Taal is zeg maar echt jouw ding? Of nog niet? Het blijft soms lastig, met al die d’tjes en t’jes. Kofschip was het toch? Iets met een fokschaap? Met een cursus Nederlands maak jij nooit meer taalvoutjes waar iedereen zich aan irriteert. Of is het ergert…?

    (4/5) BEOORDELING
    Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

    Cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

  • Studietijd: 80 uur Erkend diploma

    Cursus Nederlands - zakelijke Correspondentie

Leer foutloos Nederlands spreken en schrijven met een cursus Nederlands

Hebben hun jou belazert? Of hebben zij jou belazerd? Het maakt nogal een verschil. Ken jij de frustratie dat als je je hart uitstort, de ander alleen maar focust op je taalgebruik? Oeps...dat was een dat-als-constructie. Een wat? No worries. Jij leert het allemaal met een cursus Nederlands van BuddyWise. Vanaf nu wordt er naar jou geluisterd. Jij wordt serieus genomen. Want jij leert foutloos Nederlands spreken en schrijven met een Nederlandse taalcursus.

Zitten de spellings- en grammaticaregels bij jou wel goed? Nice! Ook dan kun je nog veel leren van een cursus Nederlands schrijven en spreken. Want jouw boodschap kun je veel krachtiger brengen. Of het nu aankomt op een brief of een presentatie, met de juiste woorden heb jij de kracht om mensen te overtuigen en beïnvloeden.

Stop met twijfelen en schrijf vol zelfvertrouwen die belangrijke e-mail naar je klant of leidinggevende. Zorg ervoor dat je serieus wordt genomen en dat jouw lezer of luisteraar niet afhaakt. Dat is wat Nederlands leren voor jou kan betekenen. Daarom kies jij voor een taalcursus Nederlands van BuddyWise. Binnen no time communiceer jij als een pro!

Krachtig communiceren met een cursus Nederlands online

Je kent het vast wel. Jij spreekt openhartig met een collega over wat je dwarszit. “Ik irriteer me zo aan Hans.” De reactie? “Je ergert je aan Hans. Niet irriteert...” En zo is het gesprek opeens klaar. Na een cursus Nederlands wil je dit natuurlijk niet zelf ook gaan doen. Maar je wil wel serieus genomen worden en krachig communiceren. Want taalfouten leiden af. En wat je nu echt gezegd hebt, is allang vergeten.

Na een cursus Nederlands online gebeurt dit je nooit meer. Jij schrijft en spreekt foutloos Nederlands. Zo zeg jij precies wat je bedoelt op een krachtige manier. Want met een cursus Nederlands fris jij jouw kennis van grammatica, spelling, leestekens en stijl op. Inspectie van de grammar police? Laat maar komen! Want jij slaagt met vlag en wimpel!

Oké, jij communiceert nu foutloos. Dat is al een supergoed begin! Maar daar stop je natuurlijk niet. Want Nederlands spreken en schrijven gaat niet alleen om regeltjes. Language is power. De pen is machtiger dan het zwaard. Met de juiste woorden en technieken communiceer jij doeltreffender en overtuigender.

Communiceren zoals Max Havelaar: het opent deuren. Daarom leer jij overtuigend schrijven én spreken met een Nederlandse taalcursus van BuddyWise.

Investeer in jezelf met een Nederlands cursus

Wist je dat werkgevers een sollicitatiebrief vaak meteen weggooien als zij taalfouten tegenkomen? Dat is natuurlijk ook niet gek. Foutloos Nederlands kunnen schrijven en spreken is essentieel. En hoe zit dat in de communicatie met klanten of business partners? Als jij niet goed Nederlands schrijft of spreekt, verliezen zij al snel vertrouwen in jou. Met een cursus Nederlands investeer jij dus in jezelf.

En het stopt niet bij foutloos taalgebruik. Jij wil zowel schriftelijk als verbaal sterk in je schoenen staan. Inspirerend, motiverend en overtuigend taalgebruik gaat over de beste woordkeuze, ritme en stijl. Appen met je moeder vergt een ander taalgebruik dan een brief naar een klant schrijven. Daarom ga je met een Nederlands cursus verder dan enkel regels. Jij leert doeltreffend communiceren. Zo bemachtig jij je dream job, sla je die klant aan de haak en geef jij inspirerende presentaties.

Jouw indrukwekkende taalvaardigheden zet je uiteraard meteen op je CV. Want met de Cursus Nederlands – Zakelijke Correspondentie ga jij voor een erkend diploma van de Associatie voor Examinering. Waar jij ook werkt, sterke communicatie skills zijn onmisbaar. Daarom show jij jouw new and improved taalvaardigheden trots op je CV. Goed bezig!

Ervaar de voordelen van een cursus Nederlands schrijven

Wil jij jouw taalvaardigheden verbeteren en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres. Of je nu die grammaticaregels wil opfrissen of helder en steekhoudend je boodschap wil overbrengen, een cursus Nederlands online is een slimme keuze!

Zijn alle regels (en uitzonderingen) van de Nederlands lessen een beetje weggezakt? No worries! Jij frist je kennis van grammatica, stijl, spelling en interpunctie snel en eenvoudig op met de Cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken van BuddyWise. Wat was er ook alweer aan de hand met 't kofschip? En wat is nu het verschil tussen pleonasme en een tautologie? Met de cursus Nederlands schrijven leer jij het op een leuke manier. En je past jouw kennis toe in de praktijk. Want taalgebruik is altijd praktisch. Dus leer je hoe je brieven schrijft, presenteert en hoe je een sollicitatiegesprek voert. Na slechts 24 lessen kun jij je als een echte neerlandicus uit de voeten met onze prachtige taal.

Wil jij Nederlands leren voor je werk? Goed bezig! Want wist je dat ruim 75% van de mensen erover twijfelt om zaken te doen met iemand die taalfouten maakt? Jij verliest nooit meer een klant aan foutief taalgebruik. Jij imponeert juist met effectieve woordkeuzes en een passende toon in jouw zakelijke correspondentie. Hoe? Met de Cursus Nederlands – Zakelijke Correspondentie van BuddyWise! In slechts 20 lessen leer jij effectief en overtuigend zakelijk communiceren. En na de cursus steek jij een erkend diploma in je zak. Nice!

Welke Nederlandse taalcursus kies jij? Bekijk direct de Nederlands cursussen van BuddyWise en ontdek de mogelijkheden!

Start nu met Nederlands leren!

Overtuigd? More like overtuigend! Want na een cursus Nederlands online van BuddyWise hangen jouw lezers en luisteraars aan je lippen. Schrijf je nu in voor een Nederlands cursus! Eerst even proberen? Dat kan natuurlijk ook! Check de gratis proefles ervaar het plezier van Nederlands leren. En als je je hebt ingeschreven, probeer je de cursus ook nog eens de eerste 15 dagen helemaal gratis. Dus, waar wacht je nog op? Start nu met Nederlands leren!