IJzersterke teksten die de aandacht grijpen. Yeah! Hoe je zulke teksten schrijft, dat ga je leren tijdens deze cursus Copywriting. In 20 lessen leer je alle geheimen van het schrijven van topteksten. Geheimen die je nergens anders tegenkomt, maar die je gemakkelijk kunt toepassen. Maar stop! Dat is nog niet alles! Bij deze cursus Copywriting zit ook de cursus een Eigen Bedrijf Starten. Wow! Deze cursus is zó compleet dat jij na een succesvolle afronding meteen aan de slag kunt als copywriter.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 144 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Schrijf ijzersterke teksten na het volgen van deze Copywriting cursus

IJzersterke teksten schrijven. Wie wil dat nu niet? Jouw teksten overtuigen. Jouw teksten springen in het oog. En jouw teksten grijpen de aandacht van de lezer en laten deze vervolgens niet meer los. You got it! Na het volgen van deze cursus Copywriting word jij een onwijs goede copywriter. Mensen kunnen niet meer om jou heen. Van wervende vacatureteksten tot aantrekkelijke teksten voor vakantiebrochures. Jij draait er je hand niet voor om. Uit jouw pen vloeien de beste teksten. Alsof het niets is! En dat allemaal dankzij deze ontzettend leerzame Copywriter cursus.


Dankzij jouw teksten zijn de verkopen niet te stoppen

Heb jij een eigen webshop? Of heb je de droom om er een te starten? Ook dan is deze Copywriter opleiding echt wat voor jou. Tijdens deze cursus Copywriter leer jij hoe je commerciële teksten schrijft. Copywriters maken hierbij echt het verschil. Koopt de klant bij jou of gaat hij toch door naar de website van de concurrent?

Een copywriter inhuren is dus niet meer nodig. Want nadat jij de Copywriter opleiding succesvol hebt afgerond, ben jij in staat je eigen super sterke websiteteksten te schrijven. Je zult het verschil zien! Huur maar alvast je best friends in voor pakketverzending en zet je ouders aan de telefoon. Want de verkopen zullen de pan uitrijzen! Wow! Maak het verschil en stijg boven al je concurrenten uit. En dat door het volgen van deze opleiding tot copywriter.


Jij gaat iedere slagzinwedstrijd winnen

Verzin de allerleukste slagzin en win een ontzettend gave prijs. Daar ga je al niet aan beginnen, want slagzinnen verzinnen daar zijn andere mensen altijd beter in…. Maar dat is no longer the case wanneer jij de Copywriter opleiding van BuddyWise hebt gevolgd! Copywriters zijn namelijk ontzettend goed in het schrijven van korte, sterke teksten. Slogans en slagzinnen dus. Dat is de kracht van de copywriter.

Wanneer jij deze cursus Copywriting hebt gevolg, dan weet jij hoe je zulke korte, sterke teksten schrijft. Dus kom maar op met die slagzinprijsvragen. Binnen no time heb jij de allerbeste zin bedacht. Zo, in the pocket die wedstrijd!


Deze ontzettend uitgebreide Copywriter opleiding helpt jou verder in je carrière

Je webshop draait inmiddels als een tierelier dankzij jouw ijzersterke teksten. En ook de slagzinwedstrijden heb jij allemaal gewonnen na het volgen van de cursus Copywriting. What’s next? Nou, the sky is the limit! Dus jij bent nog lang niet klaar.

Deze cursus Copywriting staat boordevol interessante én leerzame informatie en tips over allerlei soorten teksten. Van bedrijfspresentaties en speeches tot persberichten en sollicitatiebrieven. Maar ook uitnodigingen, direct mails en advertentieteksten komen uitgebreid aan bod in deze opleiding tot copywriter.

Doordat jij zo veelzijdig bent, kunnen werkgevers niet meer om jou heen. Solliciteren is trouwens sowieso een koud kunstje, want jij windt iedereen om je vinger. Chill! Reach for the stars! Deze cursus Copywriting gaat jou écht verder helpen in je carrière óf met je eigen bedrijf.


Aan de slag als ZZP’er met deze opleiding tot Copywriter

Droom jij van een leven als ZZP’er? Nooit meer de saaie taken hoeven te doen voor je vervelende baas? Of moeten luisteren naar de oh zo grappige verhalen van je collega’s over hun ontzettend leuke kinderen en hun waanzinnig coole vakantie? Gáááp!

Wanneer je kiest voor een cursus Copywriter van BuddyWise dan kan jij als ZZP’er aan de slag. Jij weet namelijk hoe je mensen kunt overtuigen om jouw producten te kopen of je diensten af te nemen. Daar zorgen jouw ijzersterke commerciële teksten wel voor.


Deze cursus Copywriting is inclusief de cursus ‘Eigen bedrijf starten’!

Maar natuurlijk kun je jezelf ook laten inhuren als copywriter. Copywriters zijn ontzettend gewild en daar kan jij van profiteren. En wat alles nóg mooier maakt: deze cursus Copywriter is inclusief de cursus ‘Een eigen bedrijf starten’! Wow, twee vliegen in één klap!

Leer hoe je als freelancer aan de slag kunt. En leer hoe je opdrachtgevers vindt en diensten succesvol verkoopt. Dus start vandaag nog met de Copywriter opleiding van BuddyWise en voor je het weet werk je als ZZP’er met je eigen bedrijf. En ben jij verlost van je vervelende baas en collega’s. Yeah!


SEO en SEA komen ook aan bod in deze cursus tot copywriter

SEO en SEA? Geen idee wat dat is? No worries! Wanneer jij deze cursus tot copywriter succesvol hebt afgerond dan weet jij precies wat deze twee termen inhouden. In het kort houdt het in dat deze twee je gaan helpen met je vindbaarheid in Google.

Jij gaat tijdens deze Copywriting cursus namelijk niet alleen leren hoe je ijzersterke teksten voor websites schrijft. There is more to it! Je gaat namelijk óók leren hoe je je teksten aantrekkelijk maakt voor zoekmachines als Google. Want zoekmachines kijken anders naar teksten dan mensen.


Kennis van SEO maakt van jou een gewilde copywriter

Jouw teksten gaan de zoekmachines veroveren! Jij weet na het volgen van deze cursus Copywriter hoe jouw teksten bovenaan in Google kunnen scoren. Je vliegt de concurrentie gewoon voorbij!

En dat maakt deze cursus Copywriting van BuddyWise extra aantrekkelijk. SEA en SEO teksten schrijven helpt je tot grote hoogtes te laten stijgen. Niet alleen je website, maar ook je carrière. Want copywriters met verstand van deze zaken zijn ontzettend gewild!


Start vandaag nog met een gratis proefles

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met de cursus Copywriting van BuddyWise en binnen no time ben jij een geweldige copywriter! Van SEO teksten tot speeches en van advertenties tot flyers. Jij doet het wel even. Want jij hebt de opleiding Copywriter gevolgd en niets staat jou nu nog in de weg.

Hebben wij je met onze wervende tekst nog niet helemaal kunnen overtuigen? Kies dan eerst voor een GRATIS proefles van deze cursus Copywriting. Zo kun je alvast de inhoud van deze cursus checken. Wanneer je overtuigd bent dat dit de cursus voor jou is, dan kun je gemakkelijk de volledige Copywriting cursus online aanvragen. Ontdek de geheimen van wervende teksten schrijven en maak het verschil!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma cursus Copywriting

Dit ga je leren tijdens de cursus Copywriting

Eigenlijk is het te veel om op te noemen, maar we gaan toch een poging doen. Want onze cursus Copywriting is enorm uitgebreid. Het laat je kennis maken met alle geheimen van de schrijverswereld. En deze geheimen kom je nergens anders tegen.

Jij gaat de (online) wereld veroveren met jouw teksten. Leer kritisch kijken naar je huidige schrijfstijl en pas je nieuw geleerde kennis meteen toe.

Deze cursus tot Copywriter is een geweldig stap naar een carrière als copywriter in de reclamewereld óf als ZZP’er. Want de cursus een Eigen bedrijf starten krijg je er gratis bij.

De volgende onderwerpen komen aan bod in onze Copywriting cursus:

 • Doel en doelgroep

Je schrijfdoel én je publiek kennen. Dat is ontzettend belangrijk. En daar wordt in deze cursus dan ook uitgebreid aandacht aan besteed.

 • Publieksgericht schrijven

Get to the point en gebruik geen moeilijke woorden. Hoe schrijf je publieksgerichte teksten?

 • Schrijftechnieken wervende teksten

Ontdek de geheimen van het schrijven van wervende teksten die de aandacht van je lezer grijpen én niet meer loslaten natuurlijk!

 • Sollicitatiebrief

Leer jezelf te verkopen en schrijf sollicitatiebrieven waar niemand omheen kan.

 • Uitnodigingen

Binnenkort een groot feest? Of geeft het bedrijf waar je voor werkt een geweldige party? Leer hoe je kort maar krachtig zeer aantrekkelijke teksten voor uitnodigingen schrijft. Niemand kan jou uitnodiging nog afslaan!

 • Direct mail

Op een persoonlijke manier contact leggen met je (potentiële) klant. Dat is een vak apart en moet je goed aanpakken.

 • Folder, brochure en flyer

Welke trucs kun je toepassen om een goede flyer te maken? En hoe verspreid je je flyer, folder of brochure eigenlijk het beste?

 • Advertentie en advertorial

Ontdek de geheimen van een ijzersterke advertentie die je écht wat oplevert.

 • Bedrijfspresentatie en speech

Presentatie of speech houden? Na het volgen van deze les ben jij zo goed voorbereid, dat je niet kan wachten om de volgende presentatie te geven. Je zult er geen nacht minder om slapen.

 • Persbericht

Leer hoe je persberichten schrijft die de aandacht trekken. En waar je op moet letten bij het verspreiden van je persbericht.

 • Interview

Na het volgen van deze les kun je het perfecte interview afleggen. Je leert ook hoe je je interview tot een artikel verwerkt. Ontzettend veel handige tips komen voorbij.

 • SEO en SEA

Versterk je positie op de arbeidsmarkt met je kennis over SEO en SEA. Google weet jouw teksten te vinden en een mooi plekje te geven in de zoekresultaten. Een supertoevoeging aan deze cursus.

 • Nieuwsbrieven

De online variant van direct mail die al eerder aan bod is geweest. Hoe stel je effectieve nieuwsbrieven op? En hoe verzamel je e-mailadressen van potentiële ontvangers?

 • Weblogs

Een reisblog? Of een fashion blog? Of toch liever bloggen over auto’s of de nieuwste telefoons? Weblogs zijn hot! Ontdek de geheimen van een goede blog en leer op welke manier je mensen naar je blog trekt.

 

Extra: 10 uitgebreide lessen over het starten van je eigen bedrijf

Bij deze Copywriter cursus krijg je als extra ook nog een uitgebreide cursus over het starten van je eigen bedrijf bij. Van de financiering tot het marktonderzoek, het komt allemaal uitgebreid aan bod. Deze combinatie maakt deze cursus Copywriting van het hoogste niveau.

Na het volgen van de cursus Copywriter

Na het succesvol afronden van de cursus Copywriter van BuddyWise kun jij (zelfstandig) aan de slag als commerciële tekstschrijver. Wervende teksten vliegen uit je pen. Mensen kunnen niet meer om jou heen.

Schrijf voor je eigen bedrijf of schrijf als ZZP’er voor anderen. Óf ga aan de slag als copywriter bij een (groot internationaal) bedrijf en help hen verder dan ze ooit hebben durven dromen. En dat allemaal dankzij deze complete cursus Copywriter van BuddyWise!

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Copywriting staat een studietijd van 144 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 9 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Copywriting

Papieren studiemateriaal + online
€419,-
of 
9 x €51,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€379,-
of 
8 x €52,20
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen