Tijd voor een hobby? Dan is het tijd voor een vrijetijds- & hobbycursus van BuddyWise. Wil je na het zien van Het Perfecte Plaatje zelf aan de slag met fotografie? Of na Top Gear meer weten over autotechniek? Ben jij stiekem the next Rembrandt? Vrijetijdscursussen genoeg om uit te kiezen. Go for it!

Hobbycursus, gewoon voor de leuk

Leren hoeft niet altijd over werk te gaan. Of school. Een cursus volg je namelijk ook voor de hobby. Voor de leuk. Want onderzoek heeft uitgewezen dat mensen met een hobby gezonder zijn. Dat betekent: jij hebt een hobby nodig. Beter nog: een hobbycursus. Want dan ga je meteen écht goed aan de slag. Waar je start? Bij de vrijetijds- en hobbycursussen van BuddyWise.
 

Van A(utotechniek) tot Z

Wij hebben allemaal hobbycursussen die je gewoon voor de fun kunt volgen. Jij wil in je vrije tijd aan auto’s sleutelen? Cursus Autotechniek! Of liever als een ware Bob Ross aan de slag met penselen en verf? Let’s give the tree a little friend. Cursus Tekenen en Schilderen! Of ben je op zoek naar een beetje meer spanning? Kan natuurlijk ook met een Cursus Elektrotechniek. Je kan alle kanten op. Het ligt er maar net aan waar je interesses liggen.

Samen een hobbycursus volgen

Wat maakt een hobby nog leuker? Wanneer je het samen doet! En bij BuddyWise betekent dit ook nog eens dat het goedkoper wordt. Twee keer voordeel. Start dus samen met een hobbycursus en ontvang allebei korting. Zo gemakkelijk is het.

En als jij dan een cursus Handletteren kiest en je vriend(in) gaat voor een Naaicursus: Kleding Maken & Ontwerpen? Dat kan gewoon. Allebei korting!