Schrijven zit in jouw bloed. Of niet.. Kan ook! Van wetenschappelijke werken tot spannende sprookjes. Fact or fiction. It’s up to you. En met een cursus Schrijven van BuddyWise heb jij all the write things in all the write places. Schrijfskills en inspiratie hebben we het dan over hé..

  • Studietijd: 256 uur Bewijs van afronding

    Cursus Kalligrafie

  • Studietijd: 192 uur Bewijs van afronding

    Cursus Korte Verhalen Schrijven

Once upon a time wordt vandaag, met een cursus Schrijven van BuddyWise

Schrijven, dat zit in jouw DNA. Of in ieder geval de verhalen. Inspiratie? Die schud jij uit je mouw. Gewoon omdat het kan. Geen mouwen aan vandaag? No worries! Inspiratie komt en gaat. Die writer’s block kennen we allemaal. Daarom volg jij een online schrijfcursus van BuddyWise wanneer dat jou uitkomt.

Barst jij van de ideeën, maar krijg jij ze maar niet op papier? Of ben jij al jaren bezig met jouw boek en laat de inspiratie maar op zich wachten? Dan is een cursus Schrijven de uitkomst. Jij leert jouw schrijfstijl ontwikkelen, ideeën bedenken en literaire technieken gebruiken. En wie weet, misschien publiceer jij je werk zelfs!

Heb jij net zo’n grote ogen als grootmoeder? Top! Dan kun jij de cursusteksten extra goed lezen. Snel beginnen dus! Die cursus Schrijven gaat niet eeuwig wachten.

Cursus Schrijven; van Autobiografie tot Z

Rapunzel, let down your hair! So that I may climb thy golden stair! Die gouden trap naar een opleiding Schrijven van BuddyWise wel te verstaan. Want met een cursus Schrijven geef jij je schrijf skills een echte boost. En je verbeeldingskracht. Maar dat heb jij niet echt nodig. Je bent immers al super creatief. Ja toch?

Schrijven? Dat doe je omdat het leuk is. Omdat je een verhaal wilt vertellen. Om iemand te inspireren of misschien wel informeren. Fact or fiction? Dat is aan jou. Een romance, een thriller, een kort verhaal of een gedicht. Met een Schrijven cursus van BuddyWise is alles mogelijk. Jij schrijft de verhalen die je wilt schrijven. En publiceren natuurlijk. Hoort er ook bij. Hoe zorg je er anders voor dat iedereen jouw meesterwerk leest? Dus, heb jij een super creatieve pen? Het liefst wel met een lichaam eraan vast… Top! Dan is een schrijfopleiding van BuddyWise echt iets voor jou.

Schrijf jouw verhaal met een BuddyWise cursus

Wat is jouw verhaal? Welke boodschap wil jij delen met de wereld? En hoe doe je dat dan? Dat is wat je leert tijdens een cursus Schrijven van BuddyWise. Want elk verhaal is belangrijk. En jouw verhaal moet verteld worden. Daarom leer jij alle technieken waarmee andere schrijvers succesvol zijn geworden. Want dat wil jij toch ook? Precies! En het geheim van een goede schrijver? Oefenen, oefenen, oefenen. Met oefening word jij beter en ontwikkel jij jouw unieke schrijfstijl. Daarom ga jij praktisch aan de slag met een schrijfopleiding. Pens ready? Go!

Heb jij al een goed idee? Of ben jij juist op zoek naar jouw muse? Of jij nu al aan het schrijven bent of de pen nog moet oppakken, met de Cursus Korte Verhalen Schrijven ga jij meteen aan de slag. Jij leert alles over taal, spanning, perspectieven, dialogen en opbouw. Want schrijven is een kunst. Maar schrijven is ook technisch. Met alle literaire tricks of the trade leer jij schrijven als J. K. Rowling of John Grisham. En publiceer jij je werk natuurlijk ook meteen.

Schrijven doe jij waarschijnlijk niet meer met een echte pen. Jij typt op de computer. Maar echt schrijven blijft waardevol. Of we het nu hebben over een verhaal, een brief of een poster; handgeschreven teksten zijn persoonlijker en leuker om te lezen. Als je een beetje mooi kan schrijven natuurlijk. Is jouw handschrift zo onleesbaar als dat van je dokter? No worries! Jij leert de kunst van schrijven met de Cursus Kalligrafie. Jazeker, ook deze schrijfkunst leer je met een cursus Schrijven! Met prachtige sierletters schrijf jij een feestelijke verjaardagskaart of maak jij een prachtig logo. Want schrijven gaat niet enkel om welke woorden je op papier zet. Hoe jij die woorden op papier zet, kan zorgen voor een magische leeservaring. Griffel in de hand? Mooi! Dan wordt het tijd voor een cursus Schrijven!

Van pompoen naar prinses; jij wordt een echte pro

Aan de studie met een opleiding Schrijven? Nice! You’re going in the write direction. Want met een schrijfcursus van BuddyWise word jij net zo goed als de gebroeders Grimm. Daar heb je niet per se een broer voor nodig hoor. Een buddy kan ook. En daar hebben we er bij BuddyWise genoeg van. Lekker sparren wanneer jij daar zin in hebt. Deel jouw verhalen en krijg feedback van je buddies. Als je dat wil natuurlijk.

En bij BuddyWise studeer jij waar je wilt en wanneer je wilt. Lekker in je eigen tempo. Samen of alleen. It’s up to you. You can write your own story. Ga jij de uitdaging aan? Goed bezig! Start dan vandaag nog met een online schrijfcursus van BuddyWise en probeer jouw cursus de eerste 15 dagen gratis uit. Kun je niet kiezen? Check dan eerst de gratis proefles! En dan... get to writing!