Tijd voor een nieuwe carrière? Of je CV upgraden met onmisbare skills en kennis? Een beroepscursus is de perfecte start. Werkgevers staan voor je in de rij! Nou ja, je hebt in ieder geval zeker een streepje voor. Of twee. 

Beroepscursus met erkend diploma

Werkervaring is belangrijk, maar het begint allemaal bij een papiertje. En dat erkende papiertje haal je gewoon via BuddyWise. Zo ligt die ene droombaan ineens binnen handbereik. Snak jij naar een carrièreswitch? Is je huidige job lang niet meer zo leuk en spannend als eerst? Geef die bore-out geen kans. Ga jij de horeca in met een cursus HACCP? Of leer je alles over beauty met een cursus Wimperextensions? Wat je ook kiest, tijd om de schouders eronder te zetten. Tijd om die studie-pet weer onder het stof vandaan te halen. Tijd voor een beroepscursus!

Upgrade je cv met handige skills

Jouw cv is goed, maar jouw cv kán beter! Kies een beroepscursus en vergroot je vaardigheden. Ga aan de slag. Want die promotie of nieuwe job krijg je natuurlijk niet vanzelf. Take control! Het aanbod beroepscursussen is groot. Dus je vindt sowieso wel iets dat in je straatje past. Van een cursus projectmanagement tot een cursus boekhouden. Er is voor ieder wat wils.

Gezellig samen een beroepscursus volgen? Ja zo doen we dat hier. Dus trommel je vrienden op, kies elk een cursus en work it. Want wat is leuker dan slimmer worden? Juist: samen slimmer worden. Jij een cursus interieurstylist en je vriend(in) een cursus arbeidsrecht? Yes, dat kan! Krijgen jullie allebei korting!