Hoe ze bij die tv-programma's toch elke keer weer die paleisjes creëren... Voor jou een raadsel? Not anymore, want met een Huis & Tuin opleiding van BuddyWise leer je alle ins en outs op dit gebied. Een interieur rechtstreeks uit een tijdschrift? Make-over van schuur tot man cave? Een tuin om jaloers op te worden? Jij draait er je hand straks niet meer voor om.

  • Studietijd: 144 uur Erkend diploma

    Cursus Assistent Makelaar

  • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

    Cursus Interieurstylist

Urban jungle in je huis of in je tuin? Kom erachter met een Huis & Tuin cursus!

Art deco? Industrieel of scandinavisch? Urban jungle? Juist, we hebben het over de stijl van jouw interieur. Weet jij al precies wat deze termen inhouden? Lekker bezig! Interieurstyling zit in je bloed. Dat staat zo vast als een huis. Lijkt dit meer op Chinees voor jou? Dan kun je nog een hoop leren. Denk je nou, hoe moeilijk kan het zijn? Een fluffy dekentje over de bank, een likje verf tegen de muur, that’s it. Helaas. Niet hoe het werkt. Een cursus huis en tuin vertelt jou waarom.

Oost west, thuis best

Kun jij al die leuke hebbedingetjes niet laten staan ? Meer is beter! Toch? Of was het nou less is more? Iets met minimalisme…? Jij bepaalt de stijl van je huis helemaal zelf. Want zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Maar een beetje hulp van een huis en tuin cursus kan nooit kwaad.

Voor je het weet creëer jij je eigen huisje, boompje, beestje taferelen. Voor je eigen huis, of dat van een ander. Een homey huis verkoopt toch net wat makkelijker. Dat interieur maak je helemaal af met een cursus Bloemschikken, of een cursus Tekenen en Schilderen.

Stroomt de creativiteit niet door jouw aderen? Liever weten hoe je een huis bouwt dan hoe je het inricht? Dan volg je gewoon een cursus Bouw & Techniek!

Extreme home make over met een Huis en Tuin cursus

Klaar voor de metamorfose? Top! Dan staat BuddyWise voor je klaar. Samen uit, samen thuis. Want Buddy gaat waar jij gaat. Op de bank, in de tuin, en zelfs in de trein. Studeren doe je waar het jou uitkomt. Samen met je buddies maar in je eigen tempo leer jij het verschil tussen kunst en kitsch.

Ontwikkel jij dat kritische oog, en creëer jij je eigen paleis. Jij geeft niet thuis! Met de cursus interieurstylist tik jij zelfs een erkend diploma binnen. The student has become the master. Want met een cursus huis en tuin ben jij van alle markten thuis.