De techniek staat voor niets tegenwoordig, en de bouw zal ook nooit stoppen. Oftewel: met een bouw en techniek opleiding ben je helemaal future-proof. Dus bouw (pun intended) aan je cv en upgrade je technische skills met een van deze bouw en techniek opleidingen.

  • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

    Cursus Bouwkunde

    285,- 199,-
    Bekijken

Cursus Bouw en Techniek; build your way to success

Creatieve ontwerpen? Daar draai jij je hand niet voor om. Visueel inzicht? Spot on. Oog voor trends? Dat heb jij. Of je zorgt ervoor dat je dit allemaal krijgt, met een cursus Bouw en Techniek van BuddyWise. Gewoon gemakkelijk vanuit thuis leren. En natuurlijk een diploma binnentikken. Zodat jij je nieuw verworven kennis legit op je cv kunt zetten.

Te verbouwen of niet te verbouwen?

House Rules, Het Blok, Help mijn man is klusser. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Of misschien zelfs naar gekeken. Dan denk jij vast ook; verbouwen, dat kan toch iedereen? Klopt. Verbouwen, dat kan ook iedereen. Maar jij weet beter. Want mooi verbouwen, dat is de kunst. To master the art, you only need 1 thing. Een opleiding Techniek van BuddyWise! Of een opleiding Bouw natuurlijk.

Stop met luchtkastelen bouwen! Start met een opleiding Bouw & Techniek

De bouw- en technieksector blijven groeien. Dus waarom jij niet ook? Hoe je dat doet? Heel simpel! Je kiest voor een van de Bouw en Techniek opleidingen van BuddyWise. Een uitdaging? Jazeker! Onmogelijk? Absoluut niet! Buddy helpt jou aan je toekomst te bouwen. Alleen, als jij dat wilt. Of samen met je buddies. Want samen leren is leuker, en makkelijker. En het examen? Dat doe je als je er klaar voor bent? Rome is niet in één dag gebouwd, en jouw diploma ook niet. Make it happen!

Een nieuwe baan in de Bouw en Techniek sector

En het mooie is: de bouwsector en technieksector zijn superbreed. Met een cursus Bouw & Techniek kun jij álle kanten op. Er is voor elk wat wils. Word jij bouwkundige? Of uitvoerder? Misschien ben je wel opzoek naar een coördinerende functie. Voor talenten is er altijd plaats! Opzoek naar een carrière switch? Wil je je kennis opfrissen? Of ben gewoon opzoek naar een interessante cursus? Dan zijn de vrijetijdscursussen Techniek misschien iets voor jou. Waar je ook voor kiest. Bij BuddyWise ben jij aan het juiste adres. En met de technische skills van een Bouw en Techniek opleiding heb jij een streepje voor.