BuddyWise is onderdeel van NHA. Komt je dat bekend voor? Dat kan! NHA is inderdaad al ruim 85 jaar actief in de thuisstudies. Zij weten dus wel wat ze doen. En het mooie is: de kwaliteit van NHA, die krijg je ook bij BuddyWise.

Klantenservice

Heb je een vraag? Een opmerking? Of wil je ons gewoon even vertellen dat je blij met ons bent? Bij de klantenservice staan ze met smart te wachten op je telefoontje. Of mailtje. Dat kan ook.

Als je metéén antwoord wil op je vraag, check dan even of deze bij de veelgestelde vragen staat. Scheelt je toch weer mooi wat tijd. En je weet wat ze zeggen: tijd is geld!

Vacatures BuddyWise

Wil je werken bij BuddyWise? Jazeker wil je dat. Het is ook écht een leuk bedrijf. Op de vacaturepagina vind je een overzichtje van jobs die beschikbaar zijn.

Geen vacature beschikbaar? Stuur gewoon een open sollicitatie. Houden we van. Want misschien hebben we jou wel hard nodig, maar weten we het alleen nog niet. Overtuig ons!

Privacy

Wij vinden erg veel belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit, leuke studies... en privacy. Jouw privacy, om precies te zijn. Je kunt er dus op vertrouwen dat we zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens omspringen. Alles volgens de wettelijke eisen.

Meer weten? Lees de privacy statement.