Met computer skills op je cv, ga je met de tijd mee. In bijna elke baan krijg je te maken met automatisering. Een goede basiskennis van de pc is dan ook een must. Word jij de volgende Excel wizard of Office 365 guru? Bekijk onze computercursussen en take your pick!

Computercursus; van Word tot Wordpress

Een tekstje typen in Word, daar draai jij je hand niet voor om. Maar draai jij zonder problemen een Excel grafiek in elkaar? Typ jij vloeiend met tien vingers zo’n 130 toetsaanslagen per minuut? Met een computercursus van Buddywise, is dit allemaal geen probleem meer voor jou. Jij maakt straks Excel draaitabellen en Wordpress websites alsof je nooit anders hebt gedaan. Met een computercursus zet jij je eigen geheugen aan het werk zodat je je computergeheugen straks beter kunt benutten. Wat de vraag ook is, een computercursus is het antwoord.


Back to basic

Start jij bij de ultieme basis? Geen probleem. Voor een computercursus bij BuddyWise heb jij helemaal geen voorkennis nodig. Van snel leren typen tot het programmeren van apps. Beter met je computer om leren gaan of toch wat meer de diepte in? Take your pick! Nouja, kiezen is eigenlijk helemaal niet nodig. Heb je jouw computercursus afgerond? Start je gewoon met de volgende. 

Samen een computercursus volgen?

Je kunt zo ontzettend veel met een computer. Van Office tot Apps maken: jouw computer works magic. Maar alleen als jij de juiste kennis hebt. En daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Want die kennis krijg je met een computercursus van BuddyWise.

Het leuke is: je kan lekker samen leren. Jij een cursus Excel en je partner het complete cursus Office? Jij Apps Maken en je ouders een cursus Snel Typen? Het maakt niet uit wie wat kiest, en je krijgt ook nog eens allemaal korting. Als dat geen goede deal is?