Met computer skills op je cv, ga je met de tijd mee. In bijna elke baan krijg je te maken met automatisering. Een goede basiskennis van de pc is dan ook een must. Word jij de volgende Excel wizard of Office 365 guru? Bekijk onze computercursussen en take your pick!

Van Word tot Wordpress

Een tekstje typen in Word, daar draai jij je hand niet voor om. Maar draai jij zonder problemen een Excel grafiek in elkaar? Typ jij vloeiend met tien vingers zo’n 130 toetsaanslagen per minuut? Als jij de computercursussen van Buddywise volgt, is dit allemaal geen probleem meer voor jou. Jij maakt straks Excel draaitabellen en Wordpress websites alsof je nooit anders hebt gedaan. Met een cursus zet jij je eigen geheugen aan het werk zodat je je computergeheugen straks beter kunt benutten. Een computercursus is de oplossing.

Samen computercursussen volgen?

Je kunt zo ontzettend veel met een computer. Van Office tot Apps maken: jouw computer works magic. Maar alleen als jij de juiste kennis hebt. En daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Want die kennis krijg je via BuddyWise.

Het leuke is: je kan lekker samen leren. Jij een cursus Excel en je partner het complete cursus Office? Jij Apps Maken en je ouders een cursus Snel Typen? Het maakt niet uit wie wat kiest, en je krijgt ook nog eens allemaal korting. Als dat geen goede deal is?