The interwebz is booming, en daarmee de website- en app industrie dus ook. Wil je jouw eigen online concepten vertalen naar een fabulous app of website, of ga je dit voor klanten doen? APPeltje eitje, na een website & apps cursus van BuddyWise.

 • Studietijd: 80 uur Bewijs van afronding

  Cursus Apps Maken

  228,- 159,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Bewijs van afronding

  Cursus Apps Programmeren

  414,- 289,-
  Bekijken
 • Studietijd: 192 uur Bewijs van afronding

  Cursus Grafisch Vormgever

  485,- 339,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Bewijs van afronding

  Cursus WordPress

  399,- 279,-
  Bekijken

Van ICT held naar website wizard met een cursus Website en Apps

Je bent een echte ICT held. De kennis om een app of website te bouwen, die mis je helaas nog. Nu niet meer! Een app of website bouwen moeilijk? Helemaal niet! Het is eigenlijk gewoon super easy. Super strakke websites maak jij met twee vingers in de neus. Een killer-app. Die maak jij tot een succes. En dat doe je op jouw manier met een cursus wordpress of een cursus apps maken van BuddyWise. Of een van de andere Website en Apps cursussen!

Cursus Website en Apps; Easy peasy lemon squeezy

Ga jij ook aan de studie met BuddyWise? Nice! Goed bezig! Want websites en apps, daar zit toekomst in. Jij leert ontwikkelen, uitbreiden en aanvullen. Een website is immers nooit af. En een app, die kan ook wel af en toe een update gebruiken. Jij gaat direct aan de slag. Programmeerkennis? Nergens voor nodig. Ingewikkelde codes? Daar doen we niet aan! Want met BuddyWise leer jij werken met programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook voor jou! Gewoon lekker easy. Een beetje basiskennis? Die heb je wel nodig voor de programma’s. Maar no worries. Dat leer je gewoon in een van de Websites en Apps cursussen. Ben je nou juist dol op ingewikkeld? Wil je graag die programmeerkennis? Ga dan voor een van onze cursussen Programmeren!

Daverende developer

CMS? Zo noemen we een Content Management System. SEO? Search Engine Optimization. Widgets en plug-ins? You learn it all. In een cursus Website en Apps leggen we je stap voor stap alles uit wat jij moet weten. Heb jij wat meer tijd nodig om die ingewikkelde termen te onthouden. Geen probleem! Want bij BuddyWise studeer jij in jouw tempo! Ben je een echte website wizard, of heb je aanleg voor apps, dan voer jij het tempo lekker op. Veni, Vidi, Vici! Of met andere woorden; ik kwam, ik zag, ik overwon. Want voor je het weet noem jij jezelf een echte developer met een cursus Website en Apps.