The interwebz is booming, en daarmee de website en app industrie dus ook. Heb jij een geweldig idee voor een app of website? Goed bezig! Dan heb je alleen nog de development know-how nodig om jouw ideeën te realiseren. Weet jij niks van ICT of programmeren af? No problem! Jij leert alles wat je moet weten om jouw app of website online te zetten met een cursus Website en Apps van BuddyWise. Voor je het weet flans jij effortlessly een geweldige website of app in elkaar. Bekijk nu de Website en Apps cursussen van BuddyWise en ontdek de mogelijkheden!

 • Studietijd: 80 uur Bewijs van afronding

  Cursus Apps Maken

 • Studietijd: 96 uur Bewijs van afronding

  Cursus Apps Programmeren

 • Studietijd: 80 uur Bewijs van afronding

  Cursus Eigen Webshop Starten

 • Studietijd: 192 uur Bewijs van afronding

  Cursus Grafisch Vormgever

 • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Webdesign voor beginners

 • Studietijd: 96 uur Bewijs van afronding

  Cursus WordPress

Van computer kneus naar website wizard met een cursus Website en Apps

Heb jij een million-dollar idee voor een website of app? Dan wordt het tijd om jouw visie te developen! Een app of website bouwen moeilijk? Helemaal niet! Het is eigenlijk gewoon super easy. Met een cursus Website en Apps van BuddyWise ben jij binnen no time the proud owner van een strakke website of killer-app. Als hobby, voor je eigen bedrijf of voor klanten; jij creëert websites en apps waar mensen echt wat aan hebben. Nice!

Cursus Website en Apps; Easy peasy

Ga jij ook aan de studie met BuddyWise? Goed bezig! Want websites en apps, daar zit toekomst in. Jij leert ontwikkelen, uitbreiden en aanvullen. Een website is immers nooit af. En een app, die is om de zoveel tijd toe aan een update. Jij gaat direct aan de slag. Programmeerkennis? Nergens voor nodig. Ingewikkelde codes? Daar doen we niet aan! Want met BuddyWise leer jij werken met programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook voor jou! Easy peasy!

Een beetje basiskennis? Die heb je wel nodig voor de programma’s. Daarom volg jij een cursus Website en Apps van BuddyWise. Binnen no time werk jij met Wordpress, iOS, Android en handige programma's om jouw geweldige idee om te toveren naar de werkelijkheid. Ook nice: de programma's waarmee je te werk gaat, zijn helemaal gratis! Je kunt dus meteen aan de slag.

Ben jij toe aan een uitdaging? Wil je meer creatieve controle en je apps helemaal zelf programmeren? Ga dan voor een van onze Cursus Apps Programmeren!

Investeer in jezelf met een cursus Website en Apps

Apps en websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Heb jij een origineel en innovatief idee voor een website of app? Misschien maak jij wel de volgende TikTok of de meest gelezen blog van Nederland. Heb jij geen revolutionair idee? No worries! Dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Want met development skills ben jij binnen elk bedrijf onmisbaar. Wat jouw ambities ook zijn, met een cursus Website en Apps investeer je in jezelf.

Bedrijven kunnen niet meer zonder een goed werkende website. En die website moet natuurlijk ook optimaal functioneren op mobiele apparaten. Over mobile gesproken, apps zijn voor veel bedrijven een no-brainer. Alle informatie op één plek met een icoontje op het startscherm die klanten constant aan het bedrijf herinnert. En soms een notificatie kan ook geen kwaad. Die website of app ziet er natuurlijk spetterend uit als jij hem onder handen hebt genomen. Kortom, na een cursus Website en Apps kun jij overal aan het werk. En met ICT skills ben jij meteen helemaal future-proof. Handig!

Daverende developer

CMS? Zo noemen we een Content Management System. SEO? Search Engine Optimization. Widgets en plug-ins? You learn it all. In een cursus Website en Apps leggen we je stap voor stap alles uit wat jij moet weten. Heb jij wat meer tijd nodig om die ingewikkelde termen te onthouden? Geen probleem! Want bij BuddyWise studeer jij in jouw tempo! Voor je het weet ben jij een daverende developer met een cursus Website en Apps.

Weet jij al wat je gaat developen? Als apps echt jouw ding zijn, kies je voor de Cursus Apps Maken. Jij leert met een gebruiksvriendelijk en gratis programma geweldige apps te maken voor Android, iOS en Windows. Gewoon stap voor stap. Zonder ingewikkelde codes. En wat je leert, vertaal je vanaf de eerste les meteen naar de praktijk. Easy peasy!

Wil jij liever een website maken? Dat kan ook! Met de Cursus Wordpress leer jij met het populairste CMS ter wereld werken. Jij zet een website online, vult jouw website met amazing content én zorgt ervoor dat je in Google gevonden wordt met SEO technieken en plugins. Klinkt lastig? Nee hoor! Webdevelopment is easy met een cursus Website en Apps van BuddyWise.

Natuurlijk leer jij met elke cursus Website en Apps hoe jij jouw creatie aantrekkelijk maakt voor je gebruikers. Ga jij dat extra stapje verder? Dan volg je de Cursus Grafisch Vormgever! Met deze creatieve cursus leer jij met verschillende programma's de mooiste designs te maken. Denk aan logo's, afbeeldingen en brochures. Jij brengt jouw website of app naar the next level!

Ontdek de mogelijkheden en kies de perfecte cursus Website en Apps voor jou!

Samen een app ontwikkelen met een cursus Website en Apps

Jouw creatieve visie tot leven brengen met een amazing website of app: wat kan leuker zijn dan dat? Samen een sensationale website of app ontwikkelen natuurlijk! Want met een cursus Website en Apps van BuddyWise leer jij samen de ins-and-outs van webdevelopment en appdevelopment. Learning Apart Together: dat is wat jouw learning experience bij BuddyWise zo bijzonder maakt. Want jij leert samen met je online study buddies. Met elke cursus Website en Apps krijg jij toegang tot een levendige community van creatieve developers. Stel elkaar vragen, motiveer elkaar en start misschien zelfs een project samen! Samen is alles mogelijk.

Ken jij iemand die ook iets nieuws wil leren? Dan leren jullie samen bij BuddyWise. Nodig je friends en familie uit om deze spannende uitdaging samen met jou aan te gaan. Plus, jij én je friend krijgen allebei korting. Nice!

Leer jij liever alleen? Dat kan natuurlijk ook! Want met een cursus Website en Apps van BuddyWise leer jij op jouw manier. Online of op papier. Waar en wanneer je maar wilt. Dat is het gemak van BuddyWise.

Wat ga jij leren? Neem nu een kijkje tussen onze opleiding en kies de perfecte cursus Website en Apps voor jou. Check ook meteen de gratis proefles! En wanneer jij je inschrijft voor jouw favo cursus, kun je je de eerste 15 dagen kosteloos bedenken. Een betere deal bestaat niet!