Jij hebt een goed idee voor een app. Je moet het alleen nog even apps leren maken om dit in de praktijk te brengen. Met de cursus Apps Maken creëer jij jouw eigen app, in no-time en zonder programmeren. Gewoon met een gebruiksvriendelijk programma. Lekker easy. In 5 maanden maak jij the next Instagram, TikTok of Flappy Bird!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Bewijs van afronding
 • Studietijd: 80 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Everybody (h)appy?
Volg de cursus Apps Maken en de mobiele wereld ligt aan jouw voeten

De App Store en Google Play Store barsten uit hun voegen van de apps. Het is een miljarden business. Eentje waar jij dolgraag deel van uit wil maken. Resteert alleen nog de vraag: hoe maak je een app? In de BuddyWise cursus Apps Maken leer je het. Let's get busy.

Een biertest-app, een muggenwegjaag-app, een app die apps maakt... Bedenk het en het kan. Van exotische apps met een hoog fun gehalte tot functionele apps zoals een dieet-app en een applicatie die uitrekent hoe je zo efficiënt mogelijk houten delen zaagt.

Zelf apps leren maken? What are you waiting for? Een wacht-app die het wachten draaglijker maakt? Nee, volg de cursus en start direct en zet je idee om in iets concreets: een app waar de hele wereld de vruchten van plukt. Nice.

User friendly cursus Apps Maken

Apps maken, dat is toch voor nerds die de hele dag aan het goochelen zijn met eentjes en nulletjes? Nee, hier niet. In de cursus Apps Maken leer je eenvoudig een (mobiele) app maken met een gebruiksvriendelijk programma. Ingewikkelde codes uit je hoofd leren, dat hoeft niet. Gewoon lekker aan de slag gaan. 

Step by step

In de cursus Apps Maken werk je met een gratis online tool met een interface waar je beslist raad mee weet. Al in de eerste les vertaal je de theorie naar de praktijk. Concreet: je maakt stapsgewijs een app. Programmeerkennis heb je daarbij niet nodig. 

Heb je een goed idee voor een unieke app? Of denk jij dat je een bestaand idee drastisch kunt verbeteren? Een goed idee biedt je niet automatisch de garantie dat de app ook daadwerkelijk goed valt bij het grote publiek. Behoed jezelf voor een bummer met deze cursus. Apps maken is meer dan goede ideeën online zetten. Andersom kan trouwens ook: slechte ideeën kunnen briljante apps opleveren. Anyway, alles staat of valt met het ontwerp van een applicatie. Een goede app maak je vanuit een bouwtekening, een blueprint.

Cursus Apps Maken voor Windows phone, iOS of Android

Met welk platform wil je aan de slag? Take your pick. Android, Windows phone of iOS? Alles kan. Alles mag. Al is het wel goed om te starten met Android vanwege het open karakter van het besturingssysteem.

Practice makes...

Perfect. Je gaat zo praktijkgericht mogelijk aan de slag tijdens deze cursus. Apps maken was nog nooit zo makkelijk. Alvast een sneak preview? Vraag de gratis proefles aan en check de lijst met modules van de BuddyWise cursus Apps Maken. Hier zie je welke onderwerpen aan bod komen.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma Apps leren Maken

In de cursus Apps Maken maak je kennis met de tool Mobincube. Je leert hoe je gestructureerd een app ontwikkelt.

Je start met een eenvoudige app met alleen tekst. Verderop in de cursus voeg je ook afbeeldingen, geluid, video, formulieren, RSS feeds en kaarten toe. Je leert alles over schermtypes en hoe je jouw nieuwe app test en publiceert tijdens deze cursus. Apps maken leer je gewoon stap voor stap.

Moneymaker?

Zwengel je creativiteit aan. Volg de cursus Apps Maken en maak applicaties waarmee je het leven van anderen aangenamer, eenvoudiger of leuker maakt. Heb je de smaak eenmaal te pakken en bereik je een hoger niveau van apps maken? Awesome! Dan hang je een prijskaartje aan jouw app-kunsten. Wie weet heb jij een kip met gouden eieren en mag je jezelf binnenkort tot de app-miljonairs gaan rekenen.

Domain en webhosting discount

Het is wel handig als je jouw app ondersteunt met een website. Daarom krijg je korting op webruimte en een domeinnaam als je de cursus Apps Maken volgt. Dankzij de samenwerking met Mijndomein.nl krijg je tegen een aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam. Nice toch?

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Apps Maken staat een studietijd van 80 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 5 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Apps Maken

Papieren studiemateriaal + online
€189,-
of 
6 x €34,65
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€159,-
of 
5 x €35,-
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen