Eindelijk de taal van je favo vakantieland eigen maken? Of je zakelijke talen skills een beetje opkrikken? Kies een taalcursus en spreek binnen no-time vloeiend een woordje over de grens.

Een taalcursus vergroot jouw wereld

Een biertje op vakantie bestellen, dat lukt nog wel. Maar is het daarna ook wel zo’n beetje gedaan qua taalkennis? Met een taalcursus krijg je ein-de-lijk je favoriete vreemde taal onder de knie. Start jij met een cursus Spaans? Of fris je je kennis op met een cursus Engels? Geen gestuntel meer wanneer je je buitenlandse collega skypet. Geen ‘de weg vragen met handen en voeten’ meer op vakantie. Jij spreek elke taal vloeiend!

Business or pleasure? Taalcursus bij BuddyWise!

Een taalcursus is altijd een goed idee. Of jij jouw talenkennis nou wilt vergroten om die ene businessdeal te sluiten of om je verstaanbaar te kunnen maken tijdens je volgende vakantie. Met een taalcursus bij BuddyWise zit jij sowieso goed. En dus is het tijd om een nieuwe taal te leren! Met welke taalcursus begin jij?

Een taalcursus doe je gezellig samen

Een taal leren via BuddyWise? Dat doe je nooit alleen. Je hebt een leger aan study buddies waar je altijd terecht kunt met je vragen. En natuurlijk kun je ook samen met je bestie beginnen met leren. Een cursus Frans voor de een, Italiaans cursus voor de ander? Of gezellig met z’n tweetjes (of drietjes, viertjes, noem maar op) dezelfde taalcursus? Alles kan bij BuddyWise.

Of je nu alleen of samen die taalcursus gaat doen: je krijgt sowieso een bult kennis waar je u tegen zegt. Én een leuk welkomstcadeautje, dat ook. Een offer you can’t refuse, toch?