In deze tijd van internationalisering is het een no-brainer om een taalcursus te volgen. Ga jij je eindelijk de taal van je favo vakantieland eigen maken? Of je droombaan bemachtigen in het buitenland? Met de taalcursussen van BuddyWise spreek je binnen no-time vloeiend een woordje over de grens én boost je meteen je CV. Neem snel een kijkje tussen ons enorme aanbod aan taalcursussen!

Een taalcursus vergroot jouw wereld

Mis jij kansen op het werk, omdat je niet goed Engels spreekt? Vraag jij de weg met handen en voeten wanneer je op vakantie bent in Spanje? Dan wordt het nu tijd om je taalkennis te vergroten. Leer jouw favoriete taal met de talencursussen van BuddyWise en wordt een echt talentalent! Start jij met een cursus Spaans? Of fris jij je kennis op met een cursus Engels? Geen gestuntel meer wanneer je je buitenlandse collega skypet. Geen Hints meer spelen met de ober op vakantie. Jij spreekt elke taal vloeiend!

Taalcursussen voor beginners

Nu denk je misschien: 'dat klinkt geweldig, maar ik zal nooit een nieuwe taal kunnen leren. Ik ben niet goed in talen.' No problem! Met het unieke Easy-Learning-System van BuddyWise leer jij als complete beginner een nieuwe taal op je eigen tempo.

Jij leert thuis op je gemak met de online taalcursussen van BuddyWise. Neem je tijd en volg de lessen wanneer jij er zin in hebt. No rush! En het fijne is: je hebt helemaal geen voorkennis of vooropleiding nodig. Spreek jij geen woord Italiaans? Dan begin jij met de cursus Italiaans helemaal vanaf het begin. Easy does it. Met BuddyWise kan iedereen een taal leren. Jij dus ook!

Heb jij al eens een taalcursus gevolgd? En leerde je toen allemaal moeilijke dingen waar je nooit iets aan gehad hebt? Een lastige taalcursus kan overweldigend aanvoelen, maar dat is zonde. Een taal leren is juist fun!

Daarom leer je met BuddyWise enkel wat jij nodig hebt. Met onze praktische taalcursussen vergroot jij je spreek- en luistervaardigheden in jouw favo taal met actuele en relevante onderwerpen. Wil jij een biertje kunnen bestellen op vakantie? Of een zakelijke e-mail kunnen beantwoorden? Jij leert precies wat jij nodig hebt!

Met een tweede taal investeer je tevens in je toekomst. Show jouw talen skills op je CV en behaal met sommige taalcursussen zelfs een erkend diploma! Er gaat een wereld aan mogelijkheden en kansen voor je open wanneer jij moeiteloos in het buitenland communiceert.

Welke taal ga jij leren?

Een taalcursus is altijd een goed idee: of jij jouw talenkennis nu wilt vergroten om die ene businessdeal te sluiten of om je verstaanbaar te kunnen maken tijdens je volgende vakantie. Leer daarom nu een nieuwe taal met de taalcursussen van BuddyWise! Met welke begin jij?

Kies bijvoorbeeld voor een online cursus Engels. Tegenwoordig kun je niet meer om deze wereldtaal heen. In welk land je ook bent, er is een goede kans dat jij je in het Engels verstaanbaar kunt maken. Moet jij voor je werk vakliteratuur lezen of deelnemen aan een webinar? Ook dan heb je waarschijnlijk kennis van de Engelse taal nodig. Voor steeds meer jobs en studies is Engels kunnen spreken een must. Daarom leer jij Engels spreken als een echte English native met de taalcursus Engels van BuddyWise. Daarna win jij je dream job met een erkend Cambridge English diploma. Now is the time!

Taalcursussen voor iedereen

Natuurlijk wil je ook in Nederland serieus genomen worden. Wist je dat werkgevers een sollicatiebrief vaak meteen wegleggen wanneer deze bomvol zit met spellings- en grammaticafouten? Dit gebeurt jou nooit meer met een cursus Nederlands. Vol zelfvertrouwen ga jij dat belangrijke sollicitatiegesprek aan of schrijf je die zakelijke e-mail. Leer nu foutloos Nederlands spreken en schrijven met een online cursus Nederlands!

Woon jij op de grens en wil jij graag met je Duitse buren kunnen kletsen? Dan leer jij vloeiend Duits spreken met de cursus Duits. Sluit je cursus meteen af met een Goethe Examen en vergroot je keuzemogelijkheden voor werk en studie!

Wat jouw goal ook is, jij leert de taal die jij nodig hebt met de taalcursussen van BuddyWise. Leer bijvoorbeeld Spaans, Italiaans, Zweeds, Frans, Pools of zelfs Latijn! Alles kan bij BuddyWise.

Gezellig samen een taal leren

Een taal leren via BuddyWise? Dat doe je nooit alleen. Met elke taalcursus krijg jij namelijk toegang tot Plaza, jouw online leeromgeving. Daar leer jij samen met je klasgenoten. Oefen jullie nieuwe taal samen, motiveer elkaar en stel elkaar vragen. Learning Apart Together, dat is hoe jij gezellig samen met je study buddies leert. En misschien zelfs nieuwe vrienden maakt!

Natuurlijk kun je ook samen met je bestie, je oma of je collega beginnen met leren. Een cursus Frans voor jou en een cursus Italiaans voor je zus? Of gezellig samen dezelfde taalcursus? Jullie kiezen zelf de cursussen die aansluiten op jullie passies en ambities. En de study buddies die jij meeneemt, krijgen ook nog eens allemaal korting. Een offer you can’t refuse, toch?

Now is the time om jouw favoriete taal te leren. Bestel daarom nu een taalcursus bij BuddyWise! Weet je nog niet welke taal jou het meeste ligt? Check dan eerst de gratis proefles van jouw favo taalcursus. Jij neemt alvast een kijkje in Plaza en volgt een les in jouw gekozen taal. Zo weet jij of de cursus echt bij jou past, voordat je eraan begint. Daarna probeer je de taalcursus de eerste 15 dagen gratis uit.