Merhaba! nasılsın? Uhmm… Of alles goed met je gaat? Als jij wil weten hoe je op deze vraag in het Turks moet antwoorden. Dan ben je op de goede plek belandt. Met de cursus Turks spreek jij in 48 lessen Turks! Voor het Turkse alfabet draai jij je hand niet meer om. Easy peasy, zonder voorkennis!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Een cursus Turks volgen? Evet!

Baklava eten. Tüteren. Theedrinken uit een glas zonder oor. Stop! Turkije is veel meer dan dat! Leer Turkije echt kennen door... Turks te leren. Heb jij Turkse vrienden of collega’s? Of een all inclusive vakantie naar Turkije op de planning staan? Met de cursus Turks kun jij straks zonder problemen een gesprek in het Turks voeren.

Turkije. Veel mooie bezienswaardigheden. Een rijk verleden. Lekker eten. Heerlijk zonnetje. Vriendelijke bevolking. Turkije got it all! Turks leren spreken is helemaal nice als jij op vakantie gaat naar dit land. Na de cursus Turks van BuddyWise begroet jij de lokale bevolking met merhaba! Terwijl jij geniet in de Turkse zon, verras jij je serveerster door je bestelling te plaatsen in vloeiend Turks. En wanneer jij weer thuis bent, klets jij een eind weg met je Turkse buren, collega's en vrienden.

Dat klinkt toch geweldig? Natuurlijk! Daarom start jij vandaag nog met een cursus Turkse taal. Probeer eerst de gratis proefles en begin meteen met Turks leren!

Turks leren; easy peasy

Moeilijk hoor, Turks leren. Not really! De taal klinkt misschien heel moeilijk. Maar dat valt best mee. De, het of een? De Turkse taal kent geen lidwoorden of geslachten. Nice! Dat scheelt een hoop kopzorgen. Wat ook fijn is: de Turkse taal kent bijna geen uitzonderingen. Maar dat leer je allemaal in de cursus Turks.

Turks leren is dus een fluitje van een cent. Tenminste, wel met de cursus Turks van BuddyWise. Binnen no time spreek jij vloeiend Turks op vakantie of met je Turkse buren. Met de taalcursus Turks leer jij eten en drinken bestellen, een treinkaartje kopen, een pakketje sturen vanuit het postkantoor en nog veel meer. Onze Turkse cursus volgen betekent nooit meer met handen en voeten communiceren in Turkije. Nice! Want jij leert aan de hand van veelvoorkomende situaties mét geluidsfragmenten. Easy does it!

Toeteren, tutteren of tütteren

Of toch korna çalmak. Ga jij Turks leren, dan leer je woorden op de juiste manier uitspreken. Tijdens de cursus Turkse taal wordt er veel aandacht besteed aan de spreekvaardigheid. Met behulp van het EASY-LEARNING-SYSTEM heb je de taal zo onder de knie. Het lesmateriaal bevat ook verschillende luisteroefeningen. Nice!

Tijdens de taalcursus Turks leer jij aan de hand van herkenbare situaties vloeiend babbelen in het Turks. Haal je zonnehoed maar alvast uit de kast. Want jij maakt straks goed voorbereid die reis naar het prachtige Turkije. Ga een gesprek aan met de gastvrije bevolking, verras het hotelpersoneel met vloeiend Turks en boek zonder moeite je vlucht terug. Perfect toch? En voor de Turks cursus van BuddyWise heb je helemaal geen voorkennis nodig. Jij leert Turks vanaf het begin met lessen in het Turks alfabet. De taalcursus van BuddyWise is dus een perfecte cursus Turks voor beginners.

Dus, waar wacht je nog op? Start met de gratis proefles en begin vandaag nog met Turks leren!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Boost je CV met een cursus Turks

De cursus Turks van BuddyWise is perfect voor elke vakantieganger. Maar wist je dat je in Nederland ook veel hebt aan een cursus Turkse taal? Jazeker! Want met de taalcursus Turks van BuddyWise boost jij je CV!

Turkije is waar Europa en Azië elkaar ontmoeten. Het land is dus perfect gelegen voor business en export. Het is dan ook niet gek dat Turkije een bloeiende economie geniet. Met een cursus Turkse taal op je CV ben jij een waardevolle toevoeging aan elk bedrijf dat zaken doet met Turkse bedrijven. En dat zijn er in Nederland en België steeds meer! Voeg deze prachtige tweede taal toe aan je CV en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Hoe? Easy! Met de Turks cursus van BuddyWise!

Werk jij bij de gemeente? Ook dan is een cursus Turkse taal super handig! Want er wonen een heleboel Turkse mensen in Nederland. Maak betekenisvol contact met de Turkse mensen in jouw gemeente met de cursus Turkse taal van BuddyWise.

Genoeg reden dus om te kiezen voor de thuisstudie Turks! Ga jij de uitdaging aan? Bestel dan nu de cursus Turks en boost je CV!

Business or pleasure?

Zakendoen in het Turks of vakantieplannen naar Turkije? De Turkse taal leren, dat doe je met de cursus Turkse taal. Jij leert Turks spreken, lezen, verstaan en schrijven. Jij hebt na de Turks cursus dus een geweldige kennis van de Turkse taal.

Wil jij je nog verder verdiepen? Dat kan! Jij volgt dan de cursus Turks voor beginners én gevorderden. Binnen 15 maanden leer jij alles uit de cursus Turks voor beginners plus extra grammatica, telefoneren, medische klachten uitleggen bij de dokter en meer! Ga de uitdaging aan en leer meer met de cursus Turks voor beginners en gevorderden. Ready? Start now!

Wat leer je

Programma Cursus Turks

Turks leren voor beginners

Tijdens de cursus Turks voor beginners komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • het Turkse alfabet;
 • het postkantoor;
 • eten en drinken;
 • toerisme;
 • openbaar vervoer;
 • op de markt;
 • op het strand;

The real deal: Turks voor beginners én gevorderden

Ga jij voor het echte werk? Volg dan de cursus Turks voor beginners + gevorderden. De cursus duurt dan 15 maanden. Met slechts drie maanden meer leer je flink wat extra. Nice deal!

Aanvullend op de bovengenoemde onderwerpen ga je aan de slag met:

 • grammatica;
 • telefoneren;
 • dieren;
 • het hotel;
 • het restaurant;
 • de dokter, apotheek, EHBO;
 • de auto.
Reviews
 • (3/5)
2021-09-21

Ik vind het lastig leren zonder leraar

-------

 • (5/5)
2021-07-07

Ik vind het een erg leerzame cursus! Er staan veel woordjes in die handig zijn en ook erg veel grammatica! Het duurt nog wel een tijdje voordat ik de cursus af heb maar het is een erg leuke manier om een nieuwe taal te leren.

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Turks staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Turks voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€137,-
of 
5 x €30,25
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Turks voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (5/5)

Ik vind het een erg leerzame cursus! Er staan veel woordjes in die handig zijn en ook erg veel grammatica! Het duurt nog wel een tijdje voordat ik de cursus af heb maar het is een erg leuke manier om een nieuwe taal te leren.

Lees meer