Dzień dobry! Goedendag dus. Business of pleasure? Een cursus Pools leren biedt veel mogelijkheden. In het Pools een drankje bestellen? Zakelijke contacten optimaal onderhouden? In slechts 48 lessen leer jij alles wat je moet weten. En dus start jij vandaag nog!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Pools leren? Tak!
Met de cursus Pools spreek jij vloeiend Pools

Heb jij een reis naar Polen op de planning staan? Of heb jij in jouw werk regelmatig contact met Polen? Misschien heb je wel een hele andere reden. Anyways, Pools leren is altijd een goed idee. Met de cursus Pools heb jij dankzij het EASY-LEARNING-SYSTEM de Poolse taal snel onder de knie.

Een trip naar de oude, sprookjesachtige stad Krakau met haar rijke historische verleden en prachtig gekleurde gebouwen staat vast en zeker op jouw bucketlist. Ga jij de kathedralen en kastelen bezoeken? Of leer jij meer over het duistere verleden van deze stad met een visit naar Auschwitz? Houd jij meer van modern? Dan is sightseeing in de Feniks-stad Warschau een geweldig avontuur. Trek door de weelderige bossen, ervaar de meest spectaculaire stranden ter wereld of ga lekker feesten met een glas wodka. Hoe jij Polen ook beleeft, met kennis van de schitterende taal, rijke geschiedenis en gezellige cultuur wordt jouw trip onvergetelijk. Kies daarom vandaag nog voor de Pools cursus van BuddyWise en vergroot jouw wereld.

Ook in Nederland wonen en werken veel mensen uit Polen. Regelmatig contact met de Poolse community? Collega's, klanten, buren of vrienden; met kennis van de Poolse taal verdiep jij jouw band met de mensen om je heen. Communication is key! Volg daarom nu de taalcursus Pools. Binnen no time zeg jij ja mówie po polsku: ik spreek Pools!.

Dat klinkt bekend…

Heb je weleens woorden herkend wanneer iemand Pools spreekt? Dat is goed mogelijk. Culturele invloeden van buitenaf zijn namelijk terug te horen in de Poolse taal. Een aantal Poolse woorden zijn namelijk van Duitse, Franse of zelfs Latijnse oorsprong. Jawohl! Denk aan akwarium (aquarium) en rabarbar (rabarber). Een veelzijdig taaltje dus.

En daardoor is Pools leren makkelijker dan je denkt.

Nog een interessant weetje. Pools is een Slavische taal. A, B, C… X, Y, Z doen ook nog mee. In Polen doen er nóg meer mee. De Poolse taal kent namelijk een aantal specifieke tekens. Klinkt ingewikkeld? Niet met de cursus Pools. Step by step maak je kennis met de taal. De diverse luisteroefeningen in het lesmateriaal maken het leren van de Poolse taal easy peasy.

Een cursus Pools voor Nederlanders

Als Nederlander Pools leren? Natuurlijk! De Pools cursus van BuddyWise is een perfecte cursus Pools voor Nederlanders. Heb jij een reis naar Polen op de planning staan? Dan is het leuk om in de lokale taal je herbata (thee) of kawa (koffie) te kunnen bestellen. Wil jij jouw taalvaardigheden vergroten? Met haar naamvallen en invloeden van andere talen, is Pools leren een geweldig begin! Je zult merken dat talen zoals Russisch, Duits en Latijn een stuk makkelijker worden met een uitgebreide kennis van Pools.

Blijf jij lekker in Nederland? Ook dan is het een goed idee om een cursus Pools leren te volgen. In Nederland wonen en werken namelijk enorm veel Polen. Waar jij ook werkt of woont, jij krijgt vast en zeker te maken met mensen die Pools spreken. Of het nu gaat om een relatie opbouwen, elkaar beter begrijpen of gewoon showing off, jij hebt in Nederland altijd profijt aan kennis van de Poolse taal.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Boost je CV met een cursus Pools

Werk jij voor de gemeente of een uitzendbureau? Dan is een cursus Pools natuurlijk een must-have. Maar dat geldt eigenlijk voor alle bedrijven. Jij gaat geheid te maken krijgen met Poolse klanten. En met Poolse collega's. Want de diversiteit aan nationaliteiten binnen bedrijven blijft groeien. Pools leren spreken is dus altijd een goed idee! Vergroot je algemene inzetbaarheid en je sociale vaardigheden met de cursus Pools online van BuddyWise. En jouw diploma zet je natuurlijk trots op je CV. Nice!

Praktisch Pools leren

Tijdens de cursus Pools leer je veel. Van naamvallen tot kenmerkende zinsbouw. You need to know it all! Oh, by the way. Je woordenschat wordt tijdens de lessen continu uitgebreid. Nice! Met behulp van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM krijg je ook de grammatica zo onder de knie. Pools leren moeilijk? Helemaal niet!

Een cursus Pools? Daar moet op gedronken worden!

In Polen wordt er altijd wel een gelegenheid gezocht om te proosten en het leven te vieren. Na zdrowie! Na het volgen van de cursus Pools bestel jij eenvoudig een drankje in het Pools. Reden genoeg dus om de Pools cursus te volgen!

Wil jij een stapje verder gaan? Dobrze! Dan kies jij voor de Cursus Pools voor Beginners & Gevorderden. In slechts drie maanden extra verdiep jij je nog meer in de Poolse taal en cultuur. Leer jij Pools voor je werk? Ook dan is de Cursus Pools voor Beginners & Gevorderden een slimme keuze! Jij gaat namelijk aan de slag met onderwerpen zoals solliciteren en werken in het buitenland. Handig!

Wanneer begin jij met Pools leren? Check nu de gratis proefles en ervaar de cursus Pools gratis en vrijblijvend. En wanneer je de taalcursus Pools hebt besteld, kun je je de eerste 15 dagen kosteloos bedenken. Dus, waar wacht je nog op? Begin nu met online Pools leren op jouw eigen tempo en op je eigen manier.

Do widzenia!

Wat leer je

Studieprogramma Cursus Pools

Pools leren voor beginners

Tijdens de cursus Pools voor beginners komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van gesprekken;
 • afscheid nemen;
 • de familie;
 • grammatica;
 • eten en drinken;
 • tijden (hoe laat is het?);
 • in de winkel;
 • in het restaurant;
 • het weer;
 • de dokter, apotheek, EHBO.

The real deal: Pools voor beginners én gevorderden

Ga jij voor het echte werk? Volg dan de cursus Pools voor beginners + gevorderden. In vijftien maanden ga jij Pools leren en krijg je die taal helemaal onder de knie. De cursus is slechts drie maanden langer. Maar je leert flink wat extra. Nice deal!

Aanvullend op de bovengenoemde onderwerpen ga je aan de slag met:

 • het openbaar vervoer;
 • de vakantie;
 • het gezin;
 • uitgaan;
 • feestdagen;
 • solliciteren;
 • werken in het buitenland;
 • sporten.
Reviews
 • (3/5)
2021-11-04

Ik heb geen oordopjes er bij gekregen maar voorde rest best goed groet ***

-------

 • (4/5)
2021-10-11

Leuke en goed te volgen cursus

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Pools staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Pools voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€118,-
of 
4 x €32,50
Schrijf je nu in!

Cursus Pools voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€189,-
of 
6 x €34,75
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€168,-
of 
5 x €37,-
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (4/5)

Leuke en goed te volgen cursus

Lees meer