Hablas español? No? Dan is het tijd voor een cursus Spaans! In 48 lessen leer jij vanaf cero (dat is nul) deze échte wereldtaal. Denk jij nou; Mañana mañana? Neenee! Vandaag vandaag! Want je kunt vandaag nog beginnen met jouw cursus Spaans van BuddyWise. Vamos! Olé!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Geen leraar. Dus voordeliger
 • Online leren. Samen met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit. Krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Una cerveza por favor...
Met de cursus Spaans bestel jij ook eens iets anders!

Una cerveza? Dat kennen we allemaal. Maar alleen op bier leven. Dat kan natuurlijk niet. Gelukkig leer jij met de cursus Spaans ook een andere refreshment te bestellen. Maar wat als je sinas bestelt? Quiero un naranja por favor. Of een echte Spaanse Sangria? Wanneer start jij met Spaans leren?

Laten we er zeker wel omheen draaien, Spaans is een wereldtaal waar menig taalfreak behoorlijk ondersteboven van is. Nee, echt. Die Spanjaarden zetten zelfs de vraagtekens op zijn kop. ¿Dónde estás? Waar ben je? No tengo ni idea. Geen idee, ik niet weet niet. Zoiets?

Wil jij Spaans leren? Volg de BuddyWise cursus Spaans en binnen de kortste keren spreek je locals aan in het Spaans alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

¿Qué pasa? Estoy bien. ¿Y tú? Ja, Spaans leren is best makkelijk. En dan niet overmoedig worden. Voor je het weet, weet je het en krijg je een Spaanse spraakwaterval overheen. Tsja, dan kun je het beste gewoon vriendelijk lachen, knikken en daarna heel snel weer de boeken induiken. Zodat je nóg behendiger wordt in het Spaans. No problemo. Hasta la pasta en vaya con dios.

Ben je een beginner of gevorderd als het gaat om de Spaanse taal? Voor beide niveaus geldt: Spaans leren beheersen vereist discipline. Een beetje aanrommelen is zonde. Zeker, daar is geen woord Spaans aan. Met het unieke EASY LEARNING SYSTEM leer je snel hoe je helder in het Spaans communiceert.

Spaans leren

Hekel aan theoretisch gedoe? Join the club. In de cursus Spaans behandelen we ingewikkelde grammatica alleen als het moet, niet omdat het kan. Of je nu dringend naar het toilet moet of bijna flauwvalt van de geeuwhonger, in het Spaans red jij je wel. Spaans leren spreken en luisteren is de basis. En als het niet lukt, dan kun je altijd nog bier bestellen.

Kennis opfrissen

Lekker brabbelen in het Spaans? Beginner of gevorderd. Of spreek je de taal al goed en wil je next level Spaans leren zodat je tijdens je stedentrip naar Barcelona kunt patsen met jouw vocabulaire en grammaticale hoogstandjes? De cursus Spaans biedt uitkomst. ‘No hablo español’ behoort voorgoed tot het verleden. Nice. Dat is een Franse stad net ten noorden van Spanje.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Programma Spaans

Spaans leren voor beginners

Tijdens de taalcursus Spaans voor beginners krijg je de volgende onderwerpen voorgeschoteld... alsof het tapas betreft:
 • dagelijkse omgang:
  - begroeten
  - afscheid nemen
  - stellen van vragen
  - het weer
 • toerisme
 • het Spaanse alfabet
 • grammatica
 • openbaar vervoer

Voor beginners en gevorderden

Sla twee mosquito’s in één klap. Volg niet alleen de cursus Spaans voor Beginners, maar ook meteen Spaans voor gevorderden, allemaal in één cursus. In slechts vijftien maanden ga jij Spaans leren en ben je volledig thuis in deze mooie wereldtaal.

Als je de cursus Spaans voor Beginners + Gevorderden kiest, vergroot je jouw woordenschat en ga je nog extra aan de slag met deze handige onderwerpen:
 • telefoneren
 • in de winkel
 • in het restaurant/op het vliegveld
 • het verkeer
 • afspraken maken
Reviews
 • (4/5)
2021-11-22

Ik vind ht echt heeel erg hoe ik er zo in beland ben ik moet nu zelfs een aanmaning betalen ik dacht dat deze cursus ik na 15 dagen mocht beslissen en ht bleek dat ik bij geen reactie moet betalen ik zit in de bergen in mexico ladtig om betalingen en internet te hebben ik ben ceremonies doen hier ik vind ht echt heeel erg en voel mij gepushed en bedrogen hierin

-------

 • (5/5)
2021-11-11

Makkelijk te volgen, leuke lessen. Leren op eigen tempo

-------

 • (5/5)
2021-10-12

Cursus voelt heel toegankelijk aan. Wordt gestart met een goede basis. Bijzondere aandacht voor uitspraak, zowel gesproken als op papier.

-------

 • (5/5)
2021-10-11

Nog niet veel tijd gehad om te leren maar ziet er goed uit

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Spaans staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Spaans voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
211,- €147,-
of 
5 x €32,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
141,- €98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Spaans voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
268,- €187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
212,- €148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Geen leraar. Dus voordeliger
 • Online leren. Samen met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit. Krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (5/5)

Makkelijk te volgen, leuke lessen. Leren op eigen tempo

Lees meer