Hablas español? No? Dan is het tijd voor een cursus Spaans! In 48 lessen leer jij vanaf cero (dat is nul) deze échte wereldtaal. Denk jij nou; Mañana mañana? Neenee! Vandaag vandaag! Want je kunt vandaag nog beginnen met jouw cursus Spaans van BuddyWise. Vamos! Olé!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Una cerveza por favor...
Met de cursus Spaans bestel jij ook eens iets anders!

Una cerveza? Dat kennen we allemaal. Maar alleen op bier leven... Dat kan natuurlijk niet. Gelukkig leer jij met de cursus Spaans ook een andere refreshment te bestellen. Maar wat als je sinas bestelt? Quiero un naranja por favor. Of een echte Spaanse Sangria? Wanneer start jij met Spaans leren?

Laten we er zeker wel omheen draaien, Spaans is een wereldtaal waar menig taalfreak behoorlijk ondersteboven van is. Nee, echt. Die Spanjaarden zetten zelfs de vraagtekens op zijn kop. ¿Dónde estás? Waar ben je? No tengo ni idea. Geen idee, ik niet weet niet. Zoiets?

Wil jij Spaans leren? Volg de BuddyWise cursus Spaans en binnen de kortste keren spreek je locals aan in het Spaans alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

¿Qué pasa? Estoy bien. ¿Y tú? Ja, Spaans leren is best makkelijk. En dan niet overmoedig worden. Voor je het weet, weet je het en krijg je een Spaanse spraakwaterval over je heen. Tsja, dan kun je het beste gewoon vriendelijk lachen, knikken en daarna heel snel weer de boeken induiken. Zodat je nóg behendiger wordt in het Spaans. No problemo. Hasta la pasta en vaya con dios.

Ben je een beginner of gevorderd als het gaat om de Spaanse taal? Voor beide niveaus geldt: Spaans leren beheersen vereist discipline. Een beetje aanrommelen is zonde. Zeker, daar is geen woord Spaans aan. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM leer je snel hoe je helder in het Spaans communiceert.

Boost je CV met een cursus Spaans

Spaans is na Engels de meest gesproken taal ter wereld. Grote kans dus dat jij te maken krijgt met Spaanse bedrijven of Spaanse klanten. Handig om dan een woordje Spaans te kunnen. Met de Spaans cursus van BuddyWise voeg jij deze prachtige tweede taal toe aan jouw CV. En who knows, misschien ga jij binnenkort wel op een zakenreis naar Spanje.

Maar Spanje is toch best ver weg? Waarom zou jij ooit Spaans nodig hebben? Nou, met business via het internet is jouw wereld opeens een stuk kleiner. Spaanstalige landen komen een stuk dichterbij. Met een wereldtaal zoals Spaans in je arsenaal ben jij dan ook helemaal future proof. Meteen beginnen dus met die Spaans cursus!

Werk jij niet met Spaanse bedrijven of klanten? No worries! Spaans leren is natuurlijk ook gewoon super leuk. Lekker op vakantie naar Barcelona of Mexico. En die tweede taal op je CV zorgt er tegelijkertijd voor dat jij opvalt. Jazeker, jij vergroot jouw arbeidskansen aanzienlijk. Ook als je Spaans nu nog niet nodig hebt. Nog even de taalcursus Spaans volgen en dan jouw dream job pakken. Hoe vier je het? Met een cerveza natuurlijk!

Ready? ¡Vamos!

Ga jij de uitdaging aan? Check dan nu de proefles voor de Spaans cursus. Jij volgt alvast een lesje en je neemt meteen een kijkje in Plaza. Helemaal gratis en vrijblijvend. Heb je de taalcursus Spaans al besteld en is het niet helemaal wat je ervan verwacht had? No te preocupes (geen zorgen)! Jij bedenkt je de eerste 15 dagen kosteloos. Dus, waar wacht je nog op? Start nu met de cursus Spaans online en leer Spaans spreken als een pro!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Praktisch Spaans leren

Hekel aan theoretisch gedoe? Join the club. In de cursus Spaans behandelen we ingewikkelde grammatica alleen als het moet, niet omdat het kan. Of je nu dringend naar het toilet moet of bijna flauwvalt van de geeuwhonger, in het Spaans red jij je wel.

Spaans leren spreken en luisteren is de basis. Kies daarom vandaag nog voor de Spaanse taalcursus van BuddyWise. Aan de hand van praktische, alledaagse situaties leer jij communiceren met de 500 miljoen mensen die wereldwijd deze wereldtaal spreken. Binnen no time stel jij jezelf voor in het Spaans, vraag je vanaf welk station je trein vertrekt en klaag je lekker op z'n Hollands over het weer. En als het niet lukt, dan kun je altijd nog bier bestellen.

Kennis opfrissen

Lekker brabbelen in het Spaans? Beginner of gevorderd. Of spreek je de taal al goed en wil je next level Spaans leren zodat je tijdens je stedentrip naar Barcelona kunt patsen met jouw vocabulaire en grammaticale hoogstandjes? De cursus Spaans biedt uitkomst. ‘No hablo español’ behoort voorgoed tot het verleden.

Ben jij juist een complete beginner? No worries! Jij leert alles wat je moet weten om vlot in het Spaans te kletsen. Natuurlijk zet jij ook die extra stap naar vloeiend Spaans spreken. Daarom kies je voor de Cursus Spaans voor Beginners & Gevorderden. In slechts 15 maanden leer jij alle beginselen én telefoneren en afspraken maken in het Spaans. Zet je sombrero maar vast op. Jouw volgende zakenreis is naar het zonnige Mexico. Want jij leert ook nog eens hoe jij je wegwijs maakt in een restaurant en op het vliegveld. Nice! (Dat is een Franse stad net ten noorden van Spanje).

Online Spaans leren waar en wanneer je maar wil

Kies jij voor de cursus Spaans online? Goed bezig! Binnen no time leer jij Spaans spreken. Gewoon vanaf je bank. Of in de trein. Want met BuddyWise leer jij online waar en wanneer jij maar wil. Met de cursus Spaans van BuddyWise krijg jij toegang tot Plaza, jouw online leeromgeving. Hier vind jij al je lesstof handig op één plek. Vanaf je laptop, tablet of telefoon leer jij wanneer het jou uitkomt.

Spaans leren is natuurlijk al super fun. Maar weet je wat nóg leuker is? Samen Spaans leren natuurlijk! Daarom leer jij met jouw online study buddies. Bespreek je vragen met je study buddies, motiveer elkaar en oefen jullie nieuwe taal samen. Online of op een terrasje. Met een vino of een café. Zie je? Je kan heus wel meer dan enkel een cerveza bestellen.

Wat leer je

Programma Spaans

Spaans leren voor beginners

Tijdens de taalcursus Spaans voor beginners krijg je de volgende onderwerpen voorgeschoteld... alsof het tapas betreft:
 • dagelijkse omgang:
  - begroeten
  - afscheid nemen
  - stellen van vragen
  - het weer
 • toerisme
 • het Spaanse alfabet
 • grammatica
 • openbaar vervoer

Voor beginners en gevorderden

Sla twee mosquito’s in één klap. Volg niet alleen de cursus Spaans voor Beginners, maar ook meteen Spaans voor gevorderden, allemaal in één cursus. In slechts vijftien maanden ga jij Spaans leren en ben je volledig thuis in deze mooie wereldtaal.

Als je de cursus Spaans voor Beginners + Gevorderden kiest, vergroot je jouw woordenschat en ga je nog extra aan de slag met deze handige onderwerpen:
 • telefoneren
 • in de winkel
 • in het restaurant/op het vliegveld
 • het verkeer
 • afspraken maken
Reviews
 • (5/5)
2024-06-11

Leuk en leerzaam!

-------

 • (5/5)
2024-04-04

De opzet van de cusrsus is erg duidelijk. Je leert woorden en grammatica aan de hand van alledaagse situaties die zich voordoen als je in een Spaanstalig land bent. De uitspraak kun je prima oefenen met de microfoon en het fonetisch geschreven woord achter de vertaling. Ik heb de werkmap erbij gekocht en daar ben ik erg blij mee, is een prima combinatie met het online studeren.

-------

 • (5/5)
2023-10-15

Goed duidelijk en snel gefixed

-------

 • (5/5)
2023-04-08

Het is een perfecte manier, om in een eigen tempo, je de Spaanse taal eigen te maken. De cursus is gebruiksvriendelijk opgezet met o.a. geluidsbestanden, oefeningen, vertalingen, etc., zodat het ook prettig leert. Echt een aanrader !!!

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Spaans staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Spaans voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€147,-
of 
5 x €32,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Spaans voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (5/5)

Leuk en leerzaam!

Lees meer