Make that the cat wise… Geen zorgen, na een cursus Engels van BuddyWise maak je dit soort zinnen niet meer. Dan spreek, schrijf én lees je vloeiend Engels. Of fluent English, zoals ze dat in Engeland zeggen. Want binnen een jaar sleep je dat erkende Cambridge diploma binnen! Let’s go!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Maak English jouw cup of tea met de cursus Engels

Computer, display, date, headset, gel, eyeliner. De Engelse taal kom je in het Nederlands overal tegen. Sure thing. Maar wat als je opeens een gesprekje moet voeren? Tsja, dat is andere koek. Krijg je opeens de vraag 'how are you?' te horen. Zeg jij dan ´it goes good’? Dan zeggen wij: tijd voor een cursus Engels. Very nice, van BuddyWise.

Engels is dé wereldtaal. Net als Spaans en Chinees is het een taal die wereldwijd het meest gesproken wordt. Maar Engels wordt van alle wereldtalen het meest als voertaal gebruikt. Jij Nederlands en je business partner Deens? Dan spreken jullie Engels!

Daarom is het een heel fijne taal om te beheersen. Al is het maar omdat je niet wilt stotteren als je op vakantie aangesproken wordt door potentieel the love of your life. Of als je de weg moet vragen in het buitenland om alsnog op je vakantiebestemming te komen. Of als je een Engelstalige webinar moet volgen voor je werk. Noem maar op: Engels spreken komt altijd van pas. Start dus nu met de Engelse taalcursus van BuddyWise en maak binnen no time vrienden across the world!

Just do it. Engels leren spreken en luisteren

Met het EASY-LEARNING-SYSTEM wordt Engels leren nog makkelijker. De focus ligt daarbij namelijk niet zozeer op grammatica. Je gaat vooral Engels leren spreken en verstaan.
Je vergroot je spreek- en luistervaardigheid aan de hand van herkenbare situaties. Al na een paar lessen voer je eenvoudige gesprekjes. Even lekker chitchatten bijvoorbeeld of lekker klagen over het weer. Dat soort dingen.

De taalcursus Engels van BuddyWise is dan ook gericht op de praktijk. Jouw Engels gaat by leaps and bounds, ofwel met sprongen vooruit. Binnen no time bestel jij een fish and chips in London of klets jij met de locals over tea and scones. Want met de Engels cursus leer jij hoe jij je verstaanbaar maakt in dagelijkse situaties. Zonder moeilijke grammaticaregeltjes. Easy does it!

Wil jij Engels leren? Voor vakantie, het werk of om jouw favoriete shows op Netflix in de originele taal te begrijpen. Engels begrijpen en spreken is super handy. Kies daarom vandaag nog voor de cursus Engels online van BuddyWise!

Internationaal erkend Cambridge diploma

Diploma or it did not happen? De cursus Engels voor beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau A2. Als je de cursus Engels voor Beginners & Gevorderden kiest, dan ga je Engels leren op ERK niveau B1.

Neem na de cursus deel aan het Cambridge English examen en behaal het wereldwijd erkende diploma Cambridge Assessment English. Dit is onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge. Fancy! Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Na afloop van de cursus kun je ook gewoon examen doen voor het BuddyWise diploma.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Boost your CV met een Engels cursus

Heb jij Engels skills nodig voor je werk? Of course! Want met jouw foreign business partners spreek jij Engels. Ook als zij niet uit een Engelstalig land komen. Dat jij goed Engels spreekt, wordt eigenlijk al verwacht.

Heb jij geen buitenlandse klanten of zakenpartners? Ook dan spreek jij veel Engels. Gewoon met je Nederlandse collega's. Collect jij de data in een spreadsheet? En share jij je spreadsheet dan ook effe met je collega's? Klinkt als Chinees? No longer met een cursus Engels van BuddyWise! Want na de cursus Engels schrijf jij moeiteloos e-mails in het Engels, maak jij afspraken met buitenlandse zakenpartners en telefoneer jij met buitenlandse klanten. En op je CV pronk jij natuurlijk met jouw vloeiende Engels skills. Nice!

Refresh? Cursus Engels

Zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Engels? Of spreek je de taal wel, maar wil je toch de boel weer eens lekker 'afdusten'? Na de cursus Engels ben je weer helemaal up to date.

Wil jij Engels leren voor je werk? Of om met je buitenlandse vrienden te kletsen? Met de cursus Engels voor beginners ga jij voorbereid op pad naar het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada … noem maar op! Want Engels spreken ze over de hele wereld.

Wil jij meer leren? Of course! Want met Engels kom jij verder. Daarom kies jij voor de cursus Engels voor Beginners & Gevorderden. In slechts 3 maanden extra leer jij meer over de Engelse cultuur en taal. Meepraten over politiek, Hemingway lezen en zelf in het Engels schrijven? Piece of cake!

De cursus Engels online: Learning Apart Together

Ga jij Engels leren? Nice! Dan begin je met de cursus Engels online van BuddyWise! Want BuddyWise maakt leren fun. Jij leert namelijk niet alleen. Learning Apart Together: dat betekent gezellig samen leren met jouw enthousiaste study buddies. Begrijp je iets niet? Vraag het aan je study buddies! Wil jij jouw Engels in real life oefenen? Chat dan lekker weg in het Engels met jouw study buddies. Samen leren jullie snel en eenvoudig Engels spreken. En wie weet, misschien spreken jullie zelfs eens in het echt af!

Ziet jouw friend de Engelse taalcursus ook wel zitten? Of misschien een andere cursus? Nodig zelf een buddy uit en geniet beide van een aantrekkelijke korting. BuddyWise, dat is leren voor een BuddyPrice!

Wat leer je

Studieprogramma Engels

Engels leren voor beginners

Tijdens de cursus Engels voor beginners  ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • dagelijkse gesprekken voeren (Hoe gaat het? Waar kom je vandaan? Zit mijn veter los?)
 • winkelen - shop til you drop
 • familie - family matters most
 • bij de apotheek - drugs anyone?
 • eten en drinken - fish and chips, lovely!
 • uitgaan - met of zonder date

Combineer de cursus Engels voor beginners én gevorderden

Jij wil méér. Met een cursus Engels voor Beginners & Gevorderden ga je next level. In slechts 3 maanden extra ga je Engels leren aan de hand van aanvullende onderwerpen, namelijk:

 • het parlement
 • vrije tijd
 • het reisbureau
 • het restaurant
 • in het hotel
 • het openbaar vervoer

Als dat geen goede deal is...

Na afronding van de cursus Engels is jouw Engels niet meer acceptable maar very good, to say the least. Oordeel zelf: wat is voor jou het beste. Het is... up to you.

Reviews
 • (5/5)
2023-12-09

Super cursus

-------

 • (5/5)
2023-01-14

Ik vind de cursus Engels voor beginners en gevorderden van Buddywise een erg fijne cursus, omdat het genoeg stof bevat en het wordt op een hele overzichtelijke en duidelijke manier uitgelegd. Daarnaast is de afwisseling van spreek- luister- en schrijfopdrachten erg fijn en daardoor voelt het ook alsof je als een speer door de lessen heen gaat! :D

-------

 • (5/5)
2021-12-08

Geweldig om hier een cursus te volgen, op eigen tempo en alles is perfect uitgelegd.

-------

 • (5/5)
2021-11-11

I’m very satisfied.

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Engels staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Engels voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€137,-
of 
5 x €30,25
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (5/5)

Super cursus

Lees meer