16 Juni 2021

Summer is here! En dat betekent maar 1 ding. Tijd om je voor te bereiden op een heleboel zomerpret. Met deze tips ben jij helemaal summerproof!

 

1. Get that summer body ready

Summer is all about good times and tan lines. Dus trek die zwembroek maar uit de kast. Tijd om aan jouw summer body te werken. Zonnebrandcrème (smeren, smeren, smeren!), misschien een spraytan of 2 om snel dat kleurtje te krijgen, en een heleboel water #StayHydrated.

Maar vooral, een cursus Sport & Voeding. Jij leert alles over eiwitten, koolhydraten, vetten, vocht, mineralen. En over sport natuurlijk. Alles in de mix voor dat gezonde lichaam.

 

 

2. Zet de bloemetjes buiten

In de zomer zetten we massaal de bloemetjes buiten. Letterlijk en figuurlijk. Hoe je dat doet? Simpel! Met een cursus Bloemschikken van BuddyWise. Van kleuren tot bloemschikregels. Als jij deze cursus hebt afgerond zet je pas écht de bloemetjes buiten.

 

 

3. Vamos a la playa

Zomer = beachday. En dan het liefst zo’n bounty strand in Spanje met een cocktail in je hand. Alleen nog even Spaans leren om bij die knappe ober een sex on the beach te bestellen. Vamos!

 

 

4. Hondenweer

Op hondenweer zitten we in de zomer niet te wachten. En je hond dus ook niet. Die dikke winterjas van jouw doggo mag inmiddels ook best uit. En daarom bereid je jouw trouwe viervoeter voor op de zomer met een cursus Hondentrimmen.

5. Summertime = wine o’clock

Wijnen, wijnen, wijnen! Every day, all day. Tenminste wel in de zomer. Een rosétje gaat er met 30 graden altijd wel in. En dus leer jij alles over wijn met een cursus Wijnkennis. Proeven. Keuren. Combineren. En adviseren. Van fris wit tot licht gekoeld rood. Laat die BBQ bubbels maar komen!