Een cursus Portugees van BuddyWise: pão pão, queijo queijo zouden ze in Portugal zeggen. Oftewel: brood brood, kaas kaas. Heel simpel dus. Want that’s how we roll bij BuddyWise: praktisch Portugees leren in 48 lessen, zonder enige voorkennis! Easy! Ga jij deze wereldtaal leren? Goed idee! Want Portugees is de zesde meest gesproken taal ter wereld. Start dus nu met de taalcursus Portugees van BuddyWise!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Een cursus Portugees, por favor

Of je nu een gezellig city tripje naar Porto wil maken, je een drankje (te veel) gaat nuttigen in Albufeira, of voor business naar Lissabon reist. Portugees leren is stap één. Of passo um, zoals ze in Portugal zouden zeggen. En het mooie is: met een cursus Portugees van BuddyWise klets je straks niet alleen ieders oren van het hoofd in Portugal, maar ook in Brazilië. Want daar spreken ze ook Portugees. Weliswaar een iets andere variant, maar je zult je er prima verstaanbaar kunnen maken. Nice! En wist je dat Portugees ook in verschillende Afrikaanse landen gesproken wordt? Het is dus niet gek dat Portugees met maar liefst 250 miljoen sprekers de zesde meest gesproken taal ter wereld is. Portugees leren is dus altijd handig!

Bom Dia en meer met een cursus Portugees

Is jouw kennis van het Portugees niks, nada, noppes? Geen probleem. Bij BuddyWise ga je Portugees leren vanaf het begin. Je werkt stap voor stap van begroetingen naar complete gesprekken. In het Portugees uiteraard. Met het EASY-LEARNING-SYSTEM van BuddyWise babbel jij binnen no time in het Portugees. Tijdens de cursus Portugees leer jij praktisch Portugees spreken. Bom dia (goedemorgen) en andere zinnen die je in de praktijk nodig hebt. Zo maak jij je gemakkelijk verstaanbaar in échte gesprekken.

Ga je bijvoorbeeld ergens gezellig wat drinken in Portugal? Drankjes en eten bestellen zit in de cursus Portugees. Val je op de terugweg van je fiets? We got you: je leert hoe je aan een arts kunt uitleggen hoe het ongelukje is gebeurd. Stuurt deze je door naar de tandarts? Ook dat leer je! Maak gemakkelijk contact met het gastvrije volk van Portugal én leer duidelijk jouw verhaal te vertellen. Alles wat je nodig hebt, leer je bij BuddyWise!

Tweetalig met een cursus Portugees voor beginners

Prikkel die grijze massa en duik in een cursus Portugees. Want als je Portugees leert, ga je er flink voordeel van hebben. Het is a) leuk om te doen b) een handige skill om te hebben en c) staat great op je cv. Want Portugal is een belangrijke handelspartner van Nederland. En de handel met Portugese bedrijven blijft groeien. Voor veel bedrijven is kennis van de Portugese taal dus een must!

Ben jij toevallig al een beetje Spaans onderlegd? Dan ga je de cursus Portugees helemaal relaxt vinden. De twee talen lijken namelijk enorm op elkaar qua woordenschat en grammatica. Super prático! (= superhandig)

Leer nu de taal van Portugal, Brazilië en Afrikaanse landen spreken met de online cursus Portugees. En no worries! Ook in Brazilië klets je gewoon lekker weg in het Portugees.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Leer Portugees en boost je CV

Portugees is een belangrijke taal voor het bedrijfsleven. Steeds meer Nederlandse bedrijven handelen met Portugese bedrijven. Met Portugees als tweede taal, boost jij dus je CV. Maak indruk op jouw toekomstige werkgever en vergroot je inzetbaarheid met de taalcursus Portugees van BuddyWise. Want Portugees is een echte wereldtaal.

Portugees leren is niet enkel een goed idee als jouw bedrijf zaken doet met Portugese bedrijven. Ook als je binnen een internationaal bedrijf werkt, komen jouw Portugees skills goed van pas! Met 250 miljoen sprekers wereldwijd, is de kans groot dat jij Portugese klanten gaat tegenkomen. Een Portugees cursus op je CV zetten is dus een slimme zet!

Wil jij meer leren? Ben jij toe aan een uitdaging? Dan kies je voor de cursus Portugees voor beginners en gevorderden. Jij leert onder meer hoe je een brief schrijft in het Portugees en extra handige grammatica. Perfect voor het bedrijfsleven dus!

Portugees leren do seu jeito (op jouw manier)

Ben je overtuigd? Ja toch? Of nog niet helemaal? Check dan eerst de gratis proefles! En je krijgt ook nog eens een gratis welkomstcadeautje bij je cursus Portugees. Wat wil je nog meer? Een vakantie naar Portugal, zeg je? Nou, na deze cursus voel je je daar in ieder geval als een peixe (vis) in het agua (water). Vamos!

Wat leer je

Cursus Portugees: dit ga je leren

Jij vraagt je af: ‘wat ga ik leren in een cursus Portugees?’. Dat vertellen we jou graag. Je begint namelijk bij het ultieme begin: jezelf voorstellen. Daarna ga je onder andere verder met:

 • Het voeren van gesprekken
 • Klagen, uhh, praten over het weer (daar houden wij Hollanders maar al te veel van)
 • Iets kopen in een winkel
 • Jezelf redden op het vliegveld, in het openbaar vervoer of als je met pech langs de weg staat.
 • Heel veel specifieke situaties, zoals boodschappen doen, iets opzoeken in de tv gids, reserveren in een restaurant, klokkijken, aangifte doen van diefstal, advertenties lezen en meer.
 • Grammatica, maar wel op een leuke en praktische manier.

Tipje van ons: claim je gratis proefles en kijk meteen even in het lesoverzicht van de cursus. Zie je precies wat je allemaal gaat leren. Nice.

Portugees leren voor Beginners en Gevorderden

Maar jij wil méér. Dat snappen we. Dus we geven je ook meer, met de cursus Portugees voor Beginners en Gevorderden. Daarin leer je al het bovenstaande, mét extra’s.

 • Een brief schrijven
 • Een huis kopen in Portugal
 • Portugese schrijvers
 • Extra handige grammatica
Reviews
 • (4/5)
2021-10-12

De structuur vind ik erg fijn. Beginnend met een (audio)-dialoog waarna het vocabulaire nog apart wordt behandeld met audio. Verbeterpunten: - er zitten soms wat foutjes in de lessen (woordjes omgedraaid in de vocabularium) - meer oefeningen - de buddies voegen niks toe

-------

 • (4/5)
2021-07-07

Goede opbouw van de lessen. Lessen zijn wel lang en je moet zelf een leersysteem ontwikkelen

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Portugees staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Portugees voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€137,-
of 
5 x €30,25
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Portugees voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (4/5)

Goede opbouw van de lessen. Lessen zijn wel lang en je moet zelf een leersysteem ontwikkelen

Lees meer