Das Leben ist kein Ponyhof. Maar met een cursus Duits maak jij je leven net een beetje beter en leuker. Vandaag nog! Binnen een jaar kun jij zonder handen en voeten de weg vragen in Deutschland. Of vloeiend bellen met jouw Duitse collega. Jetzt geht’s los!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Schnuckiputzi of een Schickimicki?
Ga Duits leren en je weet het

Ach so, een beetje communiceren in het Duits is nog wel te doen, toch? Neem gewoon een Nederlands woord als poetslap en 'verduits' het: putshlapfe. Das ist lögisch toch, oder nicht? Niet? Goed communiceren in Duits vereist solide basiskennis en een brede woordenschat. Dit alles leer je in de BuddyWise cursus Duits.

Wist je dat onze oosterburen zeer gesteld zijn op mensen die sprachfähig zijn. Oftewel, goed uit hun woorden kunnen komen. Dus als je in dagelijkse situaties met Duitsers wilt praten, is het absoluut handig om je de taal een beetje eigen te maken. Of heel veel. Want met ein, zwei... Polizei kom je niet zo ver. En dus is een thuisstudie Duits the way to go.

En ga je op vakantie in Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk? Ook dan is Duits leren een pré. Wel zo fijn als je meer weet dan Schnitzel mit extra Zwiebeln. Bitte. Daarom start jij vandaag nog met de cursus Duits spreken van BuddyWise. Binnen no time babbel jij in vloeiend Duits een eind weg.

Begin bij het begin met een cursus Duits

Duits leren spreken betekent dat je ook Duits leert begrijpen. En ja hoor, Duits lijkt soms op Nederlands. Of andersom. Danke schön betekent zoveel als dank je wel. Makkie. Maar wat doe je als een Duitse(r) met een Augenzwinkern vraagt of je in het bezit bent van een Lümmeltüte? Juist, starten met een cursus Duits!

Ga jij op vakantie naar Duitsland? Werk jij met Duitse klanten? Of woon jij op de grens en wil jij je buren leren begrijpen? Dan is Duits leren een no brainer. En met de cursus Duits online leer jij gemakkelijk en leuk Duits spreken. Ofwel, einfach und lustig.

Genoeg gelümmeld, Duits leren!

Duits is een prachtige taal. De Duitse taal heeft namelijk ontzettend specifieke woorden. Zo is er een woord voor het gevoel dat je krijgt als je ouder wordt en de tijd te snel voorbijgaat. De Duitsers noemen dit gevoel “Torschlusspanik”. Hoe je je ook voelt, je kunt het precies beschrijven in het Duits. Vaak zelfs met slechts één woord! Duits leren is dus super handig. Wil jij deze mooie taal ook leren? Begin dan nu met de Duits cursus van BuddyWise!

In de thuisstudie Duits komen natuurlijk de naamvallen en de schrijfwijze van veelgebruikte woorden voorbij. Hoort erbij. Check. Gelukkig ligt de échte focus op de taal praktisch toepassen. Je oefent met situaties die je in real life ook tegenkomt. Toll! Na de eerste lessen voer je een eenvoudig gesprekje. Van babysteps naar reuzenstappen, het tempo bepaal je zelf.

Wil jij nog verder leren? Goed bezig! Kies dan voor de cursus Duits voor beginners én gevorderden. Jij gaat dan nog dieper in op de grammatica en leert in meer herkenbare situaties met Duits uit te voeten te kunnen. Wel zo fijn!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Investeer in jezelf met een cursus Duits online

Duits leren is ontzettend belangrijk. Ons buurland is namelijk een invloedrijke handelspartner van Nederland. En eigenlijk in heel Europa. Bedrijven vanuit alle Europese landen onderhouden nauwe relaties met Duitse bedrijven. En die Duitse bedrijven blijven niet allemaal in Duitsland. Er zitten maar liefst 3400 Duitse bedrijven in Nederland gevestigd. Met een taalcursus Duits op je CV, vergroot je dus je kansen op de arbeidsmarkt.

Daarnaast wordt Duits niet enkel in Duitsland gesproken. Duits is een officiële landstaal in Zwitserland, Oostenrijk, België, Luxemburg en Liechtenstein. Het is dan ook niet gek dat Duits de meest gesproken moedertaal van Europa is. Of je nu in de horeca, het bedrijfsleven, toerisme of de politiek werkt; een cursus Duits spreken is een aanwinst voor jouw CV.

Wil jij jouw CV een boost geven en je inzetbaarheid vergroten? Goed nieuws! Dat doe je namelijk gemakkelijk met de cursus Duits online van BuddyWise. En met onze taalcursus Duits wordt jij perfect voorbereid op het Goethe Examen. Met het wereldwijd erkend diploma Goethe Deutsch gaan er deuren voor je open.

Dus, waar wacht je nog op? Begin nu met Duits leren! Start met de gratis proefles en schrijf je in voor de Duits cursus. Viel Glück!

Easy. Ausgezeichnet.

Met het EASY-LEARNING-SYSTEM van BuddyWise wordt Duits leren nog makkelijker. De taal voelt al snel vertrouwd. Je vergroot gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Praktisch en direct toepasbaar. Nice!

Start dus nu met de Duits cursus van BuddyWise. Met BuddyWise leer jij online waar en wanneer jij maar wilt. Samen of alleen. Van een scherm of op papier. Jij studeert dus helemaal op jouw manier. Zonder leraar die over je schouders meekijkt. Jij leert namelijk met je online study buddies. In Plaza, jouw online omgeving, tref jij een levendige community van enthousiaste Duits studenten aan. Oefen de taal samen in het echt. En wie weet spreken jullie zelfs een keer in Duitsland af! Klinkt goed? Natürlich! Check de gratis proefles en begin direct met Duits leren!

Wat leer je

Studieprogramma Duits

Cursus Duits voor beginners

Tijdens de cursus Duits leren voor beginners ga je aan de slag met:

 • dagelijkse gesprekken - guten Tag!
 • grammatica - van de eerste tot de laatste naamval
 • dingen schicken in het postkantoor, jeweetwel...
 • het weer - als het regent word je kletsnatsch
 • winkelen - wat is webshop in het Duits?

Duits leren voor beginners + gevorderden: dubbel voordeel

Natürlich wil jij méér dan alleen een beginnerscursus. Ga dus voor de beginners + gevorderdencursus in één. Dan verbeter je jouw taalgebruik en vergroot je je woordenschat nog net wat meer.

Als je de complete Beginners- + Gevorderdencursus Duits kiest, ga je aanvullend nog aan de slag met:

 • op de camping
 • in het hotel
 • grammatica
 • het openbaar vervoer
 • de stad Berlijn
 • carnaval in Keulen

De cursusduur is slechts vijftien maanden in plaats van twaalf en je leert flink wat extra. Top deal.

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Examen voor wereldwijd erkend diploma Goethe Deutsch

De cursus Duits kun je ook afsluiten met een Goethe Examen. Goethe Deutsch examens worden doorlopend afgenomen in Amsterdam en Rotterdam. De diploma’s (Zertifikat of Attest genoemd) worden internationaal erkend als bewijs van het betreffende niveau Duits. Met die wereldwijde erkenning gaan er deuren voor je open. Jij vergroot jouw keuzemogelijkheden voor studie of werk!

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Duits staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Duits voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€137,-
of 
5 x €30,25
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Duits voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen