Wodka en borsjt bestellen als een echte local? DA! Want met een cursus Russisch van BuddyWise leer jij in 48 lessen niet alleen grammatica en het Cyrillisch schrift, maar ook alles over de dagelijkse omgang. Van het Rode Plein tot de dichtkunst van Poesjkin, jij bent de expert.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Bontmutsen en wodka?
Volg de cursus Russisch

Rusland, dat staat synoniem aan wodka toch? Voor veel mensen wel. Maar niet voor jou. Rusland is meer dan dat. Veel meer. Het leven, tradities en de ervaringen. De Russische taal is rijk aan klanken, kleuren en beelden. Russisch leren brengt jou niet alleen meer kennis van de taal. Een cursus Russisch brengt je dichter bij de kennis van de cultuur. Van de tradities en de gewoonten. Zelfs het Russische ballet begrijp jij ineens een stuk beter.

Poesjkin, Tsjechov, Dostojevski en Tolstoj. Wie kent ze niet? De 4 grote Russische literatoren. Russisch is dan ook de 8e meest gesproken taal ter wereld. En die eerste 7 dan? Zijn die niet belangrijk? Tuurlijk wel. Maar voor wie op zoek is naar een echte uitdaging is Russisch leren the way to go.

Een verre verwant van het Nederlands? Klopt! Eenvoudig? Zeker niet! Maar met een taalcursus Russisch van BuddyWise heb jij deze belangrijke taal binnen no time onder de knie.

Good to know; de meeste Russen spreken alleen Russisch. Wel zo handig dus als jij ook een woordje over de grens spreekt. Dat doe je eenvoudig op je eigen manier met de cursus Russisch van BuddyWise!

De sleutel tot de Russische taal

Ga jij Russisch leren? Nice! Lekker bezig. Om de Russische taal onder de knie te krijgen moet jij je wel eerst verdiepen in het alfabet; het Cyrillisch schrift. The key to success. Een makkie? No way! Het Russisch alfabet leren is best even wennen. Maar onmogelijk? Zeker niet.

Want met een Russisch cursus van BuddyWise maak je gebruik van het EASY-LEARNING-SYSTEM. Zo krijg jij het Russische schrift super snel onder de knie. Easy! En jouw kennis van deze nieuwe taal? Daarmee kun je ook buiten Rusland prima uit de voeten.

Boost je CV met een cursus Russisch

Wist je dat meer dan 210 miljoen mensen wereldwijd Russisch spreken? Russisch is dus een echte wereldtaal. Of jij nu met Russische klanten werkt of op zakenreis gaat naar Rusland, een cursus Russisch staat geweldig op je CV. Want in Nederland doen wij veel zaken met Russische bedrijven. En veel Russen spreken helemaal geen andere taal. Impress jij je Russische klant met jouw uitgebreide kennis van de taal en perfecte uitspraak? Jazeker! Met de Russische cursus van BuddyWise!

Ook handig: Russisch op je CV makes you stand out. Spaans, Engels, Frans. Dat hebben werkgevers onderhand wel vaak genoeg gezien. Maar een cursus Russisch op je CV, dat is interessant! Trek de aandacht van je werkgever en boost je CV met een taalcursus Russisch van BuddyWise! Binnen no time ga jij op zakenreis naar Sint Petersburg. Nice!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Russisch leren; every day, any day

Russisch leren, dat doe je met een praktische cursus. Grammatica? Dat doen we alleen als het écht nodig is. Herkenbare en veel voorkomende situaties komen aan bod, zodat jij je voortaan altijd en overal kunt redden. Je spreek- en luistervaardigheid? Die vergroot je met interessante en actuele onderwerpen.

Alle onderdelen komen aan bod. Geheimen, die heeft Russisch niet meer voor jou na deze cursus. De weg vragen naar het Rode Plein? Of ga jij naar een voorstelling in het Bolsjojtheater? Jij draait nergens je hand meer voor om na de cursus Russisch.

Ga jij nog een stap verder? Goed bezig! Dan kies jij voor de cursus Russisch voor beginners en gevorderden. In slechts een aantal maanden extra leer jij meer over de Russische geschiedenis, cultuur en feestdagen. En tijdens die businessdeal overtuig jij met Russische moppen. Смех! Ofwel, lachen!

Een cursus Russisch; business and pleasure

Op vakantie naar Rusland? Dan is de cursus Russisch natuurlijk ideaal. Maar Russisch leren heeft nog veel meer voordelen. Zakendoen met een Russisch bedrijf? No problem! Dat doe jij wel even. Want met de cursus Russisch van BuddyWise is ook jouw zakenjargon top notch!

Ga jij de uitdaging aan? Bestel dan nu de online cursus Russisch van BuddyWise! Want met BuddyWise leer jij waar en wanneer jij maar wilt. In de trein, op het terras of gewoon in bed. Is online leren niet helemaal jouw ding? Dan bestel jij jouw cursus toch lekker op papier? Want leren, dat doe jij op jouw manier.

Met de Russisch cursus van BuddyWise krijg jij toegang tot Plaza, jouw online leeromgeving. Hier vind je al je leerstof. Log in vanaf je computer, telefoon of laptop. En oefen waar je maar wil met je online study buddies. Jullie motiveren elkaar, stellen elkaar vragen en oefenen samen Russisch. Samen is leren fun!

Overtuigd? Check dan de gratis proefles! Jij volgt alvast een les en neemt een kijkje in Plaza. Dan weet je meteen of de taalcursus Russisch iets voor jou is. En als je de Russisch cursus hebt besteld, kun je je de eerste 15 dagen kosteloos bedenken! Wacht dus niet langer en start nu met Russisch leren!

Wat leer je

Studieprogramma Russisch

Russisch leren voor beginners     

Start jij met een cursus Russisch voor beginners? Top! Dan begin jij bij het begin. Bij BuddyWise leer je alles over;

 • het  Russische alfabet;
 • dagelijkse omgang:
  - begroeten;
  - kennismaken;
  - het weer;
  - afscheid nemen;
 • het openbaar vervoer;
 • grammatica;
 • op de markt;
 • in een restaurant;
 • het postkantoor;
 • telefoneren;

Russisch voor gevorderden

Heb jij al een beetje kennis van de Russische taal? Of heb je misschien de cursus Russisch voor beginners als afgerond? Dan stroom je lekker door naar de cursus Russisch voor gevorderden. Jouw woordenschat? Oneindig! Je uitspraak? On point!

Met de cursus Russisch voor gevorderden perfectioneer jij je taalgebruik want jij leert alles over;

 • in het hotel;
 • geld wisselen;
 • het weer;
 • het theater;
 • werk en beroep;
 • feestdagen;
 • geschiedenis;
 • cultuur;
 • muziek;
 • stad en dorp;
 • religie;
 • moppen en grappen.

Combi cursus Russisch: beginners + gevorderden

Enthousiast? Wil je meer? Dan schrijf jij je eenvoudig in voor de combi cursus Russisch “beginners + gevorderden”. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM krijg jij super snel deze ingewikkelde taal onder de knie. De totale cursusduur? Maar 15 maanden. En de prijs? Ook daarop bespaar je. Een win-win situatie dus. Zo spreek jij binnen no time vloeiend Russisch.

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Russisch staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Russisch voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€137,-
of 
5 x €30,25
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Russisch voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen