Frans is een van de mooiste talen. De taal van de romantiek. Die wil jij toch ook leren? Dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres! Want met een cursus Frans van BuddyWise spreek jij binnen no time deze prachtige taal. Van grammatica tot de vertaling van pindakaas, jij gaat praktisch aan de slag. Zodat jouw Frans straks gewoon très bien is. Want voor minder doe je het niet. Toch? En dus start je vandaag nog!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Cursus Frans comme il faut...

Wil je echt leren hoe je Frans begrijpt en jezelf verstaanbaar maakt in deze zingende taal? Dan volg je de taalcursus Frans van BuddyWise. Van lire (lezen) tot parler (spreken). Jij maakt korte metten met een zeker je ne sais quoi gevoel waar de Fransen bekend om staan. Geen idee wat dat betekent? No worries! Je leert het met de cursus Frans online van BuddyWise!

Où est la tour Eiffel?

Spreek jij nog geen woord français? Of kun jij al redelijk overweg met de Franse taal? Wij hebben hoe dan ook de perfecte online cursus Frans voor jou! De BuddyWise cursus Frans is namelijk perfect voor beginners, maar ook fijn als opfriscursus. Werk aan je woordenschat, begrijp hoe je werkwoorden eenvoudig in het Frans vervoegt en steel de show met slimme ezelsbruggetjes. Geen eindeloze grammatica, maar juist heel erg praktisch aan de slag.

En Frans leren is niet alleen de Franse taal leren. Het betekent ook dat je leert hoe Fransen denken en doen. Bourgondisch leven en trots zijn op alles en iedereen. Met een Frans cursus leer jij Frans spreken én Frans denken. Frans leren doe je niet met de Franse slag. Daar ga jij juist het liefst met een déviation omheen.

Frans leren met een online Cursus Frans

Wil jij de prachtige Franse taal leren beheersen? Bonne idée! Want Frans is een echte wereldtaal. Na een cursus Frans online van BuddyWise ga jij moeiteloos een gesprek aan in Frankrijk. Een wijntje bestellen op het terras. De weg vragen naar het zwembad. En zonder problemen naar de dokter. Wel zo handig als je in Frankrijk op vakantie bent. Jij leert precies wat je nodig hebt om je verstaanbaar te maken in het Frans. Zonder moeilijke grammatica. Sounds good? Start dan nu met een praktische cursus Frans van BuddyWise!

Zelfverzekerd en vol vertrouwen gesprekken voeren in het Frans? Of spreek je de taal, maar wil je een refresh van jouw eerder opgedane kennis? De BuddyWise cursus Frans maakt je vertrouwd met ‘la plus belle langue’ (de mooiste taal). En als je wilt oefenen? Dan klets je gezellig in het Frans met je online study buddies. Nice!

Frans Cursus: pour les affaires ou le plaisir?

Waarom wil jij Frans leren? Neem jij een Frans cursus om vol te genieten in Frankrijk? Dan ben je niet de enige! Frankrijk staat namelijk al jaren in de top 10 favo vakantielanden. In het zonnetje geniet jij van een glaasje wijn en een heerlijk kaasplankje. Maar die moet je natuurlijk wel eerst kunnen bestellen. Dan komt een online cursus Frans goed van pas! En met jouw prachtige chansons vind je misschien zelfs je grote liefde in Frankrijk. Toch maar goed dat je die cursus Frans hebt genomen!

Bovendien is Frankrijk natuurlijk niet het enige land waarin je indruk maakt met jouw kennis van Frans. Ook in België, Zwitserland en sommige Afrikaanse landen is Frans spreken een waardevolle skill. Met één taal kun je dus in al deze landen jouw favoriete wijntje bestellen!

Liefde en genot. Dat is nu écht Frans. Maar de Franse taal is veel meer dan dat! Frans is namelijk een echte wereldtaal. Wist je bijvoorbeeld dat Frans een van de officiële talen is binnen de Verenigde Naties én de Europese Unie? Bovendien handelt Nederland veel met Frankrijk. Jouw bedrijf ook? Dan investeer je in jezelf met een cursus Frans. En met jouw taalskills boost je meteen je CV. Ook voor je carrière is een taalcursus Frans dus een goed idee.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Cursus Frans voor beginners en gevorderden

Dat klinkt allemaal très bien. Een mooie wereldtaal die ook nog eens in het bedrijfsleven van pas komt. Maar Frans leren, is dat niet moeilijk? Die Fransen praten ook altijd zo snel. Pas de problème! Frans leren is juist leuk met de cursus Frans voor beginners van BuddyWise! Zonder voorkennis spreek jij straks Frans als een echte Parisien. Easy does it!

En jij stopt natuurlijk niet bij “bonjour!”. Je begint bij het begin. En dan leer je door! Want bij BuddyWise volg jij een cursus Frans voor beginners én gevorderden! Zo ga jij net dat stapje verder. Jij vergroot je woordenschat en je grammaticaal inzicht. Maar natuurlijk wel nog steeds gericht op de praktijk. Want uiteindelijk is communicatie met echte mensen in het echte leven jouw doel. En een glaasje vin bestellen uiteraard. Ook belangrijk; zeker in Frankrijk!

Samen een Frans cursus online

Ben jij overtuigd? Natuurlijk! Of uhh … Bien sûr! Ja, dat Frans kan nog wel wat hulp gebruiken. En daarom kies je voor een Frans cursus online van BuddyWise. Want BuddyWise maakt Frans leren leuk! Omdat je je taalcursus Frans niet alleen volgt. Jij studeert namelijk met jouw study buddies! Samen leren is toch veel leuker!

Samen met jouw study buddies oefen jij je nieuwe taal. Misschien spreken jullie zelfs eens in het echt af! Zet je baret maar alvast op. Met een glaasje vin kletsen jullie wat weg in het Frans. Als huiswerk, natuurlijk...

Leer jij toch liever alleen? Dat kan natuurlijk ook! Want met BuddyWise leer jij op jouw manier. En in je eigen tempo. Jouw online Frans cursus volg jij in de trein, in bed of op het terrasje. Kortom, waar en wanneer je maar wilt. Zo staat niks je in de weg.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor een taalcursus Frans van BuddyWise! Weet je het nog niet helemaal zeker? Check dan eerst de gratis proefles!

Wat leer je

Studieprogramma Frans

Frans leren voor beginners

Tijdens de cursus Frans voor beginners ga je aan de slag met:

 • geografie van Frankrijk, zodat je weet dat Nice in het zuiden ligt en Parijs in het midden van Frankrijk
 • naar de prijs vragen - Hollandser dan dit kan bijna niet...
 • grammatica - klinkt ingewikkeld, is het ook, maar met het Easy Learning System heb je ook dit zo onder de knie
 • in het postkantoor - Un bureau de poste heeft weinig te maken met een bureau
 • kennismaken met iemand - Enchanter
 • boodschappen doen - Wat is pindakaas in het Frans?

Quelle avantage: cursus Frans voor beginners én gevorderden

Wil jij net een stapje verder zetten? Bon. Ontwikkel jouw talenkennis extra en kies voor een cursus Frans voor beginners én gevorderden. De cursus duurt dan 3 maanden langer, maar dan ga je aanvullend op de hierboven genoemde onderwerpen ook nog aan de slag met:

 • op de camping
 • in het hotel
 • bij de bank
 • in het restaurant
 • het openbaar vervoer
 • bij de dokter

C’est magnifique! Dus waar wacht je nog op. Schrijf je in en start vandaag nog met Frans leren.

Reviews
 • (5/5)
2021-11-04

Ik ervaar het als heel erg fijn om zo te leren. Je moet wel de disipline hebben om het ook te doen dat kan een nadeel zijn voor mensen. Uiteraard is dat met elke online cursus. Ik ben super tevreden.

-------

 • (5/5)
2021-10-06

Geweldige cursus! Ik vind het vooral fijn dat je zowel op papier als online de casus kunt volgen en op elk gewenst tijdstip. Als tip wil ik meegeven dat het ook fijn zou zijn om opdrachten daadwerkelijk te kunnne maken online. Hiermee bedoel ik dat je de antwoorden kunt typen of de juiste cirkel kruist etc. Verder vind ik de uitleg van grammatica en de volgorde van studie top.

-------

 • (5/5)
2021-04-01

De cursus Frans voor beginners/gevorderden beantwoordt precies aan mijn verwachtingen. Een leuke opfriscursus waarmee ik ook weer nieuwe kennis opdoe. Een goede voorbereiding voor hopelijk snel weer een vakantie in Frankrijk.

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Frans staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Frans voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€137,-
of 
5 x €30,25
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Frans voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (5/5)

Ik ervaar het als heel erg fijn om zo te leren. Je moet wel de disipline hebben om het ook te doen dat kan een nadeel zijn voor mensen. Uiteraard is dat met elke online cursus. Ik ben super tevreden.

Lees meer