Buon giorno! Ga jij ook Italiaans leren? Van grammatica tot uitspraak en van pizza tot pasta pomodoro. Sì, want ook die leer jij bestellen in de cursus Italiaans. Begin jij vandaag nog? Dan maak jij je over een jaar verstaanbaar in Italië. Met wat extra handgebaren kun jij elke situatie aan.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 192 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Pizza, pasta, pomodori... en that's it? Volg de cursus Italiaans

Kom maar op met die clichés over Italianen. Slechte chauffeurs? Zij spannen de kroon! Scheve torens bouwen? Italianen staan op 1. En niet te vergeten; het zijn temperamentvolle types en gepassioneerde romantici. Ben jij benieuwd naar dit land, de mensen én de Italiaanse taal? Dan is de cursus Italiaans the right thing to do.

Op vakantie naar Italië? Dan is Italiaans leren zeker een goed idee. Waarom? Ooit weleens een Italiaan Engels horen spreken? Vaak niet hun sterkste kant. Toch doen ze hun best. En jij dus ook. Zonder Italiaans blijf jij in Italië een toerist. Italië is een land vol cultuur en romantiek. En daar wil je natuurlijk wel alles van meekrijgen. Zeker als jij de liefde van je leven tegenkomt.

Start dus nu met de taalcursus Italiaans van BuddyWise en ontdek de prachtige Italiaanse taal, de rijke cultuur van Italië en de zalige Italiaanse keuken. Ga jij studeren in Italië? Moet jij voor je werk Italiaans leren? Of ga jij lekker op vakantie naar Milaan? Met de Italiaanse taalcursus wordt jouw reis nog onvergetelijker!

La dolce vita

What comes around... Italiaans leren is investeren in jezelf. En van die inspanningen pluk jij de vruchten. Communiceer met Italiaanse business partners, betreed een nieuwe markt in Italië of ga lekker wonen in het land met misschien wel het fijnste klimaat van Europa. En dan hebben we het nog niet eens over de Italiaanse keuken. Bellissimo.

Dompel je onder in de Italiaanse gebruiken, geschiedenis en cultuur met de cursus Italiaans online. Binnen no time ontmoet je levenslange vrienden, bestel jij jouw Italiaanse dessertwijn in vloeiend Italiaans of open jij jouw eigen café in Rome. Want met de Italiaans cursus van BuddyWise vergroot jij jouw wereld.

Tutto va bene, met een cursus Italiaans

Italiaans leren moeilijk? Valt mee. Ja, de taal lijkt weinig op Nederlands en het spreektempo ligt hoog. Toch is Italiaans makkelijker dan je denkt. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je Italiaans snel onder de knie. Jij leert gemakkelijk Italiaans spreken en verstaan aan de hand van herkenbare situaties. Grammatica leer je alleen als het echt nodig is. Zo maakt BuddyWise Italiaans leren makkelijk! Of je nu een beginner bent of je kennis wil opfrissen, de Italiaanse taalcursus is the way to go!

Volg de BuddyWise cursus Italiaans en leer mensen kennen die je anders nooit zou ontmoeten. Zet de eerste stap met de Italiaans cursus van BuddyWise!

Boost je CV met een cursus Italiaans

Werk jij met buitenlandse business partners of klanten? Boost dan je CV én je algemene inzetbaarheid met de cursus Italiaans online van BuddyWise. Met deze prachtige en bijzondere tweede taal op je CV trek jij de aandacht van elke werkgever. Van pizzabakkers tot modeontwerpers, Italië is the place to be. Laat die zakenreis maar komen! Want na de taalcursus spreek jij vloeiend Italiaans.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Praktisch Italiaans leren

Met de cursus Italiaans ga jij op een praktische manier Italiaans leren. Grammatica? Die master je binnen no time. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met actuele onderwerpen vergroot je snel jouw spreek- en luistervaardigheid.

Met de BuddyWise cursus Italiaans kom je al na de eerste lessen verder dan arrivederci en un caffè, per favore. En ja, met een simpele caffè zit jij veilig. Want un cappuccino bestel je in Italië nooit na elf uur ’s ochtends! Italiaans leren was nog nooit zo makkelijk.

Wil jij nog meer Italiaans leren? Dat kan! Kies voor de cursus Italiaans voor Beginners & Gevorderden en leer in slechts een paar maanden extra veel meer over deze schitterende taal en cultuur. Jij gaat bijvoorbeeld aan de slag met verdiepende grammatica, hemelse Italiaanse recepten en een uitgebreide woordenschat. Met de cursus Italiaans voor Beginners & Gevorderden krijg jij twee cursussen in één met korting en een sneller leertraject. Nice!

Italiaans cursus volgen op jouw manier

Ga jij Italiaans leren? Goed bezig! Want met de cursus Italiaans van BuddyWise klets jij binnen no time met de locals in Rome of Venetië. No time? No problem! Met BuddyWise leer jij waar en wanneer jij maar wilt. Op het terras, in de trein of gewoon lekker thuis. Online of op papier. Samen met je study buddies of alleen. En helemaal in je eigen tempo.

Dus, waar wacht je nog op? Start vandaag nog met de cursus Italiaans van BuddyWise. Bevalt de cursus niet? Dan bedenk je je de eerste 15 dagen kosteloos. En check ook meteen de gratis proefles! Jij volgt gratis en vrijblijvend een les en neemt een kijkje in de online leeromgeving. Zo weet je meteen of de cursus iets voor jou is. Wanneer begin jij met Italiaans leren?

Wat leer je

Studieprogramma Italiaans

Italiaans leren voor beginners

In de cursus Italiaans voor beginners leer je alles over:

 • Italiaanse uitspraak
 • begroeten
 • naar iemand informeren
 • grammatica
 • de weg vragen / tijdsaanduidingen
 • in de keuken
 • begrippen

Voor beginners én gevorderden

Due cursussen voor de prijs van uno? Bijna, want je kunt je Italiaanse talenkennis verder uitbreiden door de cursus Italiaans voor Beginners + Gevorderden te kiezen. Je perfectioneert je uitspraak en woordenschat, en gaat dan nog extra aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • recepten
 • werkwoorden en voornaamwoorden
 • diverse tijdsvormen
 • in het restaurant
 • hoofd- en bijzinnen
 • op vakantie
 • in de tuin
Reviews
 • (4/5)
2024-03-15

Mooie cursus voor deze prijs

-------

 • (4/5)
2023-05-04

Leuke manier om te leren. Helaas heb ik nog maar weinig buddy's. Maar de manier van leren spreekt me enorm aan

-------

 • (5/5)
2022-01-11

Hartstikke leuk, het is wel moeilijk, maar ook duidelijk aangegeven. Ik vind het overzichtelijk en kan op mijn eigen manier en tijd aan de gang. Ook fijn dat ik een map heb en digitaal de lessen kan doen. In de map kun je snel weer terugbladeren en herhalen, digitaal kun je verder als je niet thuis bent en helemaal handig voor de uitspraak. Kortom ik ben heel blij en tevreden met deze manier van leren en raad het iedereen aan die een andere taal wilt leren.

-------

 • (4/5)
2021-11-12

Goede cursus, leuke opbouw. Leuk om ook geluidsfragmenten te hebben.

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Italiaans staat een studietijd van 192 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 12 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Italiaans voor Beginners

Papieren studiemateriaal + online
€137,-
of 
5 x €30,25
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€98,-
of 
4 x €27,-
Schrijf je nu in!

Cursus Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Papieren studiemateriaal + online
€187,-
of 
6 x €34,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€148,-
of 
5 x €32,75
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (5/5)

Hartstikke leuk, het is wel moeilijk, maar ook duidelijk aangegeven. Ik vind het overzichtelijk en kan op mijn eigen manier en tijd aan de gang. Ook fijn dat ik een map heb en digitaal de lessen kan doen. In de map kun je snel weer terugbladeren en herhalen, digitaal kun je verder als je niet thuis bent en helemaal handig voor de uitspraak. Kortom ik ben heel blij en tevreden met deze manier van leren en raad het iedereen aan die een andere taal wilt leren.

Lees meer