De orders vliegen je om de oren en de pakketten stapelen zich op bij je voordeur. Zie je het al voor je? Nee? Dan wordt het hoog tijd om de cursus Eigen Webshop Starten van BuddyWise te volgen! Want na het volgen van de 20 lessen van deze cursus is dat wat je te wachten staat! Dream big en geloof in jezelf! Het gaat echt lukken, als je maar weet hoe je het moet aanpakken. En dat weet je na het volgen van de cursus Eigen Webshop Starten.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Bewijs van afronding
 • Studietijd: 80 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Creëer een succesvolle webshop

Stap voor stap leer je wat je nodig hebt om een webshop te beginnen en deze tot een groot succes te maken. Van het inrichten van je webshop tot het daadwerkelijk live gaan. Voor je het weet stromen de bestelling binnen. Quit your dayjob en start living the dream! Open je virtuele deuren en bereid je voor op je nieuwe leven als webshopeigenaar! En dat allemaal binnen vijf maanden. Want dat is de gemiddelde duur van de cursus Eigen Webshop Starten van BuddyWise.


Een webshop beginnen: Stop met dromen en gewoon doen!

Altijd al gedroomd om een webshop te beginnen? Stop met dromen en ga het gewoon doen! Waar wacht je toch zo lang op? What can go wrong? Helemaal niets! Zolang je goed voorbereid te werk gaat. En daar is de cursus Eigen Webshop Starten dan ook op gericht.

Je hebt zero ervaring of kennis nodig, want tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om een eigen webshop te beginnen. Een webshop opzetten kan iedereen, dus jij ook! Just do it! Verkoop kleding, verkoop sieraden of verkoop modeltreinen. Wat je droom ook is, zolang je niet start blijft het altijd een droom. En you know it: je krijgt spijt van de dingen die je NIET hebt gedaan en niet van de dingen die je WEL hebt gedaan.


Stap voor stap je eigen webshop opzetten

Van de absolute basis tot aan de top! Leer stap voor stap om je droom waar te maken van een eigen webshop opzetten. De cursus Eigen Webshop Starten gaat je hierbij helpen. Je leert de vele voordelen van een webshop en waarom je in deze tijd echt niet meer zonder kan.

Deze cursus Eigen Webshop Starten van BuddyWise neemt je mee door de wereld van webwinkels en leert je op eenvoudige wijze hoe je zelf een webshop kan beginnen. Je leert onder andere over domeinnamen, hosting en inventarisbeheer. Geen idee wat hosting is en wat je daarmee aan moet? No worries! BuddyWise helpt je op weg en gaat van jou een volleerd webshopeigenaar maken!

En met als kers op de taart ga je ook al direct aan de slag met het starten van een eigen webshop. Yes! Deze cursus Eigen Webshop Starten is niet alleen theorie. Je gaat het geleerde direct in de praktijk brengen.

Start dus direct met je droomwebshop óf maak eerst een proefversie voor je aan het echte werk gaat beginnen. Van de start tot de marketing: stap voor stap leiden wij je naar je eigen webshop!


Open de virtuele deuren van je eigen professionele webshop

Na het volgen van de cursus Eigen Webshop Starten ben jij helemaal klaar om de virtuele deuren van je gedroomde webshop te openen! Rol de virtuele rode loper maar uit en sta klaar om in de schijnwerpers te staan. Vanaf nu gaat jouw leven draaien om jouw eigen webshop!

Sla de verzenddozen maar in en schaf genoeg inkt aan om je verzend labels te printen. Misschien alvast wat personeel inhuren? Trommel je (schoon)ouders, opa en oma en al je vrienden alvast op, want als je de cursus Eigen Webshop Starten succesvol afrondt dat weet jij precies hoe je potentiële klanten kunt trekken naar jouw professionele, ijzersterke webshop! De orders gaan binnenstromen!


Gratis proefles!

Benieuwd of de cursus Eigen Webshop Starten iets voor jou is? Vraag dan eerst een gratis proefles aan van deze cursus. Ontdek de talloze mogelijkheden van een webshop opzetten en sta aan de start om je droom waar te maken!

Overtuigd dat de cursus Eigen Webshop Starten helemaal perfect is? Dan kun je je super easy inschrijven voor de volledig cursus! De eerste 15 dagen zijn op proef. Dus kom je erachter dat je nog niet klaar bent voor een leven als webshopeigenaar? Dan kun je kosteloos stoppen. Dát is de service van BuddyWise!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma cursus Eigen Webshop Starten

Benieuwd wat er allemaal aan bod komt tijdens deze uitgebreide cursus? De cursus die je helemaal gaat klaarstomen voor het leven van webshop owner? Het volgende ga je leren in 20 lessen:

 • Zaken doen via internet

        Ontdek de mogelijkheden van een online winkel en waarom het zo aantrekkelijk is om een webshop te starten.

 • Het opzetten van een webwinkel

        Stap voor stap leer je een eigen webwinkel op te starten. Domeinnaam, hosting en meer.

 • Webwinkel-software

        Je leert alles over verschillende soorten webwinkel-software. En natuurlijk welke het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie.

 • Inrichten en beheren van de webwinkel

        Van het technische beheer tot de teksten, logistiek en fiscale aspecten. Je wordt helemaal klaargestoomd om je webwinkel tot een succes te maken.

 • Communicatie en informatie

        Hoe ga je om met klachten? Maar beter nog, hoe zorg je dat de gebruikerservaring goed verloopt en je zo min mogelijk klachten ontvangt?

 • Promotie en marketing

        Een belangrijk onderdeel is de promotie en de marketing van je website. Daarom 2 lessen over hoe jij je website zo goed mogelijk op de markt zet.

 • Werken met WooCommerce

        En dan is het zo ver: je gaat beginnen met het opzetten van een echte webshop. Van de installatie tot het verwerken van bestellingen. Het komt allemaal aan bod in 6 uitgebreide lessen. Je leert werken met de gratis WordPress plugin WooCommerce.

 • Werken met Shopify

        Toch liever werken met Shopify? Geen probleem. Test ook deze versie en ontdek welk programma het meeste aan jouw behoeftes voldoet. 4 Lessen nemen je dieper mee in het gebruik van Shopify en alle mogelijkheden.

 • Ondernemen

        Je bent helemaal klaar om zelfstandig aan de slag te gaan met je gloednieuwe webshop. Om de cursus helemaal compleet te maken leren we je nog hoe je een eigen bedrijf start en alles over verzekeringen, belastingen en vergunningen. Now you are good to go! Succes!

Start je eigen webshop

Wanneer je klaar bent met het volgen van de cursus Eigen Webshop starten dan ben jij helemaal klaar om de wereld te veroveren met jouw webwinkel. Jij weet de klant te verleiden met je aanbod en hoe je het logistieke aspect perfect regelt. Ben jij er klaar voor? Start dan vandaag nog met de cursus Eigen Webshop Starten van BuddyWise! Live your dream!

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Eigen Webshop Starten staat een studietijd van 80 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 5 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Eigen Webshop Starten

Papieren studiemateriaal + online
€109,-
of 
4 x €30,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€79,-
of 
3 x €29,-
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen