De lift naar een succesvol bedrijf? Die bestaat niet. Maar jij neemt de trap. En stap voor stap start jij een succesvolle business. Stap 1? Een ondernemers opleiding van BuddyWise. En binnen no-time zet jij jouw ideeën om in een échte onderneming. Jóuw onderneming. Make it happen!

 • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Stervensbegeleiding

  541,- 378,-
  Bekijken
 • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Weddingplanner

  241,- 168,-
  Bekijken
 • Studietijd: 48 uur Erkend diploma

  Cursus Zelfstandig Ondernemer Basis

  128,- 89,-
  Bekijken
 • Studietijd: 160 uur Erkend diploma

  Cursus Zelfstandig Ondernemer MKB

  471,- 329,-
  Bekijken

Cursus Ondernemen; Become your own boss!

Waarom jij zou moeten beginnen met ondernemen? Nou, je mag lekker zelf weten wat je doet. Ha! Klinkt te mooi om waar te zijn. Ja toch? Is het niet. Kun je geen baan vinden? Creëer je er toch lekker zelf een. Of opzoek naar een carrière switch maar zit jouw droombaan er gewoon echt niet tussen? Laat je droom dan uitkomen en become your own boss! Hoe? Met een cursus ondernemen natuurlijk!

Basiskennis bij BuddyWise

Ondernemen kent een heleboel valkuilen. Of je nou een eenmanszaak of een multinational gaat beginnen. Maar jij laat niks je dromen in de weg staan! Een goede voorbereiding is het halve werk, en jij gaat goed voorbereid op weg met een opleiding ondernemen. Een flinke portie basiskennis, dat is wat je nodig hebt voor jij je eigen bedrijf kunt starten. En die basiskennis krijg je bij een ondernemers opleiding bij BuddyWise. Started at the bottom… En nu. Nu bouw jij je eigen imperium. Maar eerst even dat diploma binnenslepen. Dan spring jij zo over elke hindernis die jij tegenkomt.

Onderneem een cursus ondernemen

Spannend? Zeker! Moeilijk? Helemaal niet! Want met een cursus ondernemen van BuddyWise weet jij precies wat jou te wachten staat. Je studeert waar je wilt, wanneer je wilt. Vandaag even geen tijd? Prima. Zien we je weer als je wel een gaatje kunt vinden in jouw super busy life. Een studie die zich aanpast aan jou, precies wat je nodig hebt als jij aan de slag gaat als ondernemer. Want met een eigen bedrijf heb jij wel meer te doen dan met je neus in de boeken zitten. En dat begrijpen wij helemaal. Jij sleept dat diploma binnen. Op jouw manier. In jouw tijd.