Hallo Wordpress wizard in wording. Jij wil leren werken met Wordpress? Dat snappen we: het is niet voor niets ’s werelds meest populaire CMS. En jij leert er de ins en outs van in de cursus Wordpress van BuddyWise. Van widgets tot webhosting. Gewoon vanuit thuis! Al na 6 maanden maak jij je eigen website!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Bewijs van afronding
 • Studietijd: 96 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

wervelende website maken?
Volg de cursus Wordpress!

What is the word? The word is Wordpress. En dit is gericht aan mensen die nog niet weten wat de kracht is van het opensource (gratis!) CMS Wordpress. Het is misschien wel een van de meest toegankelijke content management systemen die er zijn. Dus dacht jij dat een website in elkaar fabrieken moeilijk was? Nee hoor, niet als je de juiste kennis van Wordpress hebt. En die kennis doe je op met deze cursus Wordpress van BuddyWise.

Okee, dus jij wilt flashy websites maken met bewegende afbeeldingen en reactiemogelijkheden, volledig geoptimaliseerd voor Google en de rest? Tijd voor een Wordpress cursus. Leer werken met die flexibele en gebruiksvriendelijke alleskunner. Het is alleen nog even een kwestie van weten hoe alles werkt.

Met het gratis content management systeem WordPress en een gelikt thema ontwikkel je zonder programmeerkennis een website, blog of webshop die ook nog eens goed in de smaak valt bij zoekmachines Google en Bing. Leer in de cursus hoe dit werkt, het is eenvoudiger dan je denkt.

De cursus WordPress is gebruiksvriendelijk en praktijkgericht. Vanaf dag één ga je aan de slag met je eigen website en binnen no time heb je die website ook draaiende.

Je leert je website uitbreiden en aanpassen, en ontdekt hoe je optimaal vindbaar wordt. Je maakt kennis met verschillende aanvullende programma’s (plug-ins) voor je WordPress-site en je leert hoe je deze installeert.

Van A tot Zoekmachine

In de cursus WordPress komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • installeren en hosten van een Wordpress website
 • onderhoud (je weet wel, updaten en zo)
 • vormgeven (met standaard thema's experimenteren)
 • widgets en plugins gebruiken
 • SEO (zoekmachine-optimalisatie)

Enige vraag die resteert is: weet je jouw aan-knop van je computer te vinden en heb je een internetverbinding? Zo ja, dan is het tijd. Tijd om die cursus Wordpress te starten. Let's get busy.

Eigen website, blog of webshop maken?

Met de cursus WordPress leer je werkelijk alles wat nodig is. Je zet zonder enige programmeerkennis een wervelende website, een bruut blog of een wonderlijke webshop online. En als je daarin een beetje succesvol wordt, verdien je jouw cursus binnen no time terug.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma WordPress

In deze Wordpress cursus leer je:

WordPress installeren en hosten

Ready, set, go. Je downloadt de cursus WordPress, installeert het pakket en binnen no time heb je WordPress draaiende. Uiteraard heb je een plek nodig op een server. Dit is de plek waar je website online 'woont'. Je leert heel praktisch waar je jouw WordPress website op welke wijze 'onderbrengt'.

WordPress geïnstalleerd? Check. Daarna leer je hoe je bij het CMS inlogt en ervoor zorgt dat je voor de gebruikers van het CMS een account maakt. Hiermee onderhoud je, samen met eventuele andere gebruikers, je website volledig. Easy does it.

Het oog wil ook wat: vormgeven

Leer thema's downloaden en installeren. Geef je website een mooi design. Who needs grafische programma's zoals Photoshop of InDesign? Jij niet. Pas het design aan naar eigen wens en zorg ervoor dat je website tot leven komt zoals jij dat wilt met een cursus Wordpress.

Widgets en plugins

Voordat je overal stekkers in wilt stopppen... plug-ins en widgets zijn kant-en-klare uitbreidingen voor WordPress. Met deze kleine toevoegingen installeer je met enkele klikken nieuwe functionaliteit, zoals koppelingen met Facebook en websitestatistieken voor je website. Altijd goed om te zien hoe je familie trouw jouw website bezoekt. Activeer zonder enige programmeerkennis deze uitbreidingen en de rest gaat vanzelf. Nou ja, bijna vanzelf.

Google hartje WordPress

Waarom een WordPress website? Google waardeert het als je WordPress website goed doorzoekbaar is. En betere vindbaarheid resulteert in meer bezoekers. En meer bezoekers equals succes!

Eigen domeinnaam en webhosting discount

Webhosting. De plek waar jij je website parkeert. Dat kost geld. En minder geld is beter. Dankzij samenwerking met Mijndomein.nl krijg je met een cursus Wordpress een aantrekkelijk tarief voor webruimte en een domeinnaam.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

STUDIEDUUR

Voor de Cursus WordPress staat een studietijd van 96 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 6 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus WordPress

Papieren studiemateriaal + online
€319,-
of 
9 x €39,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€279,-
of 
8 x €38,40
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen