Van de wondere wereld van Word tot de excellente eigenschappen van Excel. Office kent geen geheimen meer voor jou nadat je de Microsoft Office cursussen van BuddyWise hebt gevolgd. Get your (digital) life together. Office skills zijn onmisbaar. Oh, en ze zijn natuurlijk een absolute aanwinst voor je cv.

  (5/5) BEOORDELING
      Studietijd: 80 uur BuddyWise diploma

  Cursus Excel 2019

  199,- 139,-
  Bekijken
 • Studietijd: 80 uur BuddyWise diploma

  Cursus Office 2019

  256,- 179,-
  Bekijken
 • Studietijd: 80 uur BuddyWise diploma

  Cursus Office 365

  285,- 199,-
  Bekijken
 • Studietijd: 80 uur BuddyWise diploma

  Cursus Word 2019

  199,- 139,-
  Bekijken

Office hero met een cursus Microsoft Office

Jij maakt de mooiste presentaties. Inspirerende papers. Visuele spreadsheets. En jij vergeet nooit, maar dan ook echt NOOIT, een afspraak. Want jouw outlook agenda? Flawless! Tenminste… Dat kan met een Ms Office cursus. Krijg de fijne kneepjes van die super handige programma’s onder de knie. Excel? Easy! Word? Eitje! Office 356? Jij draait nergens je hand meer voor om. Werk of hobby? Voortaan werk jij vanuit je home-office aan elk document als een echte office hero!

Wonderen wereld van de MS Office cursus

Excel? By far het meest ingewikkelde programma in het Microsoft Office. Nouja, voor de meesten dan. Al die rijen.. Of toch kolommen? Your guess is as good as mine.. Dat het voor een flinke dosis verwarring kan zorgen, is een understatement. Ja hoor! Een Office cursus? Meer dan welkom! En Word dan? Lappen tekst die op onverklaarbare wijze naar een andere pagina verspringen. Verschillende stijlen door je hele document. En waarom staat er op deze pagina geen paginanummer meer?! Die afbeelding die uit het niets uit je PowerPoint presentatie vliegt helpt ook niet bepaald mee. The struggle is real. Of eigenlijk “was”. Want met een cursus Microsoft Office krijg jij alle programma’s onder de knie! Wil je een geheimpje horen? Eigenlijk zijn die programma’s gewoon super handig. Voortaan kun jij niet meer zonder.

Ontwikkelen die MS skills

Jouw motivatie? Spot on! Want jij bent super enthousiast om meteen te beginnen. Dat begrijpen wij helemaal. En daarom kun jij met een cursus Microsoft Office van BuddyWise direct aan de slag. Samen met je buddies aan de studie, of gewoon lekker alleen. Leren bij BuddyWise doe je op jouw manier, in jouw tijd. Ontwikkel die skills! Voortaan rol jij met het grootste gemak door al die programma’s. En je notities, die maak je gewoon in OneNote. Kun je meteen oefenen.