Van de wondere wereld van Word tot de excellente eigenschappen van Excel. Met een cursus Microsoft Office van BuddyWise ontdek je alle mogelijkheden van deze handige programma's. Binnen no-time navigeer jij Outlook, Powerpoint, OneNote en alle andere Microsoft Office programma's als een pro. Want Office skills zijn onmisbaar. Daarom leer jij alles wat Office te bieden heeft met een Microsoft Office cursus van BuddyWise. Plus, kennis van MS Office is natuurlijk een absolute aanwinst voor je CV!

Office hero met een cursus Microsoft Office

Microsoft Office: je kunt er niet omheen. Op school, op het werk en in je vrije tijd werk je met deze software. Jij maakt de mooiste presentaties in Powerpoint. Je schrijft inspirerende papers in Word. Je maakt visuele spreadsheets in Excel. En jij vergeet nooit een afspraak. Want jouw Outlook agenda? Flawless! Tenminste, als je weet hoe je met deze programma's te werk gaat. Ben jij nog niet zo'n Office ster? No worries! Jij leert alle geheimen van deze essentiële programma's met een cursus Microsoft Office van BuddyWise!Werk of hobby? Voortaan werk jij vanuit je home-office aan elk document als een echte office hero!

Microsoft Office programma's lijken in het begin misschien wat lastig om te leren. Hoe vul je een formule in in Excel? Hoe voeg je een inhoudsopgave toe aan je Word document? En hoe krijg je die leuke slide animaties in Powerpoint? Je moet het allemaal even leren. Maar dan zal je ook merken dat je ontzettend veel tijd bespaart. Office programma's zijn er immers om je leven makkelijker te maken. En wie wil dat nu niet? Daarom onderneem jij een Microsoft Office cursus van BuddyWise.

MS Office skills; een aanwinst voor je CV

Met een cursus Microsoft Office investeer je in jezelf. Je hebt bij bijna elke werkgever namelijk een streepje voor als je MS Office skills op je CV hebt staan. Vaak is minimaal basiskennis van Microsoft Office zelfs een vereiste! Met een cursus Microsoft Office van BuddyWise vergroot jij dus aanzienlijk je kansen op de arbeidsmarkt. Maar welke Microsoft Office cursus kies je?

Wil jij draaitabellen kunnen maken? Je budget bijhouden? Of data visualiseren? Dan kies je voor de Cursus Excel 2019 van BuddyWise. Met deze cursus Office leer jij alles wat je moet weten om het meeste uit Excel te halen. Vind jij het vaak lastig om programma's te navigeren? No worries! Jij leert namelijk met video's. Zo zie je meteen waar alle knoppen zitten. En jouw verworven Excel skills zet je natuurlijk op je CV. Want dit is nu echt zo'n vaardigheid waar werkgevers blij van worden. Nice!

Schrijf jij veel teksten? Dan kies je voor de Cursus Word 2019 van BuddyWise. Wat je ook schrijft, na deze Microsoft Office training is jouw lay-out vlekkeloos. Vormen invoegen, inspringen en verwijzingen: jij weet er straks alles van. En je cursus sluit je natuurlijk af met het officiële Word diploma. Zo bewijs jij aan iedereen dat je een echte Wordsmith bent!

Wat ga jij leren? Kies de Microsoft Office cursus die het beste past bij jouw werkzaamheden en boost jouw CV!

Welke Microsoft Office cursus kies jij?

Word en Excel zijn allebei superhandig. Eigenlijk kies je ze het liefst allebei. Daarnaast worstel jij tijdens presentaties wel eens met je Powerpoint. En in Microsoft Teams ben jij de enige zonder leuke achtergrond in je beeld. Op kantoor gebruik je een heleboel Microsoft Office programma's. Hoe krijg je nu al deze programma's onder de knie? No worries! BuddyWise is here!

Met BuddyWise volg je namelijk een allesomvattende cursus Microsoft Office. Dat is handig! Word een office hero met kennis van de belangrijkste MS Office programma's.

Je kiest uit twee algemene Microsoft Office cursussen. Gebruik jij Office 2019? Dan volg je de Cursus Office 2019. Jij leert hoe je met alle Office 2019 programma's aan de slag gaat. Powerpoint, Excel, Word, Publisher, Outlook en meer. Jij kan het straks allemaal. Daar zullen je collega's versteld van staan!

Gebruik jij Office 365? Dan kies je de Cursus Office 365. Met de cursus Office 365 van BuddyWise leer jij ook programma's zoals Word en Powerpoint. Bovendien leer jij hoe je omgaat met Teams en OneDrive.

Wil jij een allround kennis hebben van Microsoft Office? Dan kies je de passende cursus Microsoft Office van BuddyWise. Met deze cursussen leer jij via tekst en video's. Zo zie je precies waar je alles kan vinden en hoe je te werk gaat in de MS Office programma's. Easy does it!

Word een Microsoft Office expert

Excel? By far het meest ingewikkelde programma van Microsoft Office. Nouja, voor de meesten dan. Al die rijen.. Of toch kolommen? Your guess is as good as mine. Dat het voor een flinke dosis verwarring kan zorgen, is een understatement. En Word dan? Lappen tekst die op onverklaarbare wijze naar een andere pagina verspringen. En waarom staat er op deze pagina geen paginanummer meer?! Die afbeelding die uit het niets uit je PowerPoint presentatie vliegt, helpt ook niet bepaald mee.

Gelukkig krijg jij alle programma’s onder de knie met een cursus Microsoft Office! En dan zijn die programma's juist superhandig. Voortaan kun jij niet meer zonder. Kies dus nu een cursus Microsoft Office van BuddyWise en tover jezelf om tot een echte Word Wizard of Powerpoint Presenter.

Start nu met een Microsoft Office training

Ben jij ook enthousiast geworden over de mogelijkheden van Microsoft Office? Natuurlijk! Want met kennis van Office bespaar je tijd en maak je je werk, schoolopdrachten en je eigen projecten een stuk makkelijker. En je CV krijgt ook meteen een boost. Begin direct met een cursus Microsoft Office van BuddyWise!

Jij leert samen met je study buddies. Of gewoon lekker alleen. Thuis, op het terras of in de trein. Leren bij BuddyWise doe je op jouw manier, in jouw tijd. Kies nu de perfecte Microsoft Office cursus voor jou of check eerst de gratis proefles. En als je je hebt ingeschreven, bedenk je je de eerste 15 dagen kosteloos. Wacht dus niet langer en leer computeren als een pro met een cursus Microsoft Office van BuddyWise!