Draai jij zonder problemen een draaitabel in elkaar? Of laat jij Excel eenvoudig complexe berekeningen maken? Start vandaag nog met de cursus Excel en over 5 maanden zeg jij: jawel! Van formules tot besturingselementen. Maak je cv excellent met Excel. Gewoon via een thuiscursus van BuddyWise.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 80 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Ontrafel spreadsheet secrets:
volg de Excel cursus

Rijen, cellen, sommen, formules en andere termen... Wat is dat toch met dat hokjesprogramma waar Bill Gates zijn hele leven al zo gek op is? Cijfers regeren de wereld. Maak je veel berekeningen of cijferoverzichten tijdens je werk? Of heb je een hobby waarbij spreadsheets goed van pas komen? Dan ben je met een cursus Excel aan het juiste adres!

Van datacrunching waarbij je grote hoeveelheden cijfermateriaal inzichtelijk maakt (‘big data’) tot draaitabellen en meer. Met de BuddyWise Excel cursus weet je hoe het werkt en ben je binnen de kortste keren een excellente Excelheld.

Microsoft Excel is by far het meest gebruikte spreadsheetprogramma. Elke computergebruiker komt er vroeg of laat mee in aanraking. Dat klinkt een beetje alsof cijfers saai zijn. Integendeel. Mensen die raad weten met cijfers hebben namelijk meerdere streepjes voor. En dus sta jij met een cursus Excel vooraan op de arbeidsmarkt.

Excellente voorbeelden

Hoe je het ook wendt of keert, grondige kennis van Excel is voor de meeste werkgevers een goede reden om jouw sollicitatie te belonen. Of om jouw tijdelijke baan om te zetten in een vast dienstverband.

Met deze complete cursus Excel til je jouw vaardigheden naar een hoger niveau. Berekeningen, grafieken, diagrammen en cijferoverzichten maken. Je leert het allemaal in deze cursus. Excel skills kun je leren. En dus doorloop je stap voor stap de lesstof. Inclusief schermvoorbeelden.

De lessen sluiten aan op Excel 2019 of op Excel 2021. Heb jij deze variant op je laptop of pc staan, en wil je er eindelijk écht mee aan de slag? Dan is dit je kans.

Excel cursus mét video’s

Bij meerdere lessen in de Excel cursus kijk je videofilmpjes. Dat scheelt weer zoeken naar dat ene verborgen symbooltje. De video's laten je zien hoe je de oefenopgave van de les uitvoert. Duidelijker en gemakkelijker dan dit kan bijna niet.  

Beginner en gevorderd

Na de cursus Excel ken je alle geheimen van Excel. Nice! Je gaat vol vertrouwen om met data en je verricht werkzaamheden efficiënter. De extra uitgebreide cursus is voor zowel beginners als gevorderden een perfecte manier om tabellen volledig te masteren. Inclusief alle functies die je maar kunt bedenken.

Diploma Excel? Cursus volgen!

Rond de Excel cursus af met een examen, lekker gemakkelijk vanuit thuis. Zo heb jij bewijs van je kennis. Dat jij excelleert in Excel.

Tijd om helemaal 'los' te gaan met het bekendste spreadsheetprogramma? It is all about the numbers... Start met deze cursus Excel, het begin van je nieuwe cijfermatige leven.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma Excel 

In deze Excel cursus werk je met de volgende onderwerpen:

 • we starten met de basis functies en mogelijkheden
 • formules en (financiële) functies
 • modellen maken en celopmaak
 • rekenkundige functies
 • beveiliging en controle
 • Excel als database gebruiken
 • uitkomsten van Excel-formules grafisch presenteren
 • geavanceerde onderwerpen, waaronder macro's
 • besturingselementen
 • koppelingen met andere programma's
 • veel praktische oefeningen
 • en nog veel meer fascinerende functionaliteiten

Na afloop van de BuddyWise Excel cursus benut je de mogelijkheden van Excel optimaal. Voor je het weet maak je jezelf onmisbaar en staan je collega’s aan je bureau om beroep te doen op je brede kennis. Kijk, en dat allemaal door een cursus Excel.

Reviews
 • (5/5)
2021-01-15

Erg tevreden!

-------

 • (5/5)
2021-01-14

Erg leuke studie om te doen! Goed opgezet en makkelijk te volgen. Voor mij absoluut 5 sterren!

-------

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Excel staat een studietijd van 80 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 5 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Excel 2021

Papieren studiemateriaal + online
€169,-
of 
6 x €31,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€139,-
of 
5 x €30,60
Schrijf je nu in!

Cursus Excel

Papieren studiemateriaal + online
€169,-
of 
6 x €31,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€139,-
of 
5 x €30,60
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
 • (5/5)

Erg tevreden!

Lees meer