Microsoft Office, je kent het wel. Dat is een verzameling handige programma's waarmee je uitnodigingen kan maken, teksten en brieven schrijven, facturen opstellen, e-mailen en méér. De cursus Office 365 omvat onder andere de bekende programma’s Word, Excel, Outlook en natuurlijk Microsoft Teams.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 80 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Thuiswerkende kantoortijger?
VOLG DE CURSUS OFFICE 365

Dure pakketten aanschaffen? Welnee. Fear no more, Office 365 is een abonnementsservice van Microsoft waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de meest recente versie van de software. En dus leer je in de cursus Office 365 omgaan met alle programma’s.

In de cursus Office 365 leer je hoe je alles haalt uit de meest recente versies van:

 • Word (tekstverwerken)
 • Publisher (opmaak)
 • Excel (spreadsheets)
 • Access (database)
 • PowerPoint (presentaties)
 • Outlook (e-mail en agenda)
 • OneNote (notities)
 • OneDrive (online opslag)
 • Teams (samenwerken)

Practice makes perfect

Snel en efficiënt de ins en outs van Office 365 leren? Al doende leer je tijdens deze cursus Office wat de functies zijn van de programma’s en je leert er ook écht in werken.

Na afronding van de cursus werk je niet alleen sneller maar ook correcter.

Office cursus, ook buiten je office

Meer halen uit Office 365? Of kennismaken met Office 365 en vanaf de basis alle functies van het pakket ontdekken? Zet nu de stap richting Office walhalla en pimp ook nog even je CV. Potentiële werkgevers zijn gek op medewerkers die weten hoe Office werkt.

But that’s not all. Zo’n cursus Office 365 is ook nog eens handig voor privé. Grote kans dat je die programma’s ook op je home-laptop hebt staan.

Wat? Je werkt liever met de 'gewone' Office programma's. Volg de cursus Office 2019. Of volg de afzonderlijke Excel of Word cursussen.

Bewegende beelden...

Check! In de BuddyWise cursus Office 365 leer je ook via videolessen. Je ziet precies hoe je een opdracht had kunnen maken. Waar het op neerkomt, is dat je dus gewoon lekker zelf leert zoals jij wilt leren. That's it.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma Office 365

De cursus Office 365 start met een kennismaking met alle programma’s. Daarna ga je de diepte in met specifieke taken.

In Word begin je bijvoorbeeld met het typen en opslaan van content. Ook leer je over alinea’s, tabs, kolommen, tabellen én afbeeldingen maken, het hele ‘Word feest’ compleet!

Daarna leer je ontwerpen in Publisher. Maak documenten (zoals posters en folders) op voor drukwerk.

Ook het programma Excel komt aan bod tijdens deze cursus. Office all the way! En dus start je met de basis. Daarna volgt de echte Excel ‘magic’: rekenkundige formules, celverwijzingen en andere formules. Ook leer je grafieken opmaken en aanpassen. Klinkt ingewikkeld. En dat is het ook. Als je deze cursus niet volgt.

Vervolgens leer je ook het programma Access kennen in deze Office cursus. Je leert gegevens importeren, filteren, sorteren en rapporteren. Databases, daar draait het om. Vanuit Access maak je een bruggetje terug naar Excel. Spreadsheets en databases gaan prima samen en bieden extra functionaliteiten. Je leert hoe je databasegegevens importeert, sorteert en draaitabellen maakt. Nice...

Uiteraard leer je ook presentaties maken in deze cursus. Office 365 Powerpoint, your hero. Je gaat aan de slag met diverse thema’s en stijlen.

Agendabeheer en mail beheren via Outlook, notities maken en delen via OneNote en optimaal samenwerken via Teams, dat zijn de kersen op de taart. En als je dan toch bezig bent. Start dan een Teams-sessie met je studie buddy.

Let op buddy! In de Office 365 cursus voor Mac komen Publisher en Access niet aan bod.

Thuisexamen

Aan het eind van de cursus Office 365 krijg je een eindopdracht. Hierbij pas je al het geleerde toe. Als je in staat bent om spreekwoordelijk ‘chocolade’ te maken van je uitwerking, dan weet je dat je klaar bent voor de dagelijkse praktijk. Go for it.

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Office 365 staat een studietijd van 80 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 5 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Office 365 voor Windows

Papieren studiemateriaal + online
€229,-
of 
7 x €36,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€199,-
of 
6 x €36,50
Schrijf je nu in!

Cursus Office 365 voor Mac

Papieren studiemateriaal + online
€229,-
of 
7 x €36,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€199,-
of 
6 x €36,50
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen