Zijn jouw office skills niet om over naar huis te schrijven? Ben jij geen excellente Excel held? Geen Word Wizard? Met de cursus Office zorg jij dat je helemaal wegwijs wordt in Word, Publisher, Excel, Outlook en nog veel meer. Gemakkelijk vanuit huis, vandaag nog. That’s the (power)point of BuddyWise.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 80 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Out of Office?
NIET MEER MET DE CURSUS OFFICE 2019!

Het Office pakket is een mooie mix van programma’s. En die programma’s gebruiken ze tegenwoordig óveral. De bittere realiteit is dat je anno nu reddeloos verloren bent als Office voor jou tal van geheimen heeft. No worries! Dat los je op met een cursus Office 2019 van BuddyWise.

Geheimen zijn er om te ontrafelen. Sure thing: met de cursus Office 2019 weet jij binnen de kortste keren raad met Office 2019 applicaties Word, Outlook, Excel en Powerpoint. Tekstverwerken? Dat doe je in Word. Spreadsheets? Die maak je in Excel. Presentaties? Daar heb je Powerpoint voor. En niet te vergeten: alle e-mails en je agenda beheer je in Outlook. Easy.

Handig dat je weet waar de programma’s voor dienen, maar nóg handiger als je er echt mee kunt werken. En ja, je kunt natuurlijk endless gaan experimenteren en alle knoppen indrukken die je tegenkomt. Dat is ook een manier om het te leren. Een frustrerende manier, maar vooruit. Of je pakt de zaken gestructureerd aan. Bijvoorbeeld met deze BuddyWise cursus. Office leren begrijpen kan ook makkelijk!

Zeven onderdelen

In deze cursus Office 2019 leer je stapsgewijs hoe Office werkt. Onder meer de volgende onderdelen komen aan bod:

 • Word (tekst verwerken)
 • Publisher (documenten opmaken)
 • Excel (spreadsheets maken en beheren)
 • Access (databases maken en bijhouden)
 • Powerpoint (presentaties voorbereiden en aanpassen)
 • Outlook (e-mail beheren)
 • OneNote (notitieprogramma)

Office is een Office suite, een hele zwik Microsoft programma's samengevoegd onder één naam. De naam Office verklapt het al. Het gaat hier om software die je met name in een kantooromgeving inzet. Maar eerlijk? De kans is groot dat op jouw home-laptop ook de nodige office programma’s staan. Toch? En dus is een cursus Office ook voor privé altijd handig.

Losse cursussen

Misschien wil je wel aan de slag met Word en Excel, maar zie je Access en Powerpoint niet zitten? No problem. Wil je leren hoe losse programma's werken? Kies dan bijvoorbeeld voor de losse cursussen Excel of Word. In the cloud werken? Dan is er de cursus Office 365.

Cursus Office? Boost je CV!

Met een cursus Office boost jij je CV. Want werkgevers weten hoe belangrijk het is om goed met Office-programma's te kunnen werken. Er zijn heel wat mensen die zeggen dat ze het kunnen, maar in werkelijkheid niet eens een PPT van een DOCX bestand kunnen onderscheiden. Volg deze BuddyWise cursus en je hebt een streepje voor. Het diploma of een getuigschrift behalen is dan ook zeker een goed idee.

Vergroot je carrièrekansen met deze cursus Office. It is never too late to learn.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma MS Office

In deze Office cursus komen Word en Excel en andere programma's van het Office pakket aan bod. Hieronder enkele korte beschrijvingen van de afzonderlijke cursusonderdelen.

Word

Dit programma is, zowel zakelijk als privé, de meest populaire tekstverwerker. Sommige mensen werken al met Word, maar zijn volledig clueless als het gaat om de talrijke extra features. Haal alles eruit wat erin zit. Na deze Office cursus heeft Word geen geheimen meer voor jou.

Publisher

Desktoppublishing, zegt je dat wat? Dit gaat over de opmaak van documenten. Publisher gaat verder waar Word stopt. Maak zelf documenten zoals tijdschriften, posters en folders. Voor (professioneel) drukwerk heb je dit programma nodig.

Excel

Het spreadsheetprogramma Excel is bij uitstek geschikt voor werken met cijfers. En dus leer je ook deze kennen in de cursus Office. Leer hoe je berekeningen maakt, formules opstelt en meer overzicht krijgt in de wondere wereld van de spreadsheets. Maak van jezelf een echte spreadsheetwizard.

Access

Werken met een digitale kaartenbak? Check. Access is het perfecte databaseprogramma. Hiermee sla je gegevens op zodat je ze later met een druk op de knop tevoorschijn haalt.

PowerPoint

Ook presenteren kun je leren. Met PowerPoint bijvoorbeeld. En dan niet tig dia's op je publiek afvuren, dan vallen ze in slaap. Wel maak je met PowerPoint mooie presentaties inclusief multimediale bestandsdelen, illustraties en grafieken. Hoort allemaal bij de cursus. Office to the rescue!

Outlook

Dit is het programma om je leven op de rails te houden. Naast e-mail is er ook een agenda die je kunt delen en een takenlijst. Ideaal voor mensen die de spil zijn in een drukke omgeving. Nu alleen nog leren hoe alles werkt.

OneNote

Het digitale notitieblok van Office beschikt over een snelle zoekfunctie waarmee je in diverse secties, sectiegroepen en notitieblokken zoekt. Handig.

Tot zover. Volledig thuisraken in Office? Volg de cursus Office en leer hoe Office 2019 optimaal voor jou en anderen werkt.

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Office 2019 staat een studietijd van 80 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 5 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Office 2019

Papieren studiemateriaal + online
€209,-
of 
7 x €32,85
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€179,-
of 
6 x €32,85
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen