Hoe staat het met jouw computervaardigheden? Maak jij zonder moeite een spreadsheet in Excel? Schrijf jij feilloze tekstdocumenten in Word? En typ jij dan ook op een hoog tempo? Tegenwoordig doe je bijna alles op de computer. In je persoonlijke leven, maar ook op het werk. Het is dus belangrijk dat jouw computervaardigheden up-to-date zijn. Kunnen jouw computer skills wel een update gebruiken? Dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres! Word baas over je computer met een cursus computervaardigheden van BuddyWise!

Update je computerskills met een cursus computervaardigheden

Overal werk je met computers. Op school, op je werk en in je vrije tijd. Computer skills zijn dan ook een must! Stop struggling met je pc en haal juist je voordeel uit alle magische dingen die jouw laptop kan doen. Maar hoe begin je? Met een cursus computervaardigheden van BuddyWise natuurlijk!

Typ jij effe die opdracht uit? Maak jij snel een draft voor die presentatie? Ja hoor! Daar draai jij je hand niet meer voor om. Die zit namelijk bijna vastgeplakt aan het toetsenbord met een cursus Snel Typen. En ziet dat document er ook nog eens overzichtelijk uit? Wel met een cursus Word. Jouw collega's blij en jij wat extra vrije tijd. Ideaal!

Computers zijn er om je leven makkelijker te maken. Je bespaart tijd, kan je bestanden makkelijk terugvinden en kunt dingen doen die je zonder computers niet kan doen. Maar dan moet je wel weten hoe computers en computerprogramma's werken. Met een cursus Computervaardigheden leer jij wat je computer je allemaal te bieden heeft. Zo haal je het meeste uit je pc.

Maar computervaardigheden zijn meer dan dat. Het gaat ook over hoe jij met je computer te werk gaat. Als jij een documentje typt, type jij dan met je wijsvingers? Of moet je telkens zoeken naar de juiste toets zoeken? Met een cursus snel typen bespaar je al tijd zonder dat je ook maar iets van computers hoeft af te weten. Nice!

Investeer in jezelf met een cursus computervaardigheden

Ook op je werk ontkom je er niet aan. Bijna overal moet je wel met een computer werken. Als je in een magazijn werkt, moet je je voorraden bijhouden in een systeem. Als je als receptionist werkt, houd je op de computer een agenda bij. En als je op een kantoor werkt, werk je waarschijnlijk de hele dag met een computer.

Daarom investeer je in jezelf met een cursus computervaardigheden. Jij geeft je CV een boost met je nieuwe computer skills. En wist je dat computervaardigheden vaak verplicht zijn? Computer skills staan niet eens meer altijd op vacatures. Werkgevers gaan ervan uit dat jij beschikt over basis computer skills.

Schrik jij hier een beetje van? No worries! Want met een cursus computervaardigheden van BuddyWise leer je alles wat je moet weten om jouw pc de baas te worden. En jouw nieuwe skills zet je meteen op je CV. BuddyWise to the rescue!

Leer computeren met een cursus computervaardigheden

Heb je vaak al moeite met een tekst schrijven op de computer? Of weet je niet waar je moet beginnen? Dan begin je bij de basis! Met een cursus Computervaardigheden. Je begint dan helemaal bij het begin. Zonder moeilijke jargon. Easy does it!

Kies bijvoorbeeld de cursus Snel Typen. Jij leert snel en blind typen. En dan natuurlijk ook zonder fouten. Watn nels tyepn kan iderneen wel. Maar het moet natuurlijk wel nog leesbaar zijn.

Met Microsoft programma's maak je ook een goede start. Werkgevers gaan er vaak al vanuit dat je met Word en Excel overweg kunt. Daarom leer je teksten schrijven en bewerken als een pro met een cursus Word. Moet jij juist vaak berekeningen of spreadsheets maken? Dan kies je voor de cursus Excel.

Ook nice: tekstverwerkingsprogramma's zoals Word en spreadsheet-programma's zoals Excel lijken vaak op elkaar. Als je eenmaal weet hoe ze werken, kun je dus met allerlei soorten programma's aan de slag. Google Spreadsheets is een stuk makkelijker als je al met Excel kunt werken. Deze computer skills zijn dus nooit weg.

Word een echte computerwizard

Worstel jij vaak met je computer? Doet jouw laptop dingen die je helemaal niet wilt? Of zuchten de mensen om je heen als je iets gaat intypen? Niet langer! Want met een cursus computervaardigheden van BuddyWise word jij een echte computer wizard. Kies dus nu een computervaardigheden cursus en leer computeren als een pro.

Maar met alleen snel typen kom je er niet altijd. Een leven zonder computers? Dat kennen we niet. En die automatisering, it’s not gonna stop. Dus gaan we met onze tijd mee. Foto’s bewerken, documentjes mooi maken, gewoon lekker browsen. Als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je niet meer zonder! Gelukkig hebben we bij BuddyWise nog meer cursussen om jouw computerskills naar the next level te brengen. Jij hoeft nooit meer om hulp te vragen met je pc. Jij doet voortaan alles gewoon lekker zelf. En anderen, die komen naar jou voor hulp. Want you are the expert. In ieder geval wel na een cursus computervaardigheden!

Cursus Computervaardigheden; Tik je diploma binnen

Now is the time! De computers zijn here to stay. En dat is alleen maar superhandig. Tenminste, als je de basis onder knie hebt. Start daarom vandaag nog met een cursus computervaardigheden van BuddyWise. Met BuddyWise leer jij waar en wanneer je maar wilt. Op je eigen tempo en helemaal op jouw manier. Zo tik jij (pun intended) je diploma binnen no-time binnen. Zit de basis bij jou wel goed? En ben je klaar voor de volgende uitdaging? Ook dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres! Check onze Microsoft Office cursussen, of de cursussen Programmeren.