Effe snel die opdracht in elkaar flansen, of die presentatie uittypen. Jij typt foutloos hele boekwerken. Zelfs met je ogen dicht. Want ook blindtypen leer je in de cursus Snel typen! De woorden vloeien uit je vingers met een typecursus voor elk type. Extra snel typen = tijd besparen! En je studietempo, dat bepaal je bij BuddyWise lekker zelf.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 48 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Anti-turbotiepmiep of slome toetsenbordridder? 

NIET MET DE CURSUS SNELTYPEN!

Stap 1: koop een goede ramplank. Een toetsenbord dat niet gaat roken als jij straks met de snelheid van het licht een tekst inklopt. Snelheid is alles. Afremmen is angst. De tijd dat je met twee vingers, waarvan een vinger in je neus, in slowmotion een tekst invoert... Die tijd is long gone. Passé. Over en uit. Stap 2: volg de cursus Sneltypen en wees alles en iedereen voor. Stap 3: geniet van de overwinning. Op jezelf, op anderen en de wereld. Victory is yours.

Even serieus. Hoe is het nu? Kun je een heel seizoen Game of Thrones kijken in de tijd die jij nodig hebt om een A4'tje tekst te produceren op het scherm? Dan is het misschien wel een héél goed idee om de BuddyWise cursus Sneltypen te volgen.

Gang is inderdaad alles en ook weer niet. Hoezo? Een beetje veeleisend sneltyper weet dat de snelheid afneemt naarmate je meer fouten maakt. Dzee zim bijvormnbeeldd s bijna niet et leezn. Tenzij je ooit je hoofd heel hard hebt gestoten en een superbegaafd lezer bent. En daarom leer je met de cursus Sneltypen die snelheid te combineren met nauwkeurigheid.


Sneller foutloos typen...

Dus. Hoe ga je dat leren? Heel eenvoudig: met de cursus Sneltypen. Je begint eenvoudig in een relatief laag tempo en al snel tiep je de letters van je toetsenbord. Leren typen is een kwestie van automatiseren en de juiste gewoontes aanleren. Of de verkeerde gewoontes afleren. Is maar net hoe je ernaar kijkt.

Cursus Sneltypen = resultaat behalen

In de BuddyWise cursus Sneltypen leer je eenvoudig blind typen. Direct na de eerste lessen merk je dat je aanzienlijk sneller tekst op je scherm tovert. Sterker nog: aan het eind van de cursus bereik je een snelheid van minimaal 130 aanslagen per minuut. Dan ga je nog net niet door de geluidsbarrière.

Windows- of Mac PC, het maakt niet uit. Zolang je maar niet aan komt zetten met een typemachine van voor de oorlog. Daar draait de software niet op.

Voor alle duidelijkheid: de cursus Sneltypen is er voor types van alle leeftijden. De lessen zijn helder en je krijgt duidelijke instructies. Ook heel fijn: je leert ook alles over een juiste werkhouding en de beste stand van je handen en vingers. Zo voorkom je RSI-klachten en loop je op 67-jarige leeftijd niet rond met een kromme rug die ook kan functioneren als bijzettafel.

Need for speed

Voor sneltypen geldt: eenmaal geleerd is altijd geleerd. Het is net als fietsen en zwemmen. Een keer leren en je hebt er je hele leven lang lol van.
Na het afronden van de BuddyWise cursus Sneltypen typ je vol vertrouwen in hoog tempo. Dit is zeker een vermelding waard op je cururicurulum curculllum crucyulium... CV. Tijd voor een typecursus(-).

What are you waiting for? Jouw nieuwe typeleven start vandaag. Volg de cursus Sneltypen en laat de competitie achter in een wolk van letterstof.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma cursus SnelTypen

Inclusief interactieve leeromgeving en games

Bij de BuddyWise typecursus Sneltypen van NHA volg je 19 lessen met tal van oefeningen en speciaal geselecteerde teksten. Als je wilt, dan volg je de lessen en bind je de strijd aan met je studie buddy. Wie kan er het snelst foutloos typen. Game on!

Of je nu een beginnende tiepgeit bent of je bestaande typevaardigheid naar een episch niveau wilt brengen: de methode van deze cursus is geschikt voor alle types. Je bepaalt zelf in welk tempo je leert en hoe hoog je de lat legt. De computer registreert je vooruitgang. Makkelijker dan dit... kan bijna niet.

Na de voltooide oefeningen krijg je automatisch een resultatenoverzicht. Wil je er nog meer uithalen? Verbeter je vaardigheid met typegames. Zit er allemaal bij.

Meer doen in minder tijd

Life is short. Bespaar kostbare tijd met deze BuddyWise cursus Sneltypen. Als je de smaak te pakken hebt, dan kun je ook een thuisexamen afleggen. Dan weet je echt zeker dat jouw typeskills op niveau zijn.

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 29,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Snel Typen staat een studietijd van 48 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 3 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Snel Typen

Papieren studiemateriaal + online
€119,-
of 
4 x €32,75
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€89,-
of 
3 x €32,65
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen