Met je hoofd in de wolken? De Creative Cloud wel te verstaan. Dan zit creativiteit in jouw DNA. Met de Adobe cursussen van BuddyWise sta jij binnen no time weer met twee voeten op de grond. Creativity for all and all for creativity!

  • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

    Cursus Photoshop

    242,- 169,-
    Bekijken

Van cloud naar creativity met een Adobe cursus

Je hebt vast wel ooit getekend met Paint. Wie niet? Documentjes creëren met Word, presentaties met PowerPoint, dat soort dingen. Maar met Adobe kun je meer. Veel meer. Want de Creative Cloud, die bevat meer dan 20 apps en services. Fotografie, video, ontwerp, dat soort dingen. Yep, de keuze is reuze met de Adobe cursussen.

En met Adobe sluit jij je aan bij de Creative Community. Creëren hoef je dus nooit alleen te doen. Zeker niet met een cursus Adobe van BuddyWise. Want naast die Creative Community heb jij ook nog eens de mogelijkheid om samen te werken met je study buddies. Inspireren en laten inspireren dus. Samen maken we de wereld mooier. Want “creativity empowers transformation”, aldus Adobe.

Survival of the fittest

Okee, toegegeven. Werken met de Adobe programma’s is geen kinderspel. Creatief of niet. Hiervoor moet je echt even doorzetten. No worries. We leggen je alles stap voor stap uit. Heb je het programma eenmaal onder de knie, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Your imagination is the limit. Imagination? Dat is jouw tweede naam! Out of the box thinking? Your second nature! Een Adobe cursus? Helemaal in jouw straatje!

Stroomt de creativiteit niet door jouw aderen? No problem. Sommigen worden creatief geboren. En anderen, die kunnen het leren. Gewoon lekker aan de slag dus. Jij tovert zo de mooiste kunstwerken op je digitale canvas. Easy! Voor welk programma ga jij? Photoshop, Illustrator of InDesign? Of misschien wel Adobe Acrobat. Nee, hiervoor hoef jij niet aan een trapeze te kunnen zwaaien. Maar een beetje digitale behendigheid is wel handig voor de Adobe cursussen.

When inspiration hits you, start een Adobe cursus

Ga jij aan de studie? Nice! Want met een cursus Adobe ga jij op de digitale tour. Jij kunt alles maken en bedenken. A creative future awaits. En die toekomst is waar jij wilt, wanneer je wilt. Want met BuddyWise studeer je op jouw manier. Lekker in je eigen tempo. Handig toch? Dat dachten wij dus ook. Dus waar wacht je nog op? Start creating magic!