Met je hoofd in de wolken? De Creative Cloud wel te verstaan. Dan zit creativiteit in jouw DNA. En jouw creativiteit vormgeven was nog nooit zo makkelijk. Want met de programma's van Adobe creëer je de mooiste ontwerpen. Ontdek de mogelijkheden van Adobe Creative Cloud met een Adobe cursus van BuddyWise. De creativiteit heb je al. Nu alleen nog de technische know-how. En dan ben jij unstoppable!

  • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

    Cursus Photoshop

Van cloud naar creativity met een Adobe cursus

Ben jij een echte vormgever? Zet jij je creative mind in om de mooiste ontwerpen te maken? Dan is een Adobe cursus van BuddyWise echt iets voor jou! Met Adobe gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Want met de meer dan 20 apps en services van Adobe Creative Cloud is alles mogelijk.

Met een goede dosis aan creativiteit en een oog voor design creëer je als nooit tevoren. Met Adobe Creative Cloud bewerk je foto's, ontwerp je logo's, design je magazines en nog veel meer! Maar hoe leer je met al deze geweldige programma's te werken? Met een cursus Adobe van BuddyWise natuurlijk!

En met Adobe sluit jij je aan bij de Creative Community. Creëren hoef je dus nooit alleen te doen. Zeker niet met een cursus Adobe van BuddyWise. Want naast die Creative Community heb jij ook nog eens de mogelijkheid om samen te werken met je study buddies. Inspireren en laten inspireren dus. Samen maken we de wereld mooier. Want “creativity empowers transformation”, aldus Adobe.

Investeer in jezelf met een cursus Adobe

Werken met de Adobe programma’s is geen kinderspel. Creatief of niet. Hiervoor moet je echt even doorzetten. No worries. In een cursus Adobe leggen we je alles stap voor stap uit. Easy does it! Heb je het programma eenmaal onder de knie, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Your imagination is the limit.

Met een Adobe cursus van BuddyWise creëer je alles wat je maar wilt. En je design staat meteen op je computer. Dat is handig voor iedere hobbyfotograaf of hobbydesigner. Maar wist je dat kennis van Adobe Creative Cloud ook belangrijk is voor je carrière? Zeker! Met kennis van Photoshop, InDesign of Illustrator op je CV kun je alle kanten op. Voor sommige banen is het zelfs een must!

Werk jij in multimediadesign? Dan moet je met Adobe Creative Cloud kunnen werken. Een Adobe cursus is dus niet alleen voor hobbydesigners. Ben jij een marketeer, content creator, webdesigner, grafisch vormgever, fotograaf, DTP'er of illustrator? Dan verrijk jij jouw kennis en skills met een cursus Adobe van BuddyWise. En boost je meteen je CV. Nice!

De perfecte Adobe cursus voor elke creatieveling

Stroomt de creativiteit niet door jouw aderen? No problem. Sommigen worden creatief geboren. En anderen, die kunnen het leren. Gewoon lekker aan de slag dus. Jij tovert zo de mooiste kunstwerken op je digitale canvas. Easy! Voor welk programma ga jij? Photoshop, Illustrator of InDesign? Of misschien wel Adobe Acrobat. Nee, hiervoor hoef jij niet aan een trapeze te kunnen zwaaien. Maar een beetje digitale behendigheid is wel handig voor de Adobe cursussen.

Met een cursus Adobe van BuddyWise leer jij allround vormgeven. Kies bijvoorbeeld voor de Cursus Photoshop. Natuurlijk leer jij hoe je foto's prachtig bewerkt. Maar foto's bewerken is zeker niet het enige dat je met Photoshop kunt doen. Maak GIF-bestanden, animaties, advertenties en illustraties. De mogelijkheden zijn eindeloos! Leer alle ins en outs van Photoshop en creëer iets bijzonders.

Ontwerp jij liever documenten? Dan is InDesign echt iets voor jou. Magazines, eBooks, brochures en teksten in unieke stijlen maak jij in een handomdraai. Dat is handig voor iedereen die werkt in webdesign, content creation of marketing. En het is natuurlijk een enorme aanwinst voor je CV!

Je kunt ook kiezen voor Illustrator. Jij ontwerpt logo's, posters, en illustraties van hoge kwaliteit. Met Illustrator werk je namelijk met vectoren in plaats van pixels. Jouw artistieke creaties blijven daardoor altijd scherp. Een poster zo groot als een gebouw maken? Je doet het met Illustrator.

Wat jouw creatieve ambities ook zijn, met een Adobe cursus van BuddyWise geef jij vorm aan jouw grootse ideeën. Alles is mogelijk! Alleen nog even leren hoe je met deze artistieke programma's te werk gaat.

Samen een Adobe cursus

Ga jij leren hoe je de mooiste designs maakt? Hoe je tekst op een creatieve manier opmaakt? Of hoe je foto's verhoogt naar een professionele kwaliteit? Dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres! Met een Adobe cursus van BuddyWise leer jij namelijk alles wat Creative Cloud je te bieden heeft. En dat leer je natuurlijk niet alleen!

Jij gaat deze creatieve uitdaging samen met je study buddies aan. Want samen leren is altijd leuker. Jouw creative community vind je in Plaza, jouw online leeromgeving. Daar stellen jullie elkaar vragen, motiveren jullie elkaar en delen jullie creatieve ideeën. Ga je meteen aan de slag met Photoshop? Deel je creaties dan met je study buddies en geef elkaar feedback. Met een cursus Adobe leren jullie van elkaar.

Heb jij een creatieve collega of friend? Studeer dan gezellig samen! Volg dezelfde cursus of allebei een andere. Voor een Buddy Price. Want als jij je friend uitnodigt, krijgen jullie allebei korting!

Leer jij liever alleen? Dat kan natuurlijk ook! Want met BuddyWise leer jij op jouw manier.

When inspiration hits you, start een Adobe cursus

Ga jij aan de studie? Nice! Want met een cursus Adobe ga jij op de digitale tour. A creative future awaits. Wanneer die toekomst het heden wordt? Dat bepaal jij. Want met BuddyWise studeer je op jouw manier. Lekker in je eigen tempo. Jouw Adobe cursus volg je waar en wanneer je maar wilt. Gemakkelijk via je computer, tablet of telefoon. Is online niet helemaal jouw ding? No problem! Dan sturen wij het lesmateriaal in een binder naar je op. Handig toch?

Begin nu met jouw favo Adobe cursus. Check ook zeker eerst de gratis proefles! Volg alvast een les en neem een kijkje in Plaza. En als je je inschrijft, probeer je je cursus 15 dagen gratis uit.

Dus waar wacht je nog op? Start creating magic!