Lasso tool, magic wand, art history brush. Klinkt misschien als een slechte western waarin Harry Potter de geschiedenis van de kunst onderzoekt. Maar met de cursus Photoshop kom jij erachter waar we het over hebben! Van gereedschap tot maskers en van filters tot GIF-bestandjes. En dat in maar enkele maanden tijd. Nice!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 96 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Het perfecte plaatje schieten of het gewoon zelf creëren met de cursus Photoshop?

Lachen naar het vogeltje! Niet? Nou dan photoshop je dat vogeltje er toch gewoon in? Nouja, gewoon… Foto’s maken? Dat kan iedereen. Mooie foto’s maken? Okee die groep wordt al kleiner. Foto’s bewerken met photoshop? Hallo elite! Want photoshoppen, écht photoshoppen, dat doe je niet zomaar. Maar wel na een cursus Photoshop!

#Eerlijkefoto, dat zou de norm moeten zijn. Weg met het ideaalbeeld en terug naar de realiteit. Maar staat nou net op die super leuke foto die vervelende ex met zijn hoofd vol in beeld? Such a shame… Of dacht iemand grappig te zijn door jouw vakantiekiekjes te photobomben? No worries! Met de Photoshop cursus van BuddyWise leer jij meer dan een filtertje toepassen.

Photoshoppen tot je picture perfect ziet

Photoshop bevat ontelbaar veel functies. Een zee van toepassing. En zonder zwembandjes in het diepe duiken, dat raden we af. Die theorie is heel fijn en zo, maar zonder praktijk kom je echt nergens. Daarom kies jij voor de cursus Photoshop van BuddyWise. Op een praktische manier ga jij aan de slag met alle mogelijkheden. Die filtertjes toepassen, daar gaan we ook wel even op in hoor. En verder leer jij alles over het bijsnijden van afbeeldingen, het bewerken van kleuren, het maken van GIF-bestandjes, retoucheren en… Eigenlijk gewoon alles voor een solide basis.

Okee, die theorie is misschien toch best handig. In de Photoshop cursus leg jij aan de hand van voorbeelden direct de link naar de praktijk. En die handige tips en tricks tillen jouw photoshop skills naar een hoger niveau. Op die manier word jij een Photoshop pro! Stap voor stap dan wel. Want wegwijs worden in alle technieken en tools, dat heeft tijd nodig. En vooral heel veel oefening. Gelukkig krijg je die oefeningen volop tijdens deze cursus. Photoshop, here I come!

Je creativiteit op de vrije loop met de cursus Photoshop

Wil jij leren werken met Photoshop CC? Nice! Dan ben je hier aan het juiste adres. Je hoeft geen fotograaf te zijn om deze cursus te volgen hoor. Als marketeer of freelancer kun jij ook volop profiteren! Of gewoon omdat je een nieuwe skill wilt leren.

Voorkennis? Nee, die heb je niet nodig. Alleen een flinke dosis creativiteit. Want met de Photoshop opleiding begin jij gewoon bij de basis. Ohja, en een computer met het Adobe programma Photoshop CC is ook wel handig. Creatieve grafische ontwerpen, here I come!

 


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma cursus Photoshop

Photoshoppen, dat leer je met de Photoshop cursus van BuddyWise. Je leert niet alleen filtertjes toepassen, maar ook alles over de onderstaande thema’s;

 • Jij leert alle tips en tricks om aan de slag te kunnen met de Photoshop tools. Je gaat op ontdekkingsreis in de gereedschapskist en leert welke gereedschappen vaak gebruikt worden.
 • Ook selecties komen aan bod. Gebieden afbakenen, selectietools gebruiken en snelle selecties maken. Je leert het allemaal.
 • Je gaat onder andere aan de slag met laagmaskers, snelmaskers, knipmaskers en vectormaskers. Want een gedeelte in een afbeelding afdekken en beschermen, dat doe je met behulp van een masker.
 • Filters en kleuraanpassingen om fotoprojecten op een creatieve manier te bewerken komen ook aan bod. Natuurlijk leer je ook hoe je je afbeeldingen op verschillende manieren opslaat.
 • Alles gehad? Nee hoor! Want ook het maken van GIF-bestanden, illustraties maken, werken met lagen, advertenties voor web en drukwerk, hulpmiddelen en persoonlijke instellingen in Photoshop CC leren we jou in de cursus Photoshop.
Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Photoshop staat een studietijd van 96 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 6 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Photoshop

Papieren studiemateriaal + online
€199,-
of 
6 x €36,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€169,-
of 
5 x €37,25
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen