Teken jij alles wat je ziet? En wil jij meer met je illustraties? Nice! Dan zet jij jouw tekentalent op de virtuele tour met een cursus Computer Tekenen van BuddyWise. Jij brengt jouw creatieve ontwerpen tot leven met digitaal tekenen. 3D, interactief en animated: de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe gaaf is dat? Neem nu een kijkje tussen de cursussen Computer Tekenen van BuddyWise en ontdek de magie. Let’s Draw!

  • Studietijd: 80 uur Bewijs van afronding

    Cursus SketchUp

Tekeningen tot leven brengen met een cursus Computer Tekenen

Van potloden en penselen tot olieverf en waterverf. Tekenen en schilderen hebben we allemaal wel eens gedaan. Maar heb jij al eens kennis gemaakt met computer tekenen? Met computer tekenen, ofwel digitaal tekenen, breng jij jouw kunstwerken naar the next level. Want met computer tekenen ga jij op de virtuele tour. 3D ontwerpen en speciale effecten: alles is mogelijk. Gewoon voor de fun. Of voor je baan. Een cursus Computer Tekenen is eigenlijk altijd handig.

Kom jij aan creativiteit niets tekort? En deel jij jouw artwork het liefst met de hele wereld? Ontdek dan de magie van digitaal tekenen. Hoe? Met een cursus Computer Tekenen van BuddyWise natuurlijk! Dat tekentalent zit bij jou wel goed. Nu hoef je alleen nog maar te leren hoe je jouw artskills inzet in de digitale wereld. En dat leer je met een cursus Digitaal Tekenen. Binnen no time maak jij een wandeling door je eigen 3D creatie. Gewoon vanuit je bureaustoel. Nice!

Van kromme krabbels tot duidelijke doodles met een cursus Digitaal Tekenen

Heb jij nog niet zo veel ervaring met tekenen? No worries! Ook dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres. Want iedereen kan tekenen met een cursus Computer Tekenen van BuddyWise. De computer tovert jouw krabbels om tot meesterwerken. Kromme lijnen worden recht en ovalen worden rond. Jij tovert eenvoudig alles op je digitale canvas.

Teken jij met Paint? No longer! Jij kiest voor een professioneel resultaat. Want met de juiste programma's en vaardigheden zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een cursus Digitaal Tekenen van BuddyWise ga jij direct aan de slag met gebruiksvriendelijke programma’s. Super praktisch dus! Oké, er verschijnen niet uit het niets kunstwerken op je scherm. Daar moet je wel een beetje je best voor doen. Maar die tekenskills verbeter jij gedurende de cursus. Wie weet kun jij straks ook zonder programma prachtige tekeningen en illustraties maken.

Liever tekenen zonder computer? Dat kan ook! Op papier of een canvas maak jij de mooiste kunstwerken met een cursus Tekenen en Schilderen of een cursus Handletteren.

Waarom een cursus Computer Tekenen?

Vroeger tekenden we natuurlijk alles op papier. Een kunstenaar schilderde op een canvas. Een architect maakte een blueprint op papier. En een tuinarchitect tekende met een potlood prachtige tuinen en parken. Dat ging toch goed? Waarom zou je dan anders willen?

Nou, omdat je met digitaal tekenen nog veel meer kan! In sommige beroepen kun je helemaal niet meer zonder. Ervaar het gemak van computer tekenen zelf met een cursus Computer Tekenen van BuddyWise! Wanneer je het digitaal tekenen onder de knie hebt, gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Loop door een 3D tekening van je ontwerp en bekijk hem van alle kanten. Visualiseer je remodelling met animaties en verschillende texturen. Wil je een houten vloer of toch liever tapijt? Waar gaan de schaduwen vallen in het design van je nieuwe tuin? Jij ziet je ontwerpen zoals ze er echt uit komen te zien. Maar dan voordat je begint met bouwen. Wel zo handig!

Overtuigd? Dan wordt het tijd om te beginnen. Wat ga jij creëren? Start bijvoorbeeld met de cursus SketchUp van BuddyWise. SketchUp is een gratis programma waarmee je als absolute beginner meteen aan de slag kunt. En met een cursus Computer Tekenen word jij een echte SketchUp pro. Maak een 3D ontwerp van je huis of tuin. En wandel er dan ook echt doorheen. The future is here!

Architect of klusser; maak je ambities waar met een cursus Digitaal Tekenen

Een cursus Computer Tekenen is super handig. Jij kunt namelijk veel meer met digitaal tekenen. Werk jij als een tuin- of binnenhuisarchitect? Als makelaar? Of heb jij je eigen meubelwinkel? Dan breid je je skills uit met een cursus Digitaal Tekenen. Binnen no time maak jij een 3D model van een huis of tuin. Jij biedt je klanten een wandeling aan door hun nieuwe keuken. Zo werk jij transparant en overzichtelijk. Dat is pas service! Of visualiseer voor je klanten hoe jouw bank eruit komt te zien in hun woonkamer. Zeker weten dat jouw meubels de winkel uitvliegen! Kortom, met computer tekenen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ga jij zelf je huis verbouwen? Ook dan is een cursus Computer Tekenen handig. Je hoeft namelijk geen professional te zijn om met een programma zoals SketchUp aan de slag te gaan. Maar na een cursus Computer Tekenen van BuddyWise teken jij wel als een professional! Easy peasy!

Een cursus Computer Tekenen voor creative minds

Heb jij niks met architectuur? Perfect! Ook als kunstenaar ga jij aan de slag met een cursus Computer Tekenen. Jij leert de technieken die je nodig hebt om digitaal te kunnen tekenen. En ben jij een schrijver, filmmaker of decorontwerper? Dan ga jij op een virtuele tour door de wereld of set die jij ontworpen hebt. Dat is de magie van computer tekenen.

Is jouw ontwerp af? Dan ben je er nog niet. Met een opleiding Computer Tekenen van BuddyWise leer jij natuurlijk ook hoe je jouw tekeningen presenteert. Op jouw website of in een digitale publicatie krijgt iedereen de kans om door jouw designs te touren. Jouw ontwerpen delen met je klanten, collega's en fans? No problem! Tenminste, niet met een cursus Computer Tekenen van BuddyWise.

Digitaal tekenen leren op jouw manier

Kies jij voor een cursus Computer Tekenen van BuddyWise? Goed bezig! Jij zet namelijk de eerste stap naar eindeloze mogelijkheden. In je eigen tempo leer je stap voor stap de ins en outs van het vak. Binnen no time creëer jij killergraphics en breng je jouw kunst tot leven. Jij studeert online waar en wanneer je maar wilt. Alleen of samen met je study buddies. Want digitaal tekenen leer jij op jouw manier. Dus waar wacht je nog op? Back to the drawing board! Start vandaag nog met een cursus Digitaal Tekenen van BuddyWise!