Zat jij als kind al te doodlen? Is die tekentafel eigenlijk nog steeds jouw natuurlijke habitat? Nice! Want practice makes perfect. En dat tekentalent zet jij op de virtuele tour met de Computer Tekenen Cursussen van BuddyWise. Let’s Draw!

  • Studietijd: 80 uur Bewijs van afronding

    Cursus SketchUp

    285,- 199,-
    Bekijken

Van kromme krabbels tot duidelijke doodles met een cursus Computer Tekenen

Van potloden en penselen tot olieverf en waterverf. Tekenen en schilderen hebben we allemaal wel ooit gedaan. Toch? Maar Computer Tekenen? Nee, je gaat geen computer tekenen maar digitaal tekenen, that is. Dat is een heel ander kunstje. Want met Computer Tekenen ga jij op de virtuele tour. 3d ontwerpen, speciale effecten, dat soort dingen. Gewoon voor de fun. Of voor je baan. Een cursus Computer Tekenen is eigenlijk altijd handig. Jij tilt je artwork naar een hoger niveau.

Tekenskills en (s)ketchup

Altijd al je eigen huis willen ontwerpen maar laten je tekentalenten het afweten. Top! Dan ben je hier aan het juiste adres. Met een Computer Tekenen cursus kun je namelijk ook tekenen als jij helemaal niet kunt tekenen! Uh…. Ja! Precies zoals het er staat. Tekeningen die daadwerkelijk ergens op lijken. De computer begrijpt gewoon wat jij wilt tekenen. Tekentalent is dus eigenlijk helemaal nergens voor nodig. Nice! Jouw krabbels worden omgetoverd tot meesterwerken. Kromme lijnen worden recht en ovalen worden rond. Jij tovert eenvoudig alles op je digitale canvas.

Maar tekenen op de computer, is dat niet gewoon Paint? Ja, soort van. Maar dan een beetje professioneler. Een beetje veel professioneler. De cursussen Computer Tekenen zijn super praktisch. Jij gaat direct aan de slag met gebruiksvriendelijke programma’s. Okee, er verschijnen niet uit het niets kunstwerken op je scherm. Daar moet je wel een beetje je best voor doen. Maar die teken skills verbeter jij gedurende de cursus. Wie weet kun jij straks ook zonder programma prachtige tekeningen op papier zetten.

Liever tekenen zonder computer? Kan ook! Schrijf je je gewoon in voor een cursus Tekenen en Schilderen, of een cursus Handletteren.


Eindeloze mogelijkheden met een Computer Tekenen cursus

Kies jij voor een Computer Tekenen cursus van BuddyWise? Nice! Goed bezig. Dan zet jij namelijk de eerste stap naar eindeloze mogelijkheden. In je eigen tempo leer je stap voor stap de ins en out van het vak. Binnen no time creëer jij killergraphics en breng je je kunst tot leven. En leren? Dat doe je gewoon lekker thuis, in de tuin, in de bus. Waar je wilt. Of eigenlijk waar je een computer tot je beschikking hebt. Dus waar wacht je nog op? Back to the drawing board! Start die cursus Computer Tekenen.