Ja, je leest het goed geen ‘ketchup’ maar ‘SketchUp’. Je wilt leren 3D tekenen? Dan is dit the place to be. Met behulp van de Sketchup cursus leer je hoe je een fancy 3D-ontwerp maakt van een woning of tuin. Gewoon vanaf de basis. Zodat jij over 5 maanden professionele en complexe interieur tekeningen maakt.


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Bewijs van afronding
 • Studietijd: 80 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Leer quick en easy 3D tekenen met de cursus SketchUp

Heb jij de droom om je eigen woning te ontwerpen? Of ben je werkzaam bij een makelaarskantoor of als binnenhuis- of tuinarchitect? Dan is het wel handig, als je datgene wat je in je hoofd hebt, ook kunt vertalen naar een nice 3D-ontwerp. En dat leer je in de SketchUp cursus.

Het gratis tekenprogramma SketchUp is super gebruiksvriendelijk. Maar ook professioneel. Plus, het programma heeft ontzettend veel functies. Very nice. Maar hoe werkt het? Met de cursus SketchUp leer je hoe je het programma kunt gebruiken.

Easy peasy SketchUp squeezy

Leren 3D tekenen, dat is toch super moeilijk? Nee, niet bij BuddyWise. De SketchUp cursus laat je namelijk eerst rustig kennismaken met het programma. Je ontdekt de verschillende gereedschappen en maakt kennis met de werkomgeving. Vervolgens leer je met behulp van voorbeelden en theorie het programma steeds beter kennen.

Probeer en visualiseer met een cursus SketchUp

Practice makes perfect. Ook bij de SketchUp cursus is dit het geval. De lessen bestaan daarom onder andere uit duidelijke voorbeelden met uitgebreide uitleg. Oefen mee tijdens de lessen. Binnen no time ben je een echte SketchUp pro!

Van het tekenen van een complex huis tot het ontwerpen van een tafel. Je leert het allemaal. Ook het maken van een doorsneden en het toevoegen van texturen zijn een piece of cake voor jou. Na afronding van de SketchUp cursus kun jij een fancy 3D ontwerp maken van een woning met interieur en tuin. Handy!

Virtual tour

Een 3D tekening gemaakt voor een nieuwe tuin, woning of verbouwing? Hoe laat je het ontwerp vervolgens aan je klant, vrienden of familie zien? Met een virtual tour natuurlijk. Tijdens de SketchUp cursus leer je daarom ook hoe je een virtuele wandeling maakt door het ontwerp. Very nice!

Tijd voor de next step in jouw carrière. Of er hobbymatig mee aan de slag kan natuurlijk ook.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma SketchUp cursus

Of je nu een professional bent of een groentje de cursus SketchUp kan door iedereen worden gevolgd. Tijdens de SketchUp cursus ga je aan de slag met diverse onderwerpen.

Tekengereedschap

Lets’s draw! Ook met 3D tekenen ga je aan de slag met een potlood. In dit geval het potlood in SketchUp. Je leert werken met het tekengereedschap en ontdekt hoe je de werkomgeving kunt personaliseren.

Van simpel tot een complex ontwerp

Om fancy 3D tekeningen te kunnen maken, moet je eerst de basics onder de knie hebben. Tijdens de SketchUp cursus leer je bijvoorbeeld eerst een eenvoudig huis tekenen voordat je aan de slag gaat met het tekenen van een complexer huis. Je leert werken via de Push-Pull techniek en gaat aan de slag met de FollowMe techniek. In no time kun jij een professioneel interieur tekenen.

Cursus Sketchup; Showtime

Tenslotte leer je hoe je jouw ontwerp fancy kunt presenteren. Met bijvoorbeeld een filmpje, dat je maakt in SketchUp met behulp van ‘scènes’.

Na afronding kun je dus 3D tekenen én je ontwerp op professionele wijze presenteren.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus SketchUp staat een studietijd van 80 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 5 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus SketchUp

Papieren studiemateriaal + online
€229,-
of 
7 x €36,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€199,-
of 
6 x €36,50
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen