Vind jij het leuk om dingen te repareren als ze kapot zijn? Of zou je dat juist graag willen leren? Met een cursus Techniek van BuddyWise fix jij jouw auto of apparatuur zelf. Met een online cursus Techniek zorg jij ervoor dat je nooit meer met een kapotte auto aan de kant van de weg gestrand staat. Die auto repareer jij gemakkelijk zelf. En die ontmantelde broodrooster? Die zet jij wel eventjes in elkaar. Dus, kies vandaag nog voor een technische opleiding van BuddyWise en tover jezelf om van prutser tot klusser!

  • Studietijd: 144 uur Bewijs van afronding

    Cursus Autotechniek

  • Studietijd: 208 uur Bewijs van afronding

    Cursus Elektrotechniek

Techniek is overal, en een cursus Techniek dus ook

Een leven zonder techniek? Dat bestaat niet. Van je smartphone tot je tandenborstel, techniek is overal om ons heen. En we kunnen niet meer zonder. Toch laat de techniek het nog wel eens afweten. Vastlopende computers, broodroosters met kortsluiting, of met autopech langs de snelweg. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Maar gaan jouw handen ook zo jeuken in dergelijke situaties? Het liefst los jij elk probleem gewoon lekker zelf op. En dat kan! Met een cursus Techniek van BuddyWise.

Met een cursus Techniek van BuddyWise leer jij elk probleem gemakkelijk zelf oplossen. Geen gedoe meer met garages die weken op zich laten wachten of klussers die met modderige schoenen door je huis stampen. Jij fixt het zelf wel eventjes. Want met de technische cursussen van BuddyWise leer jij alles over techniek en klussen. Ben jij niet zo handig? No worries! Met een Techniek cursus begin jij bij het begin. Je hebt dus helemaal geen voorkennis of handige handen nodig. Easy does it!

Stroom afblazen met een opleiding Techniek

Techniek die het laat afweten. Frustratie. Ten. Top. Want we zijn afhankelijk van techniek. Wil jij op zo’n moment het liefst ook even de handen uit de mouwen steken? Dat broodrooster ontmantelen en zo goed als nieuw weer op het aanrecht terugzetten. Maar dwaal jij totally clueless rond in de technische wereld? Dan gaat er nu vast al een lampje branden… Precies! Met de technische opleidingen leer jij alles wat je moet weten. Een band verwisselen? Easy! Olie verversen? Zo gedaan! Super handig toch? Sta jij nooit meer met pech langs de weg. En jij bespaart ook nog eens op de dure rekeningen van autogarages en elektriciens. Die cursus verdient zichzelf terug! Vooral als jij ervoor kiest van je hobby je beroep te maken. Hoe? Simpel. Met een beroepscursus Bouw & Techniek óf een vrijetijdscursus Techniek!

Welke cursus Techniek kies jij?

Weet jij nog hoe je zelf je olie checkt? Heb jij altijd een reserve band in de achterbak, maar geen idee hoe je een platte band verwisselt? Dan wordt het tijd voor een Cursus Autotechniek. Een APK-keuring? Jij slaagt met vlag en wimpel! Want jij leert hoe jij zelf jouw auto onderhoudt en repareert. Ga jij lekker zelf aan je auto klussen? Nice! Begin dan snel aan deze cursus Techniek van BuddyWise en ga voortaan voorbereid op pad.

Wil jij liever in huis klussen? Dan is de Cursus Elektrotechniek echt iets voor jou! Jij hoort nooit meer 'Ik moest kloppen, want de bel deed het niet.' Die deurbel fix jij wel even. Want met deze Techniek opleiding leer jij hoe jij jouw broodrooster, wasmachine of ander apparaat zelf repareert. Ook leer je hoe elektriciteit werkt. Wel zo handig. Jij leest in no-time jouw meterkast als een echte elektricien. En je leert hoe je elektrocutie vermijdt wanneer jij zelf gaat klussen... Dat vermindert toch de spanning als jij met elektriciteit aan de slag gaat. Spanning. Get it? Na de Cursus Elektrotechniek weet jij er alles van!

IJzer moet je smeden als het heet is

Begin vandaag nog met een cursus Techniek en krijg die technische skills onder de knie. Zit jij in de flow? Lekker aan de studie? Dan zet jij jouw studietempo gewoon een tandje hoger. Want lestijden, daar doen we niet aan. Studeren doe je als het jou uitkomt. Waar je wilt, wanneer je wilt. Met de technische opleidingen van BuddyWise leer jij precies wat je nodig hebt. Het wiel opnieuw uitvinden? Dat vinden wij nergens voor nodig.

Word samen klusser met een cursus Techniek van BuddyWise

Wil jouw friend of zus ook wel een cursus Techniek volgen? Nodig jouw friend dan uit en wordt samen klusser. Want samen leren is natuurlijk veel leuker. Plus, als jij een study buddy uitnodigt, krijgen jullie ook nog eens allebei korting. Nice! Ook als jouw study buddy een compleet andere cursus kiest.

Ken jij niemand die die spannende technische cursus met jou wil aangaan? No worries! Bij BuddyWise is er geen gebrek aan study buddies! Jij leert namelijk samen met jouw online klasgenoten. Motiveer elkaar, stel elkaar vragen en ga misschien eens in het echt samen aan een auto of wasmachine klussen. Alles is mogelijk met een Techniek cursus van BuddyWise!

Dus, waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een Techniek cursus en probeer jouw cursus de eerste 15 dagen helemaal gratis uit! Keuzestress? Nergens voor nodig! Check eerst even de gratis en vrijblijvende proefles. Zo weet je meteen welke technische opleiding het beste bij jou past.