Jij vindt het leuk om dingen te maken als ze kapot zijn? Snappen wij volledig. Ook als jij totally clueless die ontmantelde broodrooster niet meer terug in elkaar krijgt. Uhh.. iets met techniek? Juist, en dáárom volg je een techniek cursus van BuddyWise! Dan fiks jij straks álles zelf. Nou ja, bijna alles.

 • Studietijd: 144 uur Bewijs van afronding

  Cursus Autotechniek

  141,- 98,-
  Bekijken
 • Studietijd: 208 uur Bewijs van afronding

  Cursus Elektrotechniek

  314,- 219,-
  Bekijken

Techniek is overal, en een cursus Techniek dus ook

Een leven zonder techniek? Dat bestaat niet. Techniek is overal om ons heen en we kunnen niet meer zonder. Toch laat de techniek het nog wel eens afweten. Vastlopende computers, broodroosters met kortsluiting, of met autopech langs de snelweg. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Maar gaan jouw handen ook zo jeuken in dergelijke situaties? Het liefst los jij elk probleem gewoon lekker zelf op. En dat kan! Met een cursus techniek van BuddyWise!

Stroom afblazen met een opleiding Techniek

Techniek die het laat afweten. Frustratie. Ten. Top. Want, face it. We zijn afhankelijk van techniek. Wil jij op zo’n moment het liefst ook even de handen uit de mouwen steken? Dat broodrooster ontmantelen en zo goed als nieuw weer op het aanrecht terugzetten. Maar dwaal jij totally clueless rond in de technische wereld? Dan gaat er nu vast al een lampje branden… Precies! Met de technische opleidingen leer jij alles wat je moet weten. Een band verwisselen? Easy! Olie verversen? Zo gedaan! Super handig toch? Sta jij nooit meer met pech langs de weg. Bespaar je ook nog eens op die hoge rekening van de garage. Die cursus verdient zichzelf terug! Helemaal als jij ervoor kiest van je hobby je beroep te maken. Hoe? Simpel. Met een van de beroepscursussen Bouw & Techniek

IJzer moet je smeden als het heet is

Begin vandaag nog met die cursus techniek en krijg die skills onder de knie. Zit jij in de flow? Lekker aan de studie? Dan zet jij jouw studietempo gewoon een tandje hoger. Want lestijden, daar doen we niet aan. Studeren doe je als het jou uitkomt. Waar je wilt, wanneer je wilt. Met de technische opleidingen van BuddyWise leer jij precies wat je nodig hebt. Het wiel opnieuw uitvinden? Dat vinden wij nergens voor nodig.