Heb jij een passie voor mensen helpen? Dan is coachen echt iets voor jou! Mensen leren hoe ze zichzelf kunnen helpen. Doelen behalen, zelfvertrouwen kweken, omgaan met stress. Dát doet een coach. Maar hoe leert een coach coachen? Juist! Met een cursus coaching van BuddyWise. Ben jij er klaar voor om levens te veranderen en doelen te verwezenlijken? Dan is een cursus coaching je op het lijf geschreven!

 • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Budgetcoach

  (5/5) BEOORDELING
  Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Kindercoach

 • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Life Coach

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Omgaan met Stress

 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Schuldhulpverlening

Investeer in jezelf met een Coaching opleiding van BuddyWise

Als coach help jij mensen hun doelen waar te maken. Weet iemand even de weg niet meer? Dan leer jij die persoon om het juiste pad te vinden. Teach a man to fish, dat is hoe jij helpt! Jij lost geen problemen op. Jij leert je cliënten hoe zij hun eigen problemen kunnen oplossen.

Trots zijn op wat je doet. Weten dat jij mensen écht helpt. Dat is natuurlijk allemaal al super. Maar dat zijn niet de enige redenen om een cursus coaching te volgen. Met een online coaching cursus van BuddyWise investeer je namelijk in jezelf!

Tijdens de coaching opleiding leer jij waardevolle skills. Niet alleen voor coaching, maar ook voor je dagelijks leven. Jij wordt ieders beste vriend met bewonderingswaardige luistervaardigheden. Na een cursus coaching kun jij op persoonlijk niveau écht contact maken met een persoon. Daar heb je een leven lang profijt van!

En wist je dat er na de cursus coaching een wereld aan kansen voor je openligt? Wordt een succesvolle ondernemer en open je eigen coaching praktijk. Voor jezelf beginnen nog wat te spannend? No worries! Als coach kun jij in bijna iedere organisatie aan het werk! Waarom? Omdat de mens in elke organisatie centraal staat.

Maak ambities waar met een cursus coaching

Een coach is iemand die mensen helpt hun doelen na te streven en ambities te verwezenlijken. Denk aan financiële ambities, persoonlijke goals en carrière maken. Ook help jij mensen die voor een lastige keuze staan of het moeilijk hebben. Door jou krijgen mensen weer controle over hun leven. Nice!

Soms zitten mensen in een nare situatie. Zware schulden, een kind met ontwikkelingsproblemen en andere zorgen. Jij helpt al door met open oren en een open hart te luisteren. Ook hebben mensen vaak niet de juiste kennis om hun problemen op te lossen. Na een cursus coaching van BuddyWise help jij met de specifieke kennis die je geleerd hebt.

Help jij je cliënt de carrièretijger te worden waar ze altijd van gedroomd heeft? Help jij die alleenstaande vader zijn talenten optimaal te benutten? Schijn jij jouw lichtje in iemands donkere wereld? Of help jij iemand van een olifant een mug te maken? Hoe jij ook coacht, je doet het geweldig met de coaching cursussen van BuddyWise!

Waar ligt jouw kracht?

Weet jij al waar je mensen mee wilt helpen? Er is namelijk niet één soort coach. Wanneer je kiest voor een cursus coaching van BuddyWise, kies je voor een specialisatie. Elke soort coach heeft namelijk specifieke kennis nodig. Welke cursus coaching kies jij?

Help jij mensen met geldproblemen? Dat is een prachtige ambitie! Jij geeft mensen financiële zekerheid. Jij leert mensen hun geldzaken weer op orde te brengen én te houden. Van sparen en schuldhulpverlening tot communicatievaardigheden en grenzen stellen, jij leert alle skills die je nodig hebt om mensen écht te helpen. En voordat je weggaat, stel je samen met je cliënt een plan op. Vanaf nu redden zij zich zelf. And it's all because of you. Daar mag je trots op zijn! Maar hoe leer je dit allemaal? Met de Cursus Budgetcoach van BuddyWise natuurlijk!

Is met kinderen werken helemaal jouw ding? Dan volg je de Cursus Kindercoach. Met jouw kennis in pedagogiek, communicatie en psychologische gespreksvoering ondersteun je kinderen in hun ontwikkeling. En de ouders sluit je natuurlijk niet buiten. Hen leer je hoe zij met gedragsproblemen kunnen omgaan. Jij brengt ouders en kinderen effectief in contact met elkaar.

Met een coaching cursus kun je mensen helpen

Het loopt soms even niet zoals iemand wil. Diegene voelt zich machteloos. Dan stap jij in als life coach. Jij coacht mensen in het bereiken van hun doelen. Klinkt dat als de job voor jou? Dan volg je de Cursus Life Coach van BuddyWise! In deze coaching opleiding leer jij coachingsvaardigheden, persoonlijke begeleiding en gesprekstechnieken. Jij wordt klaargestoomd om de theorie in praktijk te brengen met lessen over hoe je je eigen coaching bedrijfje opent, hoe je contacten legt en hoeveel jij in rekening brengt. Zo help je mensen hun doelen te bereiken én bereik je ook je eigen doelen. Win-win!

Ben jij goed met regelingen, budgetteren en juridische zaken? Dan is de Cursus Schuldhulpverlening van BuddyWise totally you! In deze korte cursus coaching leer jij binnen 6 maanden hoe jij mensen in de schuldhulpverlening helpt. Jij zorgt ervoor dat mensen weer baas worden over hun financiën. Alle kennis die je hiervoor nodig hebt, leer je met de Cursus Schuldhulpverlening. Easy does it.

Wil jij net iets meer doen? Je nog verder verdiepen in je cliënten? In hun problemen? En belangrijker nog, in de menselijke psyche? Dan is een cursus Psychologie jou op het lijf geschreven.

Samen coach worden met BuddyWise

Coach worden doe je niet alleen. Jij studeert bij BuddyWise samen met je study buddies. Je study buddies ontmoet je in Plaza, de online leeromgeving van BuddyWise. Samen maken jullie leren leuk door de lesstof te bespreken, elkaar te motiveren en een netwerk op te bouwen.

Leer je graag met je vrienden, familie of collega's? Nodig jouw friends dan uit om samen met jou een cursus te doen. Kies samen een cursus coaching of kies ieder een andere cursus. Samen is leren fun! En zowel jij als je friends profiteren van een mooie korting.

Leer je liever alleen? Dat kan natuurlijk ook. Met een online cursus coaching van BuddyWise leer jij op jouw manier in your own time. Jouw cursus, jouw keuze. Dat is leren met BuddyWise. Check een cursus coaching met een gratis proefles. Bevalt het? Dan bestel je de perfecte cursus voor jou en begin je aan jouw volgende avontuur. Is het niet wat je ervan verwacht had? Dan bedenk je je de eerste 15 dagen kosteloos.

Welke cursus coaching kies jij? Ontdek de mogelijkheden met BuddyWise!