Politie en boefje spelen met de buurjongens? Daar ben je inmiddels te oud voor. Die kwajongensstreken heb je al lang achter je gelaten. Klaar voor het echte werk! Tik jij zonder pardon iemand op de vingers? Haal jij de waarheid altijd boven tafel? Kies een opleiding Orde en Veiligheid van BuddyWise.

  (4/5) BEOORDELING
      Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Buitengewoon Opsporingsambtenaar

  112,- 78,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Particulier Onderzoeker / Detective

  271,- 189,-
  Bekijken

Tijd voor het echte werk met een cursus orde en veiligheid

Verdiep jij je in de criminaliteit? Help jij een drugslab oprollen? Ga je bij het anti-maffia team? Of hou je het liever luchtig? Ga aan de slag bij evenementen en feesten! Betaald krijgen om lekker mee te genieten van de sfeer en die heerlijke beat. Wat wil je nog meer? En ja hoor, dat kan! Hoe? Heel simpel. Met een cursus veiligheid en orde van BuddyWise! Opzoek naar een rustige kantoorbaan? Maar wil je wel jouw passie voor orde en veiligheid in kunnen zetten? No problem. Ook data moet beschermd worden.

You’re the detective

Vind jij ook altijd als eerste het moordwapen tijdens een potje Cluedo? Geen verdacht is veilig, want jij lost elke moord op. En die opsporingsprogramma’s. You’ve seen them all. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel. Tenminste, als jij in de buurt bent. No stone is left unturned. Jij haalt de waarheid boven tafel. Herken jij jezelf hier wel in? Dan is een orde en veiligheid opleiding echt in jouw straatje. Je weet wel. Zo’n straatje met kinderkopjes. Genoeg stenen voor jou om om te draaien ;) En daar gaat BuddyWise jou mee helpen.

Orde en Veiligheid opleiding; Studeren op jouw manier

Maak jij ook van beveiliging je beroep? Nice! Lekker bezig. En je wilt natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. Dat kan! Want BuddyWise is jouw buddy tijdens je cursus veiligheid en orde. Lekker in jouw tijd. Met je buddies, want samen studeren is veel leuker. Werk je liever alleen? No problem. Studeren bij BuddyWise doe je op jouw manier. Waar je wilt, wanneer je wilt. Jij tikt dat diploma binnen met een cursus orde en veiligheid.