Sommigen zeggen dat je geboren moet zijn voor de horeca. Maar hey, er is altijd iets te leren. Dus voor alle horecatijgers (in spe): een horeca opleiding van BuddyWise brengt je verder. "Wijnen, wijnen, wijnen?" Jazeker, die opleiding hebben we. En ook andere horeca cursussen uiteraard. Dus take your pick!

 • Studietijd: 48 uur BuddyWise diploma

  Cursus HACCP

  285,- 199,-
  Bekijken
 • Studietijd: 48 uur BuddyWise diploma

  Cursus Horecavaardigheden

  214,- 149,-
  Bekijken
 • Studietijd: 48 uur Erkend diploma

  Cursus Sociale Hygiëne

  69,- 48,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Wijnkennis

  357,- 249,-
  Bekijken

Future proof met een horeca opleiding

De horeca staat voor gezelligheid, voor rumoer, voor blije gezichten. En vooral, lekkere hapjes en drankjes. En wie houdt daar nou niet van, hapjes en drankjes doen. Terrasjes pakken. Lekker neerploffen en je laten bedienen. Heerlijke geuren komen ons tegemoet terwijl we in het zonnetje genieten van die refreshing ice tea. En die schaal met bitterballen, die mag echt niet ontbreken. Dát zouden we voor geen goud willen ruilen. Met anderen woorden; de horeca, daar zit toekomst in. Jouw toekomst. Want met een cursus horeca van BuddyWise heb jij een bitterballetje voor.

Wijnen, wijnen, wijnen! En een cocktail voor de afwisseling

De keuken, dat is jouw natuurlijke habitat. Met het grootste gemak tover jij een super malse biefstuk of een prachtige tarte tatin op tafel. Glaasje wijn erbij? You are the expert. Liever een cocktail? Shaken, not stirred! Jij weet precies waar je het over hebt. Zeker met een opleiding horeca van BuddyWise.

Hygiëne in de horeca cursus

Met alleen jouw kookkunsten en vlotte babbel red je het helaas niet in de horeca. Dus zorg dat jij helemaal future proof bent met een horeca opleiding. En daar kan BuddyWise jou bij helpen. Sure thing! Want wij kennen alle ins en outs van het vak. De do’s en don’ts. Van voedsel hygiëne tot sociale hygiëne. En jij dus straks ook.

Cursussen voor elke horecatijger

He horecatijger! Blijf niet langer stil zitten. Ontwikkel die know how en ontdek wat de horecawereld jou te bieden heeft. Hoe? Simpel! Met een horeca opleiding van BuddyWise natuurlijk. Want BuddyWise heeft voor ieder wat wils. En jij leert op jouw manier! Lekker in je eigen tempo. Op de bank, in bed, of zelfs in de kroeg. Alleen of met je buddies. You name it. Zo tik jij moeiteloos dat diploma binnen. De kroon op je harde werk.