Ben jij een echte horecatijger? Nog niet? Dan wordt jij het wel met een horeca cursus van BuddyWise! Bereik je dream job in een café, restaurant, bar of hotel. Wordt een echte wijnkenner of entertain je gasten met jouw cocktail kunsten. Wat jouw ambities in de horeca ook zijn, met een cursus horeca van BuddyWise maak jij een spetterende start! Bekijk nu onze horeca opleidingen en ontdek de mogelijkheden!

 • Studietijd: 48 uur BuddyWise diploma

  Cursus HACCP

 • Studietijd: 48 uur BuddyWise diploma

  Cursus Horecavaardigheden

 • Studietijd: 48 uur Erkend diploma

  Cursus Sociale Hygiëne

 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Wijnkennis

Future proof met een horeca opleiding

De horeca staat voor gezelligheid, voor rumoer, voor blije gezichten. Gezellig een terrasje pakken of samen uit eten. Lekker neerploffen en je laten bedienen. Heerlijke geuren komen ons tegemoet terwijl we in het zonnetje genieten van die refreshing ice tea. En die schaal met bitterballen, die mag echt niet ontbreken. Met anderen woorden; de horeca, daar zit toekomst in. Jouw toekomst. Want met een cursus horeca van BuddyWise heb jij een bitterballetje voor.

Werken in de horeca

De keuken, dat is jouw natuurlijke habitat. Met het grootste gemak tover jij een super malse biefstuk of een prachtige tarte tatin op tafel. Glaasje wijn erbij? You are the expert. Liever een cocktail? Shaken, not stirred! Jij weet precies waar je het over hebt. Zeker met een opleiding horeca van BuddyWise.

Binnen no-time ben jij een ster in jouw droombaan. Droombaan? Jazeker! Werken in de horeca is namelijk super leuk. De horeca is een ontzettend breed veld. Werk jij als kok? Wijnkenner? Barista? Welke baan jij ook kiest, jij kiest voor een gezellige en afwisselende job. Mensen komen bij jou om bij te kletsen, te relaxen en te socializen. En met jouw stralende lach en klantvriendelijke attitude willen jouw gasten nooit meer weg. Aan gezelligheid dus geen gebrek.

Werken in de horeca klinkt misschien simpel. Maar dat is het dus niet. Je hebt verschillende vaardigheden en kennis nodig. Jij moet bijvoorbeeld alle regels omtrent hygiëne en alcoholverschaffing kennen. Ook moet je sociaal sterk zijn. Weet jij hoe je omgaat met een dronken gast die jou haar hele levensverhaal vertelt? Of een kind dat in een fancy restaurant trammelant maakt? Na een horeca opleiding van BuddyWise navigeer je alle lastige sociale situaties als een pro. Want werken in de horeca is een people job. En met de juiste kennis is dat juist hartstikke leuk!

Cursussen voor elke horecatijger

Klinkt een gezellige baan in de horeca je als muziek in de oren? Dan leer jij alles wat je nodig hebt om je droombaan te bemachtigen met een horeca cursus van BuddyWise. Werk je al in de horeca? Ook dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres. Fris je kennis op of leer iets nieuws. Zo verrijk je je CV én behaal je misschien wel een erkend diploma. Alles is mogelijk met een cursus horeca van BuddyWise! Welke opleiding kies jij?

Ga je net beginnen in de horeca? Of zijn de hygiëne regels wat weggezakt in je geheugen? Dan is een HACCP cursus de perfecte horeca cursus voor jou. Jij leert alles over voedselveiligheid. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen waarom dat zo belangrijk is. De officiële regels leer jij natuurlijk ook. Of je nu een ondernemer bent in de horeca, een medewerker of een vrijwilliger: deze regels moet iedereen kennen. En wanneer je alles weet over hygiëne, zet je dat natuurlijk trots op je CV. Nice!

Wil jij eigenlijk alles wel weten over de horeca? Of weet je nog niet precies waar je wilt gaan werken? Jij straalt in elke horeca job met de Cursus Horecavaardigheden van BuddyWise. In deze horeca cursus leer jij alles over eten en drinken serveren, HACCP en gastvrijheid. Kortom, met deze leuke cursus horeca kan jij overal aan de slag!

Van een horeca cursus gaat je sociale hart sneller kloppen

Ben jij een echte people person? Zit socializen in jouw bloed? Dan boost jij je CV met een Cursus Sociale Hygiëne. Jij leert werkelijk alle sociale aspecten van het vak. Zo leer je over ethiek en regelgeving, hoe je omgaat met verslavingen en de soorten horecagasten die je gaat tegenkomen. De cursus sluit je af met een erkend SVH-diploma. Met deze horeca cursus heb jij een streepje voor bij elke werkgever.

Werk jij al in de horeca en ken je de regels allemaal wel? Dan is het leuk om je kennis te verbreden. Hoe? Met een Cursus Wijnkennis natuurlijk! Jij wordt een echte wijnexpert met deze horeca cursus van BuddyWise. Wijn drinken wij al meer dan 7000 jaar. Deze traditie blijft ook zeker bestaan, want wijn is natuurlijk super lekker. Jij maakt jezelf dus future-proof en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met een erkend wijnkennis diploma. Deze cursus horeca is natuurlijk ook leuk als je niet in de horeca werkt. Jij imponeert je gasten met de perfecte wijn bij het diner. En jij bekijkt de wijnkaart bij elk restaurant met het oog van een kenner. Wie wil dat nu niet?

Bij BuddyWise heb je dus genoeg leuke horeca opleidingen om uit te kiezen. Wat ga jij leren?

Samen een horecacursus van BuddyWise

Wat is er leuker dan leren over wijn en over hapjes klaarmaken? Samen leren over wijn en hapjes klaarmaken! Daarom kies je een horeca cursus van BuddyWise. Bij BuddyWise leer jij namelijk samen met je study buddies. Jullie helpen elkaar, stellen elkaar vragen en motiveren elkaar. En wie weet, misschien pakken jullie zelfs samen een keer een terrasje. Als huiswerk natuurlijk...

Wil jouw friend, moeder of oom ook wel wat meer leren over wijn? Dan volgen jullie de cursus horeca gezellig samen! En als je een study buddy uitnodigt, krijgen jullie allebei korting. Dat is studeren voor een Buddy Price!

Sta jij al te popelen om alles te leren over de horeca? Begin dan nu met jouw favo cursus horeca. Check eerst even de gratis proefles. Dan weet je meteen of je de cursus echt leuk vindt. En natuurlijk probeer je je gekozen horeca cursus de eerste 15 dagen gratis uit. Helemaal risk-free dus!