Ben jij iemand die dingen voor elkaar krijgt? Is brandjes blussen jou op het lijf geschreven? En ben jij een écht mensenmens? Dan ben jij er klaar voor om een ware HR professional te worden. Er staat jou nu nog maar één ding te doen: een HR cursus volgen van BuddyWise. Check de HR opleidingen en kies de cursus waarmee jij je dream job wint.

  • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

    Cursus Arbeidsrecht

  • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

    Cursus Intercedent

  • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

    Cursus Medewerker Personeelszaken

Een HR opleiding; denken in oplossingen!

Jij weet precies hoe je iemand moet motiveren. Simpel toch? Je bent immers zelf ook super enthousiast. Mensen begeleiden? Easy! Problemen oplossen? No problem! Als HR medewerker ben jij dé schakel tussen de werknemers en de organisatie. Jij weet precies hoe je om moet gaan met ziekteverzuim. Jij motiveert de werknemers en lost problemen op. Jij zorgt er met al jouw diverse werkzaamheden voor dat alles op rolletjes verloopt. Waarom jij? Omdat jij denkt in oplossingen!

Als HR professional heb jij uiteenlopende taken binnen een organisatie. Met jouw veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je moet als HR professional dan ook een uitgebreide kennis hebben over allerlei processen binnen de organisatie. Kun jij het personeel adviseren over digitaal werken? Weet jij alles over de nieuwe HR-wetgeving? Alles wat je moet weten, leer je met een HR cursus van BuddyWise.

Neem de volgende stap in je carrière

Met een Human Resources opleiding ontwikkel jij je in personeelsmanagement. Dat betekent dat jij jouw collega's kunt helpen met hun loopbaanontwikkeling, dat je alles afweet van verschillende dienstverbanden en nog veel meer. Met jouw kennis over werving en selectie neem jij de juiste mensen aan voor de job. Maar bij regelingen en wetten houdt jouw kunde niet op. Jij weet namelijk hoe je het personeel motiveert en hoe je ruzies oplost. Met een HR cursus leer jij dus ook people skills. Altijd handig!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan geef jij je CV een boost met een HR cursus. Want die onmisbare kennis en skills? Die leer je bij BuddyWise!

De perfecte HR cursus voor jou

Weet jij al wat voor soort HR professional jij wil worden? Nog niet? Check dan snel de HR trainingen van BuddyWise en get inspired. Volg je ambitie en ontdek waar jouw passie ligt.

Heb jij een sterk gevoel voor rechtvaardigheid? Wil jij dat zowel de werkgever als de werknemers krijgen waar zij recht op hebben? Dan past de Cursus Arbeidsrecht van BuddyWise misschien wel bij jou. Als HR-professional kun jij na deze HR cursus de werknemers binnen jouw organisatie adviseren over hun rechten. Jij geeft je collega's onmisbare informatie over sociale zekerheid, ontslagrecht en nog veel meer. Wordt iemand onrechtvaardig behandeld? Dan ben jij de superhero die daar een stokje voor steekt! Deze HR cursus rond je uiteraard af met een erkend diploma of een getuigschrift.

Kijk eens naar de HR cursus intercedent of Arbeidsrecht

Stel: je ziet een CV of je hebt een gesprek met iemand. Weet jij dan meteen of je deze persoon wil aannemen? En zo ja, waar zet je diegene dan aan het werk? Je leert hoe je deze overwegingen maakt met de Cursus Intercedent van BuddyWise. In deze brede HR cursus leer jij uiteraard personeel werven, selecteren en op de juiste plek plaatsen. Bovendien leer je over wetgeving en ontwikkel je je commerciële vaardigheden en coachingsvaardigheden. En na het afronden van deze HR cursus, sleep jij natuurlijk een erkend diploma binnen. Nice!

Spreken de juridische aspecten van de Cursus Arbeidsrecht en de Cursus Intercedent jou aan, maar wil jij ook jouw mensenkennis en sociale eigenschappen inzetten? Dat is de perfecte combo voor de afdeling Personeelszaken. Start nu met de Cursus Medewerker Personeelszaken en behaal het officieel erkende MPZ diploma. Met dit papiertje op zak ga jij aan het werk als personeelsfunctionaris bij de afdeling P&O (Personeel & Organisatie).

Boost je CV met en HR cursus bedrijfspsychologie

Waar komt jouw ambitie voor HR vandaan? Heb jij een passie voor werken met mensen? Wil jij het beste uit jouw collega's halen? Dan verdiep je je verder in hun psyche. In wat werknemers motiveert. Wat er voor zorgt dat er conflicten ontstaan. En hoe werknemers en werkgevers met elkaar communiceren. Dat leer je met de Cursus Bedrijfspsychologie. Voor elke HRM-medewerker is dit de mensenkennis waarmee jij boven de rest uitsteekt. Go above and beyond en boost je CV vandaag nog met de Cursus Bedrijfspsychologie.

Investeer in jezelf met een HR cursus

Investeer jij in een HR cursus van BuddyWise? Nice! Dan investeer jij in jezelf. In je carrière en je toekomst. Maar ook in mensen. In Human Resources staat de mens immers centraal.

Als HR professional heb jij een enorm veelzijdige baan. Elke dag is spannend en uitdagend. Jij zal je nooit vervelen. Je bent altijd in contact met je collega's en potentiële werknemers. Met jouw sociale vaardigheden bouw je een netwerk op terwijl je werkt. En misschien zelfs een vriendenkring.

Dat klinkt toch allemaal geweldig? Juist! Nu is het moment om je ambities waar te maken. Start daarom meteen met een HR cursus van BuddyWise!

Samen een HR cursus voor een Buddy price

Jij leert binnen no-time alles wat je moet weten om jouw droombaan te bemachtigen. Hoe? Met het Easy-Learning-System van BuddyWise. Alle lesstof voor jouw HR cursus vind je in Plaza: je online leeromgeving.

Alleen lesstof? Nee! Dat zou saai zijn. Wat jij ook aantreft in Plaza is een levendige community van klasgenoten die net als jij in personeelsmanagement werken of willen werken. Zonder leraar, dus voordeliger.

Jullie stellen elkaar vragen, motiveren elkaar en spreken misschien zelfs een keertje af. Maak vrienden. Bouw een netwerk op. En maak leren samen fun. Dat maakt studeren bij BuddyWise zo bijzonder.

Leer je liever met je vrienden? Dat kan natuurlijk ook! Nodig je friends, familie en collega's uit. Leer samen en geniet allemaal van een leuke korting. Dat is studeren voor een Buddy price!