Brandjes blussen is jou op het lijf geschreven. Je bent een aanpakker. Een écht mensenmens. En je ziet alleen maar oplossingen, geen problemen. Jíj bent een ware HR professional! Tenminste, dat word je met een HR opleiding van BuddyWise.

 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Arbeidsrecht

  256,- 179,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Intercedent

  457,- 319,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Medewerker Personeelszaken

  241,- 168,-
  Bekijken

Een HR opleiding; denken in oplossingen!

Jij weet precies hoe je iemand moet motiveren. Simpel toch? Je bent immers zelf ook super enthousiast. Mensen begeleiden? Easy! Problemen oplossen? Jouw raison d'être. Als HR medewerker ben jij de schakel. Jij legt de link tussen het personeel en de organisatie. Jij maakt het cirkeltje rond. En zonder jou? Precies, zonder jou zou de organisatie vastlopen als een auto in de modder. Geef jij je CV een Boost met een HR cursus? Want die onmisbare kennis en skills? Die vind je bij BuddyWise!

Working your magic

You know how to work your magic. Je bent namelijk hands-on. Problemen? Die bestaan niet. Alleen oplossingen. En wat je zaait, dat zul je oogsten. Keuzestress? Daar heb je nog nooit van gehoord. Besluitvaardigheid? Dat is jouw tweede naam. Jouw inlevingsvermogen, top notch! En jouw business kennis? Die breid je lekker uit met een opleiding HR van BuddyWise. Want kennis over de arbeidsmarkt is áltijd in jouw voordeel. Stop dreaming, start doing!

Investeer in jezelf met een HR cursus

Investeer jij in een opleiding HR van BuddyWise? Nice! Goed bezig! Dan investeer je in jezelf. In je carrière, je toekomst. Maar ook in mensen. Jij weet precies waar iemands sterke kanten liggen. Ook als ze het zelf nog niet weten. Jij zet de juiste mensen op de juiste plek, en voilà. Een match made in heaven. En een organisatie die op rolletjes loopt. You get it done. Een uitdaging? Jazeker! Maar wel een waarin jij uitblinkt met een HR opleiding van BuddyWise. Want met BuddyWise studeer jij op jouw manier. Zonder deadlines of een docent die jou achter de veren zit. En je examen? Dat maak je als jij er aan toe bent!