Jij zet de juiste mensen met de juiste skills op de juiste plaats? Een baan als Intercedent is jouw roeping. Wel handig om dan de nodige basiskennis te hebben. En die krijg je met de opleiding Intercedent van BuddyWise. Jij leert alles van wetgeving tot coaching. En commerciële vaardigheden? Die scherp je ook aan. Binnen no time sleep jij een erkend diploma binnen! Nice!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: Erkend diploma
 • Studietijd: 96 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Anderen aan perfect passend werk helpen? Volg de opleiding Intercedent

Work your magic en zorg ervoor dat andere mensen de baan vinden die het beste bij hen past. Zij blij, werkgevers blij en jij blij. Word intercedent. Dan werk je bij - of voor - een uitzendbureau en ben je de schakel tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Hoe dat gaat? Je leert het in de BuddyWise cursus Intercedent.

Van een plaatsingsgesprek met een uitzendkracht tot een bezoek aan het bedrijf van een opdrachtgever. Een goede match tussen werkgever en werknemer vereist oprechte interesse in wat alle betrokken partijen beweegt.

En jij weet hoe je dat doet. Tenminste wel na deze opleiding. Intercedent zijn betekent meer dan alleen maar een hele zwik criteria op een hoop gooien. Als intercedent is de juiste match tussen een bedrijf, de vacature en de (uitzend)kandidaat zoeken essentieel. Maar met de juiste kennis en gezonde intuïtie ben jij de droom-intercedent, een perfecte matchmaker. En dat leer je allemaal met deze Intercedent opleiding!

Game, set and matchmaker

Een opdrachtgever die jonge supergespecialiseerde techneuten zoekt met minimaal 28 jaar ervaring? Dat is vragen om... extra vragen. Welke taken moeten de techneuten uitvoeren en waarom is ervaring zo belangrijk? Jij weet wel raad met uitdagingen. Vanuit de wens van de klant denk je na over manieren om zelfs de meest onmogelijke match mogelijk te maken. Ook als je daarvoor soms moet bemiddelen tussen vraag en antwoord. No worries! Leer je allemaal tijdens de Intercedent opleiding.

Op bezoek bij klanten hoort erbij. Jij weet straks precies wat organisaties nodig hebben, hoe de sfeer op de werkvloer is, welke eisen het allerbelangrijkst zijn en meer. En daar speel jij op in. Want na een cursus Intercedent ken jij de fijne kneepjes van het vak.

Cursus Intercedent? Klanten werven!

Naast vraag en aanbod bij elkaar brengen werk je ook als een soort vertegenwoordiger. Je bezoekt bijvoorbeeld bedrijven die geen klant zijn. Nóg niet. Je deelt observaties, kijkt kritisch naar de werkwijze en stelt verbeteringen voor. Bewijs jouw meerwaarde als intercedent. Gaat alles goed? Mooi. Terug op kantoor deel je met collega’s dat jullie weer een nieuwe opdrachtgever in the pocket hebben. Nice.

Flex it... met een Intercedent opleiding

Als intercedent of intermediair kijk je regelmatig eens in de keuken van de meest uiteenlopende organisaties in meerdere branches. Ook krijg je inzicht in de loopbanen van werkzoekenden.
Met nieuwe flexkrachten houd je intakegesprekken. Je inventariseert:

 • individuele kwaliteiten
 • algemene skills die vereist zijn voor bepaalde functies
 • wensen de medewerkers die je koppelt aan een opdrachtgever

Kandidaten voorstellen

Geschikte kandidaten stel je voor aan opdrachtgevers. Heeft iemand dankzij jouw inzet een passende baan gevonden? Dan ben je het eerste aanspreekpunt bij salarisonderhandelingen en andere juridische zaken. Zo blijf je 'in the loop'.

Coach

Met de cursus Intercedent leer je ook coachen. Huh? Coachen? Yess! Want jij coacht kandidaten en uitzendkrachten. Binnen een uitzendbureau run je vaak je eigen toko: je hebt je eigen portefeuille aan flexkrachten en (potentiële) opdrachtgevers.

Need to know?

In de opleiding Intercedent leer je alles over:

 • de procedures voor werven, selecteren en plaatsen
 • arbeidsrecht en sociaal recht
 • personeel en organisatie

Ook jouw commerciële vaardigheden scherp je aan tijdens de intercedent-opleiding.

Diploma opleiding Intercedent

Je opleiding rond je af met een erkend examen Uitzendprofessional van de SEU. Met een nieuwe dosis kennis en je SEU-diploma in de hand solliciteer je naar functies als intercedent, accountmanager of consulent bij een uitzendbureau.
De opleiding en werkervaring als intercedent zijn ook een goede basis voor je toekomst. Vestigingsmanager of recruiter? The only way is up. Met een erkend diploma van de opleiding Intercedent ziet jouw toekomst als matchmaker er beter uit dan je ooit had durven dromen.


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma Intercedent

Na de BuddyWise cursus Intercedent ben je straks optimaal voorbereid op een glansrijke carrière als matchmaker in de uitzendwereld. Je leert hoe je een vacature opstelt. Maar ook hoe je efficiënt (online) zoekt naar geschikte kandidaten voor jouw klanten. Alles wat nodig is om met werkgevers en werknemers een goede relatie op te bouwen. Op korte én lange termijn.
In de cursus Intercedent ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • de rollen van de intercedent
 • wet- en regelgeving binnen de uitzendmarkt
 • werven, selecteren en plaatsen
 • personeel en organisatie
 • commerciële vaardigheden
 • arbeids- en sociaal recht

Je leert alles over de rechten en plichten van de werkgever. Ook weet je wat beëindiging van een arbeidsovereenkomst inhoudt voor jou, jouw klant en de flexkracht. Verder weet je wat te doen in het geval van arbeidsongeschiktheid, ziekte en zwangerschap. Je bent volledig thuis in sociale zekerheid en re-integratie.
Met de begrippenlijsten en huiswerkopgaven aan het eind van de lessen studeer je eenvoudig en efficiënt. De weg naar professioneel intercedent ligt volledig voor je open met deze opleiding. Intercedent, here I come!

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen voor het erkende diploma Intercedent. Nice! Het examen wordt afgenomen door de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Kijk op www.seu.nl voor aanmelding en meer informatie.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Intercedent staat een studietijd van 96 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 6 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Intercedent

Papieren studiemateriaal + online
€359,-
of 
10 x €39,50
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€319,-
of 
9 x €39,-
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen