Schoonheid zit vanbinnen. Maar soms voelt het heerlijk om jezelf te pamperen en op te maken. Dat is waar Beauty & Wellness om draait. Lekker in je vel zitten en relaxen. Dat klinkt misschien simpel, maar zo eenvoudig is dat nog niet. Beauty en Wellness moet je leren. Hoe? Met een cursus Beauty & Wellness van BuddyWise natuurlijk!

  • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

    Cursus Nagelstyling

  • Studietijd: 64 uur BuddyWise diploma

    Cursus Wimperextensions

Shine met een cursus Beauty & Wellness

It's time to shine! Wil jij leren hoe je prachtige kunstwimpers aanbrengt? Of heb jij altijd al een goede masseuse willen zijn? Wat jouw beauty goals ook zijn, met een cursus Beauty & Wellness van BuddyWise leer je om jezelf en anderen schitterend op te maken en lekker in de watten te leggen.

Heb jij een passie voor schoonheid en verzorging? Beautiful! Met jouw training en skills tover jij je vrienden en familie om van frumpy naar fabulous. Iedereen kan soms een confidence boost gebruiken. Dat doe jij natuurlijk in een handomdraai. Jij geeft je moeder een prachtig kapsel en je zus die lange wimpers die ze zo mooi vindt. Na jouw schoonheidsbehandeling geloven ze de spiegel haast niet. Dat zelfvertrouwen kan jij mensen geven. Dat is toch geweldig!

Naast make-up en haar, kun je natuurlijk ook een ontspannende cursus Beauty & Wellness kiezen. Met jouw heerlijke massages breng je de spa naar jou toe. Ontspanning is natuurlijk ontzettend belangrijk voor beauty. Een gezonde geest zit in een gezond lichaam. Daarom focussen we ook op mentale en fysieke ontspanning. Met een Beauty & Wellness opleiding van BuddyWise leer jij alle ins en outs van het vak. Of beauty nu je hobby of je carrière is, bij BuddyWise vind je altijd de perfecte cursus Beauty & Wellness voor jou!

Beauty cursussen voor beginners

Ken je de beauty jargon al? Weet jij wat een schoonheidsspecialist bedoelt met blenden, creasen en multimasking? No worries! Je heb namelijk helemaal geen voorkennis nodig voor een cursus Beauty & Wellness. Jij leert alles wat je nodig hebt om een echte beautician te worden. En dat allemaal online, in je eigen tempo. Easy does it!

Wordt jij een ware schoonheidsspecialist? Of werk je al in persoonlijke verzorging en heb je een opfrisser nodig? Dan ben je bij BuddyWise aan het juiste adres! Jij volgt de Beauty & Wellness beroepscursussen. Jij leert beauty én hoe je je eigen business opent en runt. Van beauty fail naar boss babe: jij volgt jouw passie met een cursus Beauty & Wellness van BuddyWise.

Wil jij bijvoorbeeld leren hoe je prachtige wimperextensions aanbrengt? Met lange, opgekrulde wimpers creëer jij een compleet nieuwe look. Ga je voor grote Bambi ogen? Hoe dik worden de wimpers? Hoe lang? Wat is de krulsterkte? Met de Cursus Wimperextensions leer jij dit precies bepalen. Hiervoor leer je de nodige theorie over wimpers en ogen. De wimpers plaatsen, oefen je in de praktijk. Open jij meteen je eigen beauty salon?

Beauty cursussen als hobby

Is beauty voor jou juist een hobby? Ook dan kies je bij BuddyWise een interessante cursus Beauty & Wellness die precies bij jou past. Wij hebben namelijk ook vrijetijdscursussen in de categorie Beauty & Wellness! Een beautysalon gaat jou een stapje te ver. Maar jij vindt het wel gaaf om je vrienden en familie prachtig op te maken en te verwennen. Dan kies je een cursus Beauty & Wellness waarmee jij lekker aan de slag gaat met persoonlijke verzorging.

Geef jij je partner vaak een massage? Breng je massage skills naar the next level met een Cursus Massage. Jij leert allerlei zalige massagetechnieken. Jouw nieuwe vaardigheden oefen je in de praktijk. Een vrijwillige vinden zal niet lastig zijn. Is beauty meer jouw ding? Dan kies je bijvoorbeeld voor de Cursus Thuiskapper. Knippen, verven en een prachtig kapsel in model brengen, zijn jouw favoriete bezigheden. Met deze beauty opleiding leer je de fijne kneepjes van het vak. Niet alleen super leuk, maar ook nog eens super handig. Jouw friends hoeven nooit meer naar de kapper. Jij voorziet ze namelijk van een knap kapsel.

Wordt jij een professionele beauty specialist? Of ga je voor een vrijetijdscursus? Welke cursus Beauty & Wellness jij ook kiest, je begint bij het begin. Weet jij nog niks van beauty? Dan leer je zonder voorkennis om een ware expert te worden.

Thuis oefenen met een Beauty & Wellness opleiding

Toch een beetje eng om met verf, lijm en puntige voorwerpen aan de slag te gaan? Ook voor je proefkonijn waarschijnlijk best spannend. No worries. Begrijpen we helemaal. En daarom check je eenvoudig welk oefenmateriaal je bij je cursus Beauty & Wellness kunt meebestellen. Het oog van je vriend(in) dichtlijmen stond waarschijnlijk niet op je bucketlist. Dat zijn beauty fails waar jij je liever niet schuldig aan maakt.

Maar hé, van onze fouten leren we. Daarom ga jij gewoon lekker oefenen op een oefenhoofd. Of aan de slag met een ander starterspakket. Zo leer jij stap voor stap de kneepjes van het vak. Welke Beauty & Wellness cursus je ook kiest, practice makes perfect. Binnen no-time kun je dan aan de slag met een echt model!

Word een schoonheidsspecialist met BuddyWise

Ben jij er klaar voor om een echte schoonheidsspecialist te worden? Het begint bij BuddyWise! Kies je favo cursus Beauty & Wellness en begin met leren. Jij leert flexibel online in Plaza, de online leeromgeving van BuddyWise. Plaza is jouw one-stop-shop voor je lesmaterialen en uitgebreide instructievideo's. En natuurlijk je study buddies. Een cursus Beauty & Wellness volg je namelijk niet alleen. Met vragen kun je altijd terecht in jouw eigen levendige community. Misschien spreken jullie zelfs eens af om samen te oefenen. En ken jij iemand die ook een cursus Beauty & Wellness of een andere cursus wil volgen? Dan studeren jullie samen met een mooie korting.

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een Beauty & Wellness opleiding! Ben je nog niet helemaal zeker? Check dan de gratis proefles! And remember: de eerste 15 dagen bedenk je je kosteloos. Je favo cursus Beauty & Wellness probeer je dus op je gemak uit.