You know what they say; een gezonde geest zit in een gezond lichaam. En daar zorg jij wel voor. Van stress kip naar blij ei en van beast naar beauty. Ben jij een beautyschool dropout of beauty beginner? Yes, ook voor jou hebben we een Beauty & Wellness cursus!

  • Studietijd: 64 uur BuddyWise diploma

    Cursus Wimperextensions

    285,- 199,-
    Bekijken

Van beauty fail tot holy grail met een cursus Beauty & Wellness

Beauty fails, die kennen we allemaal. Of je ze nou front row hebt meegemaakt of niet. Maar beauty is meer dan een paar wondermiddeltjes. Een gezonde geest zit in een gezond lichaam. En dus focussen we ook op mentale en fysieke ontspanning. Heeft ook invloed op je beauty! We noemen onze dutjes niet voor niets schoonheidsslaapjes. Met een Beauty & Wellness opleiding van BuddyWise leer jij alle ins en outs van het vak.

Zijn je brows on fleek? Top! Dan kun jij de wereld aan. En dus ook onze cursussen. Ben jij klaar voor een cursus Beauty & Wellness van BuddyWise? Nice! Welcome to beautyland!

Make up; the foundation for a great day

Ben jij de taal der beauty al machtig? Blenden, creasen, multimasking….  Uhh bedoel je niet multitasking? Nee hoor! Hoewel we daar natuurlijk ook heel goed in zijn. In beautyland worden we de hele dag door om de oren geslagen met allerlei termen die de helft van de bevolking nog nooit heeft gehoord. No worries. Want met een Beauty & Wellness opleiding leer je stap voor stap.

Even voor de duidelijk; bij multimasking breng je verschillende maskers aan op verschillende delen van je gezicht. Logisch toch? Niet elk gebied van je gezicht heeft dezelfde behoefte. Net zoals niet iedere student dezelfde behoeftes heeft. En dus leer je bij BuddyWise lekker op jouw manier. Do you speak beauty? Of heb je soms toch nog even dat woordenboekje nodig? No Problem! Tijdens jouw cursus Beauty & Wellness leggen we je alles uit.

Oefening baart… beauty, met een Beauty & Wellness opleiding

Toch een beetje eng om met verf, lijm en puntige voorwerpen aan de slag te gaan? Ook voor je proefkonijn waarschijnlijk best spannend. No worries. Begrijpen we helemaal. En daarom check je eenvoudig welk oefenmateriaal je bij je cursus Beauty & Wellness kunt mee bestellen. Het oog van je vriend(in) dichtlijmen stond waarschijnlijk niet op je bucketlist. Dat zijn beauty fails waar jij je liever niet schuldig aan maakt.

Maar hé, van onze fouten leren we. Ja toch? In ieder geval wel bij BuddyWise. En dus ga jij gewoon lekker oefenen of een oefenhoofd. Of aan de slag met een ander starterspakket. Net wat relaxter dan een echt model. Zo leer jij stap voor stap de kneepjes van het vak. Welke Beauty & Wellness cursus je ook kiest. Oefenen, oefenen, oefenen! Practices makes perfect. Dat diploma tik jij wel even binnen. Kun je straks aan de slag met echte mensen. Of misschien doe je het wel liever voor de fun. Kan natuurlijk ook. En ook vrijetijdscursussen in de categorie Beauty & Wellness hebben we volop!