Weelderige wimpers wapperen je tegemoet? Absoluut, wanneer jij one by one wimperextensions leert zetten in deze praktische cursus. Want mooie wimpers zijn big business. En misschien start jij wel je eigen bedrijfje na de cursus Wimperextensions. Of je doet de cursus voor de fun. Dat kan ook. En met het materialenpakket maak jij direct een vliegende start. Inschrijven en go!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 64 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Luscious lashes na de cursus Wimperextensions van BuddyWise

Mascara halverwege het gezicht na een regenbui? Niet als het aan jou ligt. Want jij zorgt er straks voor dat iedereen met schitterend volle wimpers door het leven kan. Zónder mascara, mét one by one wimperextensions. Na de cursus Wimperextensions kun jij zó je eigen beauty bedrijfje beginnen. En sowieso al je vriendinnen van fabulous wimpers voorzien.

Jij bent straks expert op het gebied van wimpers. Neppers, that is. De perfecte krulsterkte, de mooiste dikte en de beste lengte voor een natuurlijk effect: daar weet je straks álles vanaf. Of ga jij voor compleet over the top extravagante look? Ook dat kan. It’s up to you.. en je klant!

Oefenhoofd

De Wimperextensions cursus begint met de nodige theorie, maar die heb je dan ook écht nodig voordat je praktisch aan de slag gaat. Na de theorie ga je wimpers plakken op een oefenhoofd. Handig, want dat oefent net wat relaxter dan een echt model. Maar daarna ga je wél aan de slag met echte modellen. Pols maar alvast bij je vriendinnen …

Wimperextensions cursus; Één voor één wimperextensions leren zetten

Geduld is een schone zaak. Ook als je de Wimperextensions cursus doet, want je werkt middels de one by one techniek. Één voor één zet je nepwimpers op de echte wimpers. Dat kost natuurlijk wat meer tijd dan een hele rits wimpers in één keer op je ooglid plakken, zoals je dat voor een avondje uit zou doen. Maar het resultaat is wel veel mooier. En one-by-one wimperextensions blijven langer zitten. Ook niet onbelangrijk. En dus leer jij hoe je die prachtige lashes moet zetten in deze cursus. Wimperextensions, here I come!

Eigen bedrijfje of gewoon gezellig met vriendinnen?

Na de Wimperextensions opleiding heb je de kennis om een eigen beauty bedrijfje op te zetten en klanten van de meest mooie, volle, weelderige wimpers te voorzien. Maar je kunt de cursus natuurlijk ook voor de fun doen. Ga jij voor fun, dan moet je eigenlijk meteen een vriendin jouw study buddy maken zodat zij jou straks van wimpers kan voorzien. Want wimperextensions kun je helaas niet bij jezelf zetten. Tenzij je het risico wil lopen om je oog dicht te lijmen… Niet ideaal.

Praktische cursus; wimperextensions pakket met korting!

BuddyWise houdt van korting. En jij houdt van korting. Dus je koopt dan ook een materialenpakket met álles wat je nodig hebt… met korting. Het ideale oefenslachtoffer zit er in (een oefenhoofd dus), maar ook lijm, wimperextensions, primer, remover, borsteltjes, pincetten, lijmstickers en nog wat extra accessoires.

Het materialenpakket is niet verplicht, maar wel verdraaid handig. Maak een vliegende start met die Wimperextensions opleiding!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Wimperextensions cursus: het programma

De Wimperextensions opleiding bestaat uit 8 super uitgebreide lessen waarin je aan de slag gaat met de theorie én de praktijk.

De eerste drie lessen bevatten theorie die je nodig hebt om praktisch aan de slag te kunnen. Zo leer je over de volgende onderwerpen:

 • Wimper- en ooganalyse: van de groeicyclus tot aandoeningen en allergieën;
 • Werkplek & hygiëne: onmisbare materialen en de optimale inrichting van je werkplek
 • Marketing: alle kennis om jouw wimper business booming te maken.

En dan ga je écht aan de slag met deze praktische cursus. Wimperextensions plakken, yes! En no worries: de lesstof staat vol met video’s. Superhandig, want zo zie je precies hoe het moet.  

 • Verlengen van wimpers: meer over kunstwimpers, verschillende soorten en materialen, en alles wat je nodig hebt voor een goed advies. Want voor minder dan een fabulous resultaat doe jij het niet. Toch?
 • Wimpers op je oefenhoofd: handig, jouw eerste nepwimpers plaats je niet op een levend slachtoffer, maar op een oefenhoofd.
 • Wimperextensions op een echt model: jouw friends worden jouw topmodellen. Iedereen in jouw omgeving gaat straks met een set fabulous lashes door het leven.
 • Refills: wimperextensions onderhoud, aanvullen of verwijderen. Je leert het allemaal.
 • Nazorg: welke make-up kan wel en niet met wimperextensions? Welke nazorg is nodig zodat je extensions niet na 2 dagen op je hoofdkussen liggen? We got you: zit allemaal in de cursus.

Kortom: de Wimperextensions Opleiding is een supercomplete cursus met video’s én daarbij een materialenpakket dat je met een flinke korting kunt aanschaffen. Wat wil je nog meer? Niets toch? Inderdaad. Dus inschrijven en go!

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Wimperextensions staat een studietijd van 64 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 4 maanden klaar! 

Wimperextensions pakket

Wimperextensions pakket VOOR EEN BUDDY PRICE!

Eerste keer wimperextensions zetten? Je wilt natuurlijk niet per ongeluk iemands oog dicht lijmen. Ooops! En daarom hebben wij voor jou een speciaal starterspakket samengesteld ter waarde van €150,-. Maar Buddy zou Buddy niet zijn als je niet ook deze voor een Buddy Price kunt krijgen. En dus kun jij voor slechts €99,- direct aan de slag.

In jouw pakket vind je de volgende dingen;

 • jade steen;
 • lijmstickers;
 • tape;
 • wimperextensions (volledig doosje);
 • ultra bonding lijm;
 • primer 15ml;
 • remover 15ml;
 • brushes;
 • borstels;
 • pincetten x2;
 • pompje;
 • oefenhoofd + 1 paar oefenwimpers.
Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Wimperextensions

Papieren studiemateriaal + online
€229,-
of 
7 x €36,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€199,-
of 
6 x €36,50
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen