Wow! Check out those nails! Wen maar aan die uitroep. Want na het volgen van de cursus Nagelstyling van BuddyWise zul je de fans van je af moeten slaan. In 18 lessen leer jij alles over naildesign. Voorzie je BFF’s én jezelf van schitterende nagels en laat de complimentjes maar binnenstromen. Kardashians, move over!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 144 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

Met deze Nagel cursus voorzie jij iedereen van perfect nails

Wil jij shinen met je prachtig gelakte nagels? Of wil jij al je BFF’s voorzien van nagels waar iedereen jaloers op is? Volg dan een cursus Nagelstyling van BuddyWise! Jij gaat dan alles leren over nails, nails and more nails! Klinkt dat goed? Ja toch?! Als je je NU aanmeldt voor de opleiding Nagelstyliste dan weet jij binnen no time hoe je nagels het beste verzorgd. Your nails, your friends nails, iedereens nagels zien er op en top uit dankzij jou! Breng nagels aan en maak er ware kunstwerkjes van. Na het volgen van een Nagel cursus weet jij precies hoe je dit moet doen.


Fullcolour cursusmateriaal en duidelijke instructiefilmpjes

Dankzij fullcolour cursusmateriaal en duidelijke instructiefilmpjes ga jij aan de slag met naildesign. Verzamel al je friends en voorzie ze van de mooiste nagels die ze zich kunnen wensen. Heeft je vriendin een job interview? Pak haar nagels aan en zorg ervoor dat ze een perfecte, verzorgde eerste indruk maakt bij het gesprek. Jij hebt er in ieder geval alles aan gedaan om haar te helpen, de rest is up to her! En let op! Dankzij jouw Nagelstyling cursus van BuddyWise gaat je vriendin die job bemachtigen. Goed bezig!


Acrylnagels aanbrengen als een echte pro

Na het volgen van de Nagelstylist cursus kun jij de deuren van je eigen nagelstudio openen. De telefoon staat roodgloeiend en de Kardashians willen alleen nog bij jou hun nagels laten stylen. Why? Omdat jij door je Nagelstyliste opleiding alles weet over naildesign, nailart, acrylnagels en manicure. En je leert hoe je klanten moet benaderen en de beste service kunt leveren. Nu is het jouw beurt om te shinen!


Schitterende nagels voor iedere gelegenheid

Liever niet in de spotlights? Met deze opleiding Nagelstyliste kun je ook gewoon naast je dayjob nagels verzorgen. Zo zijn jouw nagels altijd schitterend voor iedere gelegenheid. Een super fancy feest of een spannende date? Jij weet jouw nagels er op en top uit te laten zien! Een ware verschijning en echt iedereen zal naar jouw handen kijken. En nee, dat is niet weird.

Become a real pro of een super goede hobbyist. Wat je droom ook is, je gaat hem waarmaken wanneer je kiest voor deze complete cursus Nagelstyling van BuddyWise.


Leer alles wat je moet weten over naildesign met deze Nagelstyliste opleiding

Say what? Wil jij weten wat je gaat leren tijdens de Nagelstyliste opleiding van BuddyWise? Natuurlijk wil je dat weten! We’ll tell you all about it! Ten eerste leer je natuurlijk de basis. Want deze Nagel cursus is voor iedereen geschikt. Of je nu een complete beginner bent of al wat knowhow hebt, deze cursus Nagelstyling is voor iedereen die (meer) wil leren over nagelstyling.

Je leert nagellaktechnieken, vijltechnieken, adviseren en diagnoses stellen. Maar je leert tijdens deze Nagelstylist cursus ook alles over veiligheid en hygiëne, de anatomie van de nagel en productkennis. Wat zeg je nu? Boring?! No way! Ook deze laatste onderwerpen zijn enorm belangrijk als jij een echt goede nagelstyliste wilt worden.

En geloof ons, na het volgen van deze Nagelstyliste opleiding weet jij alles wat je moet weten om als een echte professional nagels te verzorgen én te stylen.


Bestel jouw materialenpakket lekker mee!

Call your friends en breng het geleerde direct in de praktijk. Natuurlijk krijg je bij deze cursus Nagelstyling oefenkaarten en zelfs een oefenvinger, maar je BFF’s mogen zich ook wel opofferen als proefpersonen toch? Je leert tijdens de Nagel cursus onder andere hoe je een French manicure aanbrengt. Oeh la la! Klinkt fancy of niet? En dat is het ook! Jij gaat leren hoe je dit aanpakt en gaat je moeder, je BFF’s of je oefenvinger van een French manicure voorzien. En dan staan ze ineens wél in de rij om als proefpersonen te dienen! En anders kun je nog altijd gebruik maken van je materialenpakket tegen een super voordelige prijs. Nice!


Practice makes perfect

Oefening baart kunst. En dat geldt ook zeker voor de Nagelstyliste opleiding. Dus roep je moeder, je oma, je vriendinnen en je vriend op en breng de geleerde theorie direct in de praktijk. Oké, je vriend staat misschien niet te springen, maar who cares! Hij moet er toch iets voor over hebben om jou te zien veranderen tot worldtop nagelstyliste!?


Een opleiding Nagelstyliste samen met je BFF’s volgen

Weet je wat nóg leuker is dan oefenen op je BFF’s? De opleiding Nagelstyliste samen met je BFF’s volgen! Dan kunnen jullie op elkaar oefenen. Dan ben jij ook direct voorzien van schitterende nagels. Good thinking!

Wanneer je kiest voor BuddyWise om je Nagelstylist cursus te volgen, dan kunnen jullie niet alleen samen leren. Nee, jullie krijgen ook allebei een schitterende korting op de opleiding! Samen leren, samen oefenen, dat wordt zo gezellig! De girls nights worden zo nóg leuker!


Leer je nieuwe BFF’s online kennen

Zien je BFF’s het niet zitten om een cursus Nagelstyling met jou te volgen? Of zijn zij gewoon niet zo goed als jij in nageldesign? No worries! Wanneer je start met de opleiding Nagelstylist dan leer je online je nieuwe BFF’s kennen! Mensen met dezelfde droom als jij en die ook deze Nagel cursus volgen. Als dat geen best friends forever worden!

Dus kies vandaag nog voor deze complete Nagelstyling cursus en ga aan de slag als nagelstyliste. You won’t regret it!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma cursus Nagelstyling

Learn all about nailstyling tijdens de cursus Nagelstyling

Ooooeehh! Check it out! You go girl! Laat de complimentjes maar binnenstromen. Deze cursus Nagelstyling gaat van jou een echte pro op nailstyling gebied maken. Yeah baby! Maar wat ga je allemaal leren?

 

 • Manicure

       Welke manicuremogelijkheden zijn er? En welke materialen heb je nodig? Dit en meer komt aan bod in de allereerste les.

 • Laktechnieken met uv/led-gellak

        Leer hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels in kleur en French manicure kunt lakken.

 • Anatomie van de nagel

        Ontdek alles over de fascineren anatomie van de nagel.

 • Nagelvoorbereiding

       Een goede voorbereiding verbetert de hechting en vermindert bacteriën. Leer hoe je de nagelvoorbereiding op de beste manier aanpakt.

 • Hygiëne en veiligheid

       Leer veilig en hygiënisch te werk te gaan. En voorkom daarmee irritaties en infecties.

 • Behandelingsdiagnose en Nabehandelingstheorie

       Iedere nagel is anders en daarom is een diagnose stellen ideaal om de perfecte behandeling voor te stellen aan je klant. Maar ook de nabehandeling is ontzettend belangrijk. Leer hoe je dit het beste aanpakt.

 • Nail Art

       Ben je creatief? Dan wordt dit wellicht het leukste onderdeel van de cursus. Zo niet, no worries! Jij gaat alles leren over nailart en weet binnen no-time prachtige kunstwerkjes te maken. Van dierenprints tot glas-in-lood nagels.

 • Nagelversteviging

        Verzamel je vriendinnen en ga aan de slag met een echte behandeling. Je leert een naturelle/blanke nagelversteviging te maken met acryl. Dit is het basisprincipe van het kunstnagelvak.

 • French Manicure

       Prachtige natuurlijk uitziende nagels met witte randjes. Leer hoe je een permanente French Manicure met acryl aanbrengt. Een van de best verkochte behandelingen in nagelstudio’s in Nederland!

 • Afwerkingstechnieken

       Het echte ‘wow’-effect wordt bereikt met een perfecte afwerking. Naadloze aansluitingen op de natuurlijke nagels en krasvrije oppervlakken die glanzen als glas. Wow!

 • Nail Design

       Schitterende 3d en 2d effecten creëren met acryl. Leer hoe je tot een prachtig en uniek eindresultaat komt. Van 3D bloemen tot realistische dierenprints. You name it, you learn it!

Inclusief gratis materialenpakket

Kies je voor deze uitgebreide cursus Nagelstyling van BuddyWise, dan krijg je naast je cursuspakket ook nog eens een GRATIS materialenpakket! Yeah baby! Wat er allemaal in dat pakket zit? Nou, onder andere een UV/LED Baseprotect, oefenvinger, witte gellak, gekleurde gellak, manicurebowl, polijstvijl, nailpads, diverse vijlen, manicure borsteltje, metalen bokkepoot en nog veel meer! Een compleet pakket zodat jij direct aan de slag kunt met deze cursus Nagelstyling! En dat allemaal gratis. Wow!

Diploma

Diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Nagelstyling staat een studietijd van 144 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 9 maanden klaar! 

Nagelstyling pakket

Inclusief materialenpakket

Kies je voor deze uitgebreide cursus Nagelstyling van BuddyWise, dan krijg je naast je cursuspakket ook nog eens een materialenpakket voor een super voordelige prijs! Jij betaalt namelijk maar €149,- voor een pakket ter waarde van €200,-. Yeah baby! Wat er allemaal in dat pakket zit? Nou, onder andere een

 • UV/LED Baseprotect
 • oefenvinger
 • witte gellak
 • gekleurde gellak
 • manicurebowl
 • polijstvijl
 • nailpads
 • diverse vijlen
 • manicure borsteltje
 • metalen bokkepoot
 • en nog veel meer!
   

Een compleet pakket zodat jij direct aan de slag kunt met deze cursus Nagelstyling! Wow!

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Nagelstyling

Papieren studiemateriaal + online
€149,-
of 
4 x €41,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€99,-
of 
3 x €36,30
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen