Zorg dat jouw (toekomstige) team niet meer om jou heen kan. Jij managed namelijk de sterren van de hemel na een management opleiding van BuddyWise. Want de onmisbare skills die een manager (in spé) nodig heeft, kun je leren. Gewoon easy, vanuit thuis.

 • Studietijd: 128 uur Erkend diploma

  Cursus Basiskennis Management

  169,- 118,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Communicatie & Management

  285,- 199,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Middle Management

  241,- 168,-
  Bekijken
 • Studietijd: 48 uur BuddyWise diploma

  Cursus Projectmanagement

  141,- 98,-
  Bekijken

Een Management opleiding is zeg maar echt mijn ding

Aansturen? Helemaal jouw ding. Leiding nemen? Echt iets voor jou. Doelen behalen? Jij doet niet anders! En iemand die koffie voor jou haalt? Stiekem wel een super leuke pré. Mee eens? Dan past een management cursus helemaal in jouw straatje.

Middle management tot projectmanager

Jij bent een duizendpoot, een alleskunner. Jij bent een echte allrounder. Jij zorgt voor inzicht en overzicht. Daarmee open jij alle ogen. En alle neuzen binnen jouw organisatie. Inderdaad. Die wijzen dezelfde kant op. Want jij, jij bent een manager. En niet zomaar een manager. Of het nou om mensen of projecten gaat. Met een management opleiding van BuddyWise leer jij alle ins en outs van het vak, tot jij de sterren van de hemel managed. Met een opleiding management van BuddyWise kan niemand meer om jou heen. Go big or go home.

Communicatie is key

Beslissingen nemen we elke dag. Manager of niet. En alles kan deze beslissingen beïnvloeden. Ons humeur, het weer, het verkeer. En ja, ook andere mensen. Communicatieve vaardigheden zijn daarom een groot onderdeel van management. En mensen begrijpen, zeker niet onbelangrijk. Heb jij de communication skills die nodig zijn voor het vak? Of leer je die met een management cursus van BuddyWise?

Verdrinken eer je water hebt gezien? Niet met een Management cursus

Gewoon maar inplonsen en beginnen met zwemmen? Beter van niet. Wil jij een leading functie? Dan moet je toch echt beginnen met zwembandjes, en die krijg je met een cursus management van BuddyWise. De juiste skills zijn essential. Kun je de uitdaging aan? Begin met een basiskennis management cursus. Samen met je buddies, of alleen. Je studeert lekker op jouw manier, zonder een docent die jou op de vingers kijkt. Zit jij helemaal in de flow? Lekker doorstromen! Want management opleidingen heeft BuddyWise genoeg.