Ben jij een echte leider? Of wil je dat graag worden? Kies dan voor een management cursus van BuddyWise en wordt een inspirerende leidinggevende. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden leid jij jouw team naar succes. Jij bent als geen ander bestand tegen veranderingen en uitdagingen. Jij omarmt ze zelfs! En na een management cursus van BuddyWise steek jij natuurlijk meteen een erkend diploma in je zak. Nice!

 • Studietijd: 128 uur Erkend diploma

  Cursus Basiskennis Management

 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Communicatie & Management

 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Middle Management

 • Studietijd: 48 uur BuddyWise diploma

  Cursus Projectmanagement

Investeer in jezelf met een management cursus

Neem jij nu al vaak de leiding? Weet jij hoe je jouw collega's motiveert? Dan ben jij al bijna een leidinggevende! En met de nodige vaardigheden en business know-how straal jij straks in jouw nieuwe rol als manager. Die kennis en vaardigheden leer je natuurlijk met een management cursus van BuddyWise!

Ken jij alle verschillende management stijlen al? Kun jij jouw team motiveren en beïnvloeden? No worries! Met een cursus management van BuddyWise leer jij alles wat je moet weten om een inspirerende en succesvolle leider te worden. Het enige wat je nodig hebt om te beginnen is een flinke portie motivatie en ambitie. De rest leren wij je. Easy does it!

Managers zijn altijd in high demand. Daarom ben jij met een opleiding management helemaal future proof. Jij leert waardevolle communicatieve vaardigheden, hoe een bedrijf in elkaar steekt, en hoe je kansen aangrijpt. Als manager blijf jij je constant ontwikkelen. En een cursus management is een goed begin! In welke sector je ook gaat werken, met management skills ziet jouw CV er tiptop uit. En dat erkende diploma staat ook niet verkeerd. Met leiderschapsvaardigheden investeer je dus in jezelf!

Is een afwisselende baan waarin je constant kunt doorgroeien jouw droom? Maak je droom dan nu waar met een management cursus van BuddyWise!

Middle management tot projectmanager

Jij bent een ambitieuze alleskunner. Jij motiveert, inspireert en leidt de weg naar succes. Jij hebt een growth mindset en gaat altijd een stapje verder. Dat maakt jou de beste manager. Welke managementrol ga jij bekleden? Leid jij een project? Ben jij de schakel tussen werknemers en managers? Of manage jij at the top? Wat voor manager jij ook wil worden, met een management opleiding van BuddyWise kan niemand meer om jou heen. Go big or go home.

Sta jij op het punt om gepromoveerd te worden? Of wil jij je juist kandidaat stellen voor een promotie? Show dan je commitment en stoom jezelf klaar voor jouw nieuwe baan. Hoe? Met een Cursus Basiskennis Management van BuddyWise! Jij leert alles over hoe jij de beste manager wordt met deze allround management cursus. Bedrijfseconomie, marketing, managementstijlen en personeel; alles komt aan bod. En deze management cursus sluit je natuurlijk af met een erkend NEMAS-diploma. Zo show jij iedereen dat jij een leidinggevende duizendpoot bent!

Een management cursus is veelzijdig

Wil jij verder leren? Dan vergroot jij je communication skills met de Cursus Communicatie & Management. Communicatie is een van de belangrijkste vaardigheden om te hebben. Niet alleen in management, maar in elke functie. Jij leert alles over communicatie naar je personeel én naar buiten. Want marketing en PR zijn natuurlijk ook belangrijk. Jij zorgt ervoor dat jouw team efficiënt te werk gaat en weet wat jij van hen verwacht. Aan het einde van deze cursus management voeg jij een erkend diploma aan je CV toe. Nice!

Is contact tussen management en personeel belangrijk voor jou? Wensen, verwachtingen en resultaten duidelijk maken aan iedereen binnen jouw organisatie? Dan is de Cursus Middle Management jou op het lijf geschreven. Jij vormt een belangrijke schakel tussen werknemers en de top. Dat doe jij natuurlijk met de juiste kennis. Jij leert bijvoorbeeld over kwaliteitsmanagement, personeelsmanagement en logistiek management. De theorie uit de management training vertaal jij meteen naar de praktijk met cases en praktijkvoorbeelden. Jij leert en je doet. Natuurlijk steek jij na de cursus dat erkende papiertje in je zak. Want dat jij kan managen, mag iedereen weten!

Werk jij nu al vaak aan projecten? Dan is een Cursus Projectmanagement de volgende stap. Groei door met deze cursus management. Jij leert projecten plannen en succesvol uitvoeren. Daarbij stuur jij jouw team aan, communiceer jij verwachtingen en resultaten naar stakeholders en houd jij altijd het organisatorisch overzicht. Laat die promotie maar komen!

Investeer in jouw toekomst met een management cursus van BuddyWise. Jouw carrière als leidinggevende begint hier!

Doorgroeien met een managementopleiding

Ben jij klaar voor de volgende stap? Groei door of switch van carrière. Alles is mogelijk met een management opleiding van BuddyWise. Vergroot je carrièrekansen (en je salaris). Streef je ambities na en keep moving forward. Dat is wat je bereikt met een management opleiding. Kun je de uitdaging aan? Begin met een basiskennis management cursus. Samen met je buddies, of alleen. Je studeert lekker op jouw manier, zonder een docent die over je schouder meekijkt. Zit jij helemaal in de flow? Lekker doorstromen! Want management opleidingen heeft BuddyWise in overvloed.

Cursus management: flexibel en thuis

Een opleiding management combineren met je baan? No problem! Jij studeert namelijk op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt. Met een online thuisstudie management van BuddyWise studeer jij namelijk waar en wanneer je wilt. Op de bank, in de trein of zelfs in bed; het enige dat je nodig hebt is een computer. Zo manage jij moeiteloos een cursus management én je baan. Lees jij liever niet van een schermpje? Dan bestel jij jouw cursus gewoon op papier. Easy!

Jouw carrière als manager wacht op jou. Your future starts now. Bestel dus vandaag nog jouw favo management cursus bij BuddyWise. Check ook eerst de gratis proefles. Jij neemt dan alvast een kijkje in je online leeromgeving en volgt een les. Dat maakt de keuze voor de geschikte management training een stuk makkelijker. En je opleiding probeer je de eerste 15 dagen kosteloos uit.

Wat ga jij leren? Bekijk onze management cursussen en ontdek de mogelijkheden!