Communicatie en management gaan hand in hand. Maar die handen, die vereisen skills. En die skills krijg je met een Communicatie & Management opleiding van BuddyWise. PR, marketing, projectmanagement, dat soort dingen. Die leer je dus allemaal. En het bewijs van die skills? Dat krijg je met een examen van Associatie voor Examinering! Start vandaag nog!


 • Studeer zelfstandig in eigen tempo.
 • Of samen met anderen.
 • Meteen starten. Meteen leren​

 • Afronding: BuddyWise diploma
 • Studietijd: 96 uur

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen
Overzicht

COMMUNICEER DE STERREN VAN DE HEMEL MET DE COMMUNICATIE & MANAGEMENT OPLEIDING

Ambitie om door te groeien? Om jezelf te ontwikkelen? Je kennis te verbreden? We horen het al. De opleiding Communicatie & Management, die is voor jou gemaakt. Want communicatie en management, dat vereist skills. En die ontwikkel je volop in deze opleiding van BuddyWise.

Communicatie en management. Je hebt er dagelijks mee te maken. Logisch! Communication is key. De sleutel tot succes wel te verstaan. Zonder goede communicatie skills kom je immers nergens. Want beslissingen, die maken we elke dag. En jawel hoor, je raadt het al. Die beslissingen worden beïnvloed door anderen.

Mensen begrijpen, zeker niet onbelangrijk. Jezelf duidelijk maken, misschien nog wel belangrijker. Tijdens de Communicatie en Management opleiding leer jij daarom alle ins en outs. Van communicatie én van management. You can’t have one without the other. Steviger in je schoenen staan, efficiënter te werk gaan, ondersteuning bieden. Allemaal voordelen waar jij van profiteert na de Communicatie en Management opleiding van BuddyWise!

Ontwikkel je skills met de opleiding Communicatie & Management

De Communicatie & Management opleiding is super praktisch. En dat mag ook wel, want communicatie- en management skills zijn belangrijke voor allerlei functies. Secretaresse? Ja hoor! Managementassistent? Yess! Bedrijfspsychologie? Ook die! Je kunt je nieuwe skills meteen toepassen in jouw job. Of in een sollicitatiegesprek natuurlijk.

Met deze Communicatie & Management opleiding leg jij niet alleen een goede basis om je skills te ontwikkelen, maar leer je ook nog eens van alles over organisaties, leiderschapsstijlen en functiewaarderingen.

Business Communication

Dat je elke dag met communicatie te maken hebt is inmiddels wel duidelijk. Maar wist je ook dat er verschillende vormen van communicatie zijn? Na de Communicatie en Management opleiding ben jij een expert! We behandelen namelijk niet alleen communicatie in de brede zin van het woord. Neenee. We go all the way!! Want als je het doet, doe het dan goed.

In business, communication is king. Net als overal eigenlijk. Daarom leer jij tijdens de cursus Communicatie en Management alles over corporate communication. Public relations, omgaan met de pers, dat soort dingen. Maar ook rapporteren en schrijven voor het web kunnen niet achterblijven.


Marketing

Okay nu weten we het wel, communicatie is belangrijk. Maar er zijn natuurlijk ook nog andere dingen belangrijk binnen een organisatie. Zoals marketing bijvoorbeeld. Die knowhow heb je ook nodig. Je maakt daarom in de cursus Communicatie & Management ook nog even kennis met online marketing. Én marketingcommunicatie, obviously. Want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen…

Wil jij meer weten over management en communicatie? Dan zit je hier helemaal goed. De opleiding Communicatie & Management geeft jouw CV die much needed boost. Voortaan heb jij een streepje voor, sta je steviger in die business shoes. En jouw communicatie- en management skills? Top notch!


Learning Apart Together voor een Buddy price, zo werkt het!

Wat leer je

Studieprogramma COMMUNICATIE & MANAGEMENT OPLEIDING

In de Communicatie & Management opleiding ga jij aan de slag met de volgende onderwerpen om jouw communicatie- en managementvaardigheden verder te ontwikkelen;

 • management en organisatie
 • public relations
 • bedrijfscommunicatie
 • marketing
 • projectmanagement en evenementenorganisatie


Management en organisatie

Je nieuw geleerde skills toepassen in de praktijk, dat doe je bij een organisatie. Daarom leer jij in het begin van de Communicatie & Management opleiding direct over organisatievormen, structuren, leiderschapsstijlen en functiewaardering.


Public relations

Communiceren kunnen we allemaal. Maar het effectief inzetten van communicatie is de sleutel tot succes. In de opleiding Communicatie & Management maak je kennis met communicatieprocessen, en leer je hoe je begrip tussen de organisatie en haar publiek bevordert.


Bedrijfscommunicatie

Tijdens de opleiding Communicatie & Management wordt er volop aandacht besteed aan de praktische kant van communicatie. In deze lessen worden zowel de schriftelijke als de mondelinge manieren van communiceren uitgebreid besproken. Tijdens deze lessen komen onder andere het correct opstellen van een agenda voor een vergadering en het opstellen van een zakelijke mail aan bod.

In de Communicatie & Management cursus besteden we volop aandacht aan praktische communicatie. Niet alleen schriftelijke maar ook mondelinge communicatie bestuderen we aandachtig. Correct een agenda opstellen voor een vergadering, of een zakelijk mail. You can do it all!


Marketing

Naast bedrijfscommunicatie leer jij ook meer over de commerciële communicatie. Ook marketing is een belangrijk onderdeel van een organisatie. Knowhow over de marketingcommunicatie is daarom van belang. Tijdens deze lessen leer jij meer over de zes fasen waaruit de marketing funnel bestaat en over de zes stadia van de customer journey.


Projectmanagement en evenementenorganisatie

Je sluit de Communicatie & Management opleiding af met de module Projectmanagement en Evenementorganisatie. De kans is namelijk groot dat jij hiermee te maken krijgt in jouw nieuwe functie!

Diploma

diploma

Bij BuddyWise is studeren fun. Maar je wilt na afronding van je studie natuurlijk wel een bewijs van je skills. Als kers op de taart kun je daarom na afronding van je studie, examen doen. Rond je het examen succesvol af dan ontvang je het BuddyWise diploma. 

Examen doen vanuit je luie stoel

Deze studie kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd? Dan heb je het BuddyWise diploma in the pocket!

Hoe je examen doet? Nou, easy, namelijk lekker digitaal thuis. Comfortabel in je huiskloffie aan de eettafel of misschien wel op de bank je examen doen? Bij BuddyWise kan dit gewoon.

Je kunt op ieder moment van de dag digitaal je examen afleggen. Of je nu een nachtbraker bent of een vroege vogel. Je bent hier helemaal vrij in. Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via plaza. Het examengeld bedraagt € 99,-. Je betaalt het examengeld pas bij aanmelding bij je examen.

Vooropleiding

Om aan de slag te kunnen met deze studie heb je geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Kom je ergens niet uit tijdens het studeren? Vraag je study buddies om hulp.

Zo studeer je

Zo studeer je

Hoe studeren bij BuddyWise in z'n werk gaat? Heel gemakkelijk!

Lekker overzichtelijk online...

Jouw studiemateriaal vind je online. In Plaza. Daar log je gewoon op in via je telefoon, tablet of laptop. Easy peasy. Je kunt dus écht overal studeren. Op de bank, je home office, in de trein, bij je vrienden thuis... waar je wil.

... en op papier (if you want)

Denk jij: dat online leren is niks voor mij? No worries: je kunt je cursus ook gewoon op papier bestellen. Kost je een klein beetje meer, maar dan krijg je wel een mooie ringband thuis met al je studiemateriaal. Handig toch?

Learning Apart Together...

LAT. Learning Apart Together. Jij leert samen met je study buddies. Zonder leraar, maar wel met een levendige community waar je terecht kan met je vragen.

Spreek gewoon een digitale klasgenoot aan via Plaza, en stel je vraag. Motiveer elkaar. Of spreek misschien zelfs een keertje af om écht samen te leren.

Samen leren is leuker.

Maar alleen kan natuurlijk ook!

Studieduur

Studieduur

Voor de Cursus Communicatie & Management staat een studietijd van 96 uur. Hoelang je er over doet, ligt helemaal aan jouw tempo. It's up to you! Maar om je een beeld te geven: als je elke week gemiddeld 4 uur aan je cursus besteedt, ben je na ongeveer 6 maanden klaar! 

Lesgeld
Nu met gratis bluetooth oordopjes

Cursus Communicatie & Management

Papieren studiemateriaal + online
€229,-
of 
7 x €36,-
Schrijf je nu in!
Alleen online 
€199,-
of 
6 x €36,50
Schrijf je nu in!

BUDDYWISE: HEEL NICE

 • Voordelige kwaliteit
 • Online leren met andere cursisten
 • Nodig vrienden uit & krijg korting
 • 15 dagen gratis proberen