Begeef je in alle hoeken van de menselijke geest en pluis het brein helemaal uit. Met een cursus psychologie leer je waarom mensen doen wat ze doen. Jij leert hoe je gedrag beïnvloedt en hoe je effectief communiceert. Na een cursus psychologie van BuddyWise help jij mensen inzicht te geven in hun gedrag. Of het nu aankomt op ontwikkelingsproblemen, personeel motiveren of je friends helpen: jij wordt een echte mensenkenner.

 • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Bedrijfspsychologie

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Kinderpsychologie

 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Opvoeden

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Praktische Psychologie

Psychologie cursussen voor beginners

Weet jij waarom je soms moodswings hebt? Snap jij hoe jij je collega motiveert wanneer je alweer zijn deel van het project op je moet nemen? Zit jij met de handen in het haar wanneer je kind met deuren slaat? De menselijke psyche is vaak een groot mysterie voor ons. Psychologie is dan ook een onderwerp waar je je hele leven mee bezig kan zijn. No worries! Een cursus psychologie van BuddyWise duurt geen jaren. Jij leert namelijk precies wat je moet weten om in de praktijk jouw doelen te behalen.

Het gedrag van een ander is voor jou nooit meer een raadsel. Met een cursus psychologie kijk je recht door iedereen heen. Psychologie leer je binnen no-time met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM van BuddyWise. De theorie vertaal je naar de praktijk. Zonder basiskennis of opleiding. Met een cursus psychologie begin je namelijk bij het begin. Easy does it!

Waarom psychologie studeren?

Wil jij weten hoe mensen in elkaar steken? Wil jij effectief contact maken, gedrag positief kunnen beïnvloeden én je eigen gedrag en emoties beter leren begrijpen? Dan is een cursus psychologie van BuddyWise perfect voor jou. Maar waarom zou je nu eigenlijk psychologie studeren? Wat heb je aan een cursus psychologie?

Met een psychologie opleiding van BuddyWise leer jij communiceren. Dat je al kunt praten, dat geloven we wel. Maar communiceren, dat is een heel nieuw niveau. Jij leert over ontwikkeling. Niet alleen geestelijk, maar ook sociaal. Stress en humor. Intelligentie en creativiteit. Dromen verklaren en hypnose. You learn it all.

Je hoeft geen psycholoog te zijn om baat bij mensenkennis te hebben. Communicatie en begrip zijn waardevolle skills in elk beroep en elke relatie. Daarom is een cursus psychologie een investering in jezelf. Plus, het is altijd een aanwinst voor je CV!

Je relaties verbeteren, je medewerkers motiveren, conflicten kunnen oplossen en een streepje voor hebben bij je volgende job search. Dat is wat een opleiding psychologie van BuddyWise je brengt. Nice!

De perfecte cursus psychologie voor jou

Wil jij de mensen om je heen écht kunnen helpen? Je inzicht in andere vergroten? Emoties leren begrijpen? Dan kies je voor een opleiding praktische psychologie. Wil jij liever weten wat er in die kinderbolletjes omgaat? Het kinderbrein lijkt dan ook één groot mysterie. En dat is een understatement. Neem dan een kijkje in de menselijke psyche met de opleiding kinderpsychologie. Ook als je nog niet zeker weet waar je naar opzoek bent, BuddyWise heeft een online cursus psychologie voor jou.

Werk jij op kantoor? Dan vraag je je vast soms af waarom er roddels rondgaan over je collega's. Leid je een team? Dan is het altijd vervelend wanneer er onderling conflicten of misverstanden ontstaan. Maar hoe los je deze problemen op? En hoe motiveer en inspireer je je collega's? Dat leer je met de Cursus Bedrijfspsychologie van BuddyWise. Als je je collega's wil begrijpen, heb je natuurlijk een basiskennis van psychologie nodig. Daarom begint deze cursus psychologie bij het begin. Jij hebt dus helemaal geen voorkennis of vooropleiding nodig. Jij leert in één cursus van begin tot eind hoe jij de werksfeer verbetert, hoe jij de communicatie op de werkvloer optimaliseert en nog veel meer. Handig!

Help kinderen zichzelf te ontwikkelen met je opgedane kennis

Ligt jouw interesse in pedagogiek? Dan leer je alles over de ontwikkeling van kinderen in de Cursus Kinderpsychologie. Jij leert je eigen kinderen beter begrijpen en kunt misschien zelfs andere ouders, leraren en verzorgers helpen. Kinderen vinden het soms lastig om duidelijk te maken aan volwassenen wat er in hun hoofd omgaat. Zij hebben de communicatieve vaardigheden hier nog niet voor. En pubers willen soms niks met je te maken hebben. Frustrerend? Definitely. Daarom leer jij in deze psychologie cursus waarom kinderen doen wat ze doen. Jij verplaatst je in hun leefwereld. Zo help je kind en ouders. Of jij zelf kinderen hebt of met kinderen werkt, opvoeden met een plan is leuker en overzichtelijker.

Met een cursus psychologie beïnvloed jij mensen

Wil jij mensen leren begrijpen? Wil jij jezelf en anderen kunnen doorgronden? Wil jij invloed uitoefenen? Jij wordt een positieve influencer. Mensen beïnvloeden elkaar immers constant. Met de Cursus Praktische Psychologie leer je dit bewust te doen. Deze praktische en algemene cursus psychologie biedt jou de kennis en inzichten om jouw mensenkennis in de praktijk toe te passen. Jij leert werkelijk alles over hoe mensen in elkaar zitten.

Welke cursus psychologie kies jij? Bekijk het aanbod aan de verschillende thuisstudies psychologie van BuddyWise en start nu je reis door de menselijke psyche. Weet je nog niet zeker welke cursus psychologie het beste bij jou past? Check dan een gratis proefles. Easy peasy!

Volg een opleiding psychologie met je study buddies

Okee. Dit klinkt misschien allemaal heel ingewikkeld. Precies weten wat er in iemand omgaat. En dan ook nog moeten weten wat je daar mee moet doen. Toch valt het reuze mee. In ieder geval wel met een opleiding psychologie van BuddyWise. Want Buddy legt jou stap voor stap alles uit. Iets wat je niet helemaal begrijpt? Waar je over twijfelt? Dan vraag je één van je study buddies om een second opinion. Met een cursus psychologie van BuddyWise leer je van én met elkaar. Dat maakt leren fun! Niet helemaal overtuigd? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod Coaching studies. Mensen helpen, dat doe je sowieso. Maar dan net even anders.