Begeef je in alle hoeken van de menselijke geest en pluis het brein helemaal uit. Met een psychologie cursus leer je waarom mensen doen wat ze doen. Je leert gedrag verklaren, zodat het ook aangepast kan worden. Dus heb jij ook altijd al willen weten waar Freud en kornuiten het nou precies over hadden: Een psychologie opleiding is het antwoord.

 • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Bedrijfspsychologie

  184,- 128,-
  Bekijken
 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Kinderpsychologie

  112,- 78,-
  Bekijken
 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Praktische Psychologie

  112,- 78,-
  Bekijken

Gedachtespinsels uitpluizen met een opleiding Psychologie

We beïnvloeden elkaar allemaal, net zoals alles ons beïnvloedt. Hoewel we normaal super rationele keuzes maken (uhummm) heeft iedereen wel eens last van moodswings. Voor jou zijn ze heel logisch. Het is toch normaal dat jij ontploft wanneer jouw huisgenoot zijn schoenen door de woonkamer laat slingeren?! Voor je huisgenoot, niet zo logisch. Het zijn maar schoenen. Toch? Waar komen die moodswings vandaan? Waarom word je de ene dag wel boos of blij om iets, en de andere dag helemaal niet? Jij ontdekt het in een cursus Psychologie van BuddyWise. Het gedrag van een ander is voor jou nooit meer een raadsel. Jij kijkt recht door iedereen heen.

Leren communiceren met een cursus Psychologie

Met een Psychologie opleiding van BuddyWise leer jij communiceren. Dat je al kunt praten, dat geloven we wel. Maar communiceren, dat is een heel nieuw niveau. Jij leert over ontwikkeling. Niet alleen geestelijk, maar ook sociaal. Stress en humor. Intelligentie en creativiteit. Dromen verklaren en hypnose. Je weet wel. Zo’n klokje voor je ogen zwaaien tot je in slaapt valt. Het hoort er allemaal bij. You learn it all.

Maar mensen écht helpen. Dat is waar het om draait. Je inzicht in andere vergroten? Emoties en intuïtie leren begrijpen? Dan kies je voor een opleiding praktische psychologie. Wil jij liever weten wat er in die kinderbolletjes omgaat? Het kinderbrein lijkt dan ook één groot mysterie. En dat is een understatement. Neem dan een kijkje in de menselijke psyche met de opleiding kinderpsychologie. Ook als je nog niet zeker weet waar je naar opzoek bent. BuddyWise heeft een cursus Psychologie voor jou.

Een second opinion van je study buddies

Okee. Dit klinkt misschien allemaal heel ingewikkeld. Precies weten wat er in iemand omgaat. En dan ook nog moeten weten wat je daar mee moet doen. Toch valt het reuze mee. In ieder geval wel met een opleiding psychologie van BuddyWise. Want Buddy legt jou stap voor stap alles uit. Iets wat je niet helemaal begrijpt? Waar je over twijfelt? Dan vraag je een van je study buddies om een second opinion. Niet helemaal overtuigd? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod Coaching studies. Mensen helpen, dat doe je sowieso. Maar dan net even anders.