Voel jij je als een vis in het water als je met dieren werkt? Met een thuisstudie over dieren doe jij de juiste kennis op. Zo word jij een echte spin in het web, overal waar met dieren gewerkt wordt. Stop met de kat uit de boom kijken en start een dieren opleiding van BuddyWise.

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Dierenartsassistent

  500,- 349,-
  Bekijken
 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Dierenverzorging

  141,- 98,-
  Bekijken
  (5/5) BEOORDELING
      Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Hondentrimmen

  557,- 389,-
  Bekijken

Dol op dieren? Dieren opleiding! 

De wereld draait niet om jou, maar om je huisdier. Jij bent een echte dierenvriend, en iedereen weet het. Droom jij er ook van om van deze passie je beroep te maken? Om elke dag met dieren te werken? Nou, dat kan! Voortaan ben jij er als de kippen bij! Want met een dieren opleiding van BuddyWise upgrade jij je CV.

Van alle markten thuis

Maar een dieren opleiding gaat niet alleen over puppy’s aaien. Dieren redden in noodsituaties. Gedragsproblemen oplossen. Uitleg geven over verzorging aan hun baasjes. Dat leer jij bij een dierenverzorger opleiding.

Misschien wil jij gewoon graag zorgen dat die trouwe viervoeter er wat leuker uitziet. Geen probleem. Want een cursus hondentrimmen, die hebben we ook. Voortaan zet jij elke doggo in de schijnwerper met die toffe make over.

Krijg je schaapjes op het droge met een cursus dieren

Ben jij een echte boekenwurm? Dol op studeren? Of misschien kost het jouw soms wat meer energie om aan de studie te gaan. Welk type student je ook bent, met een cursus dieren van BuddyWise heb jij je schaapjes op het droge. Binnen no time tik jij dat diploma binnen. Trust us! Geen broodje aap!

Studeren doe je op jouw manier

Denk jij nou, dat is de aap gevlooid (onbegonnen werk). Nee hoor! Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. En met een opleiding dieren van BuddyWise zing jij zo hard als je kan, want jij leert lekker op jouw manier. Ben jij een vroege vogel, of ga je juist met de kippen op stok? Geen probleem! Je studeert wanneer jij daar zin in hebt. En met BuddyWise vind jij nooit meer de hond in de pot. Want studeren, dat doe je lekker thuis.