Voel jij je als een vis in het water als je met dieren werkt? Dan is een cursus dieren van BuddyWise echt iets voor jou! Wat jouw dierendoel ook is, een cursus dieren van BuddyWise is perfect voor elke dierenliefhebber. Stop met de kat uit de boom kijken en start vandaag nog een dieren opleiding van BuddyWise.

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Dierenartsassistent

 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Dierenverzorging

  (5/5) BEOORDELING
  Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Hondentrimmen

Dol op dieren? Dieren opleiding! 

Jij bent een echte dierenvriend en iedereen weet het. Droom jij er ook van om van deze passie je beroep te maken? Om elke dag met dieren te werken? Nou, dat kan! Voortaan ben jij er als de kippen bij! Want met een dieren opleiding van BuddyWise upgrade jij je CV.

Met een cursus dieren leer jij alles wat je moet weten over je eigen huisdieren én de furbaby's van andere dierenliefhebbers. Leer de lichaamstaal van dieren te interpreteren en wordt een echte dog whisperer. En leer hoe je dieren verzorgt, van voeding tot ziektes. Zo versterk je de band tussen jou en je huisdier. En andere baasjes leren natuurlijk graag van jou.

Ga jij je eigen hond trimmen? Of begin jij je eigen hondentrimbusiness? Wil jij weten hoe jij je cavia het beste verzorgt? Of werk je met allerlei verschillende dieren als een dierenartsassistent? Dierenverzorging is een super dankbare bezigheid. Of het nu gaat om je eigen dieren of alle dieren, elk beestje verdient het om blij te zijn. En na een cursus dieren van BuddyWise weet jij als geen ander hoe je zorgt voor blije beestjes.

Welke dieren cursus kies jij?

Jij bent een echte dierenvriend. Daarom ben je hier beland! Nu heb je de keuze tussen verschillende dieren cursussen om je pluizige maatjes beter te leren begrijpen en helpen. Wil jij helpen om gedragsproblemen op te lossen? Wil jij baasjes adviseren over welke voeding het beste is voor hun huisdier? Of zorg jij ervoor dat jouw hond de knapste van de buurt is? De leukste cursus dieren vind je bij BuddyWise!

Hou jij van alle soorten dieren? Katten, honden en zelfs slangen: niks is jou te gek. Dan wil jij natuurlijk over alle diersoorten leren. Dat doe je met de cursus dierenartsassistent. Jij leert alles wat je moet weten om deze spannende job te bemachtigen. Elke dag met dieren werken is jouw droom. Die droom maak jij waar door te leren over dierenverzorging, ziektes, gedrag en hoe je de baasjes van huisdieren adviseert. Start nu een opleiding dierenartsassistent en misschien werk jij over twaalf maanden in jouw dream job!

Werk jij in een dierentuin, dierenwinkel of asiel? Dan is de cursus dierenverzorging iets voor jou. Ook met deze cursus leer jij alles over allemaal verschillende dieren. Van katten tot schildpadden: you name it! Jij leert over het gedrag van dieren, hoe je dieren verzorgt en de regels en wetten omtrent dierenverzorging. Werk jij met dieren of wil je met dieren werken? Boost dan je CV met een dierenverzorging opleiding van BuddyWise!

Ben jij niet zo gek op huisratten, slangen en andere huisdieren? Als jij een echte hondenmens bent, is een cursus hondentrimmen perfect. Of je nu je eigen viervoeter een knap kapsel wil geven of je eigen hondentrimbusiness wilt openen, je leert de nodige skills in deze cursus dieren. Modelleren, knippen en trimmen. Dat is hoe jij jouw hond stylet. Na deze cursus dieren is jouw hond de coolste hond van de buurt. In je eigen trimsalon weet je natuurlijk ook hoe je moet ingrijpen als jouw klant zich niet lekker voelt. Honden EHBO en hygiënisch werken zijn daarom inbegrepen in deze dieren opleiding.

Alle dieren cursussen zijn geschikt voor beginners. Zelfs als je nog nooit een huisdier gehad hebt, leer je alles wat je moet weten over dieren met een cursus dieren van BuddyWise. Geen voorkennis nodig. Alleen een passie voor dierenverzorging. De rest verzorgen wij. Easy does it!

Krijg je schaapjes op het droge met een cursus dieren

Ben jij een echte boekenwurm? Race jij zo door je studiemateriaal heen en onthoud je meteen alles? Of moet je er even rustig voor gaan zitten? No worries! Een cursus dieren van BuddyWise voltooi je op je eigen tempo en op je eigen manier. Kun jij wel drie lessen per week aan? Geen leraar die je tegenhoudt. Neem jij het liever rustig aan? Prima! Neem je tijd en geniet van het proces. Leren moet immers fun zijn.

Een opleiding dieren volgen is een van de leukste dingen die je kunt doen. Dat willen we natuurlijk ook zo houden. Daarom volg jij een cursus dieren zoals jij het wilt. Welke type student je ook bent, met een cursus dieren van BuddyWise heb jij je schaapjes op het droge. Binnen no time tik jij dat diploma binnen. Trust us! Geen broodje aap!

Op jouw manier studeren met een thuisstudie dieren

Denk jij nou, dat is de aap gevlooid (onbegonnen werk). Nee hoor! Jij leert lekker op jouw manier. Ben jij een vroege vogel of een nachtuil? Geen probleem! Je studeert wanneer jij daar zin in hebt. En met BuddyWise vind jij nooit meer de hond in de pot. Want studeren, dat doe je lekker thuis.

Een cursus dieren van BuddyWise volg je online. Met ons unieke EASY-LEARNING-SYSTEM leer jij in jouw online omgeving wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen? Dan kun je altijd terecht bij je online study buddies. Jullie motiveren elkaar, bespreken de lesstof of kletsen gezellig over jullie huisdieren.

Liever alleen studeren? Dat kan natuurlijk ook. En is online eigenlijk helemaal niet zo jouw ding? Dan studeer je lekker in het park, op de kinderboerderij of in de dierentuin. Jouw cursus bestel je dan gewoon op papier. Jij kunt overal studeren zonder naar een schermpje te hoeven staren. Nice!

Welke dieren cursus kies jij? Bekijk alle dieren cursussen en ontdek de mogelijkheden. Klinken ze allemaal super? Neem eerst een gratis proefles en ervaar wat een cursus dieren van BuddyWise jou te bieden heeft.