Je weet wat ze zeggen: A healthy life is a happy life. Daar kun jij gewoon aan bijdragen. Oké, hartchirurg zul je niet worden via BuddyWise. Maar wij hebben wel hele mooie (ondersteunende) opleidingen in de zorg. Goed om je kennis mee up to date te houden. En ook je cv natuurlijk.

 • Studietijd: 96 uur BuddyWise diploma

  Cursus Medische Terminologie

  171,- 119,-
  Bekijken
 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Medisch Secretaresse

  614,- 429,-
  Bekijken

Future proof? Wel met de medische opleidingen van BuddyWise

Verveling? Wat is dat? In de zorg is er altijd een personeelstekort. Jij staat dus nooit stil. Je bent super populair want alle werkgevers zitten om jou te springen. Eigenlijk ben je gewoon zeldzaam en (bijna) iedereen is blij om jou te zien! Need I say more? Met een opleiding gezondheidszorg ben jij dus helemaal future proof. Voorbereid op de zorg van de toekomst. En dit biedt volop kansen. Ga jij voor omscholing of bijscholing? Hoe dan ook, met een medische opleiding geef jij je CV sowieso een boost.

Hart voor de (cursussen) gezondheidszorg

Een medische serie kijken? Dat heb je vast al wel een keer gedaan. Of twee. Of drie. Misschien heb jij al wel het idee dat jij al die medische termen onder de knie hebt. Een echte arts? Dat ben je helaas nog niet. Maar jij bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken! Jij hebt je hart op de juiste plaats en wilt niets liever dan je steentje bijdragen. Anderen helpen? Dat is jou op het lijf geschreven. En die kans is dichterbij dan je denkt! Waar dan? Nou, gewoon op deze pagina. Met een van de cursussen gezondheidszorg van BuddyWise natuurlijk. Of denk je nou; fysieke gezondheid is heel interessant enzo, maar ik leer liever wat meer over onze mentale gezondheid? No problem! Dan kies je gewoon voor een cursus Psychologie. Help je ook mensen mee! Of je leert meer over de effecten van voeding op onze gezondheid met een opleiding Voeding & Sport. Kan ook. 

Een rib uit je lijf? BuddyWise is Budgetproof

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Met een medische opleiding van BuddyWise bepaal jij. Waar je leert. Wanneer je leert. It’s up to you. Je gaat lekker aan de studie en Buddy staat voor jou klaar. Every step of the way. Enthousiast? Go for it! Nothing is impossible. Onze medische opleidingen bieden meer dan genoeg kansen. Met de juiste skills kun jij direct aan de slag. Tijd om heldendaden te verrichten.