Ben jij klaar voor de volgende stap? Volg je ambities en passies met een cursus administratie van BuddyWise. Vrijwel elke organisatie heeft administratief medewerkers nodig. Met een afgeronde cursus administratie ben jij dan ook een gewaardeerde aanwinst voor jouw bedrijf. Ga jij werken als boekhouder? Of past een job als secretaresse beter bij jou? Bekijk het gehele aanbod!

 • Studietijd: 64 uur Associatie-erkend diploma

  Cursus Basiskennis Calculatie

 • Studietijd: 64 uur Associatie-erkend diploma

  Cursus Basiskennis Loonadministratie

 • Studietijd: 64 uur Associatie-erkend diploma

  Cursus Boekhouden Basiskennis (BKB)

 • Studietijd: 64 uur Bewijs van afronding

  Cursus Exact Online Boekhouden

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Financieel Administratief Medewerker

 • Studietijd: 128 uur Associatie-erkend diploma

  Cursus Financial Assistant (BKB en BKC)

 • Studietijd: 160 uur Associatie-erkend diploma

  Cursus Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

 • Studietijd: 192 uur BuddyWise diploma

  Cursus Office Management

 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

 • Studietijd: 96 uur Associatie-erkend diploma

  Cursus Praktijkdiploma Loonadministratie

 • Studietijd: 144 uur BuddyWise diploma

  Cursus Receptionist(e)

 • Studietijd: 144 uur Associatie-erkend diploma

  Cursus Secretaresse

 • Studietijd: 96 uur Erkend diploma

  Cursus WFT Basis

Een Administratie cursus? Doelen behalen!

Wil jij in de administratie sector werken? Goed idee! Of jij nu een boekhouder, een receptionist of een financial assistant wordt, jij bent de ruggengraat van jouw organisatie. Al jouw collega's komen naar jou toe met vragen en opdrachten. Zo weet jij precies wat er zich afspeelt binnen het bedrijf. En met de unieke vragen en uitdagingen waar je mee te maken krijgt, is geen dag hetzelfde.

Wat heb je nodig om jouw droombaan te bemachtigen? Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, motivatie, precisie en natuurlijk kennis van het vak. Jij moet bijvoorbeeld weten hoe je BTW-aangifte doet, hoe je werkt met Exact Online of hoe je de salarisadministratie regelt. En dat is precies wat je leert met een cursus administratie van BuddyWise.

Studeer op je eigen manier

Met de administratie cursussen van BuddyWise kan echt iedereen haar of zijn dream job in de administratie sector bemachtigen. Je hebt voor de meeste cursussen namelijk helemaal geen voorkennis nodig. En bij de cursussen waar voorkennis wel aangeraden wordt, doe je deze kennis natuurlijk op met een basiscursus administratie van BuddyWise. Easy does it!

Leer op je eigen tempo met een online administratie cursus van BuddyWise. Zo word jij boekhouder, medewerker bedrijfsadministratie of office manager, zonder de woonkamer te verlaten. Als je klaar bent, rond je de meeste cursussen af met een erkend diploma van de Associatie voor Examinering of een associatie-erkend diploma. Nice!

Wacht dus niet langer en behaal je goals met een cursus administratie van BuddyWise. Of je nu je carrière gaat starten of de volgende stap gaat zetten, met een opleiding administratie bereik je succes!

Van boekhouden tot loonadministratie

Een basiscursus boekhouden om je eigen huishoudboekje op orde te krijgen? Of een cursus loonadministratie om jouw know-how écht in te zetten binnen een bedrijf? Welke cursus jij ook kiest, met een cursus administratie geef jij je CV een boost.

Breng jij jouw administratieve loopbaan naar the next level met een cursus Financieel Administratief Medewerker? Word een administratieve duizendpoot met deze all-round administratief medewerker cursus. Jij leert alles wat je moet weten over salarisadministratie, boekhouden en Office. Bestel nu de cursus Financieel Administratief Medewerker en maak jezelf onmisbaar binnen jouw organisatie!

Met een salarisadministratie opleiding zit je altijd goed. Elke werkgever moet immers salaris uitbetalen. Je begint met de cursus Basiskennis Loonadministratie van BuddyWise. Je leert dan alles over premies, heffingen en verzekeringen.

Breid je CV uit met een aanvullende administratie cursus

Met deze achtergrondkennis op zak, breid je je kennis uit met de cursus Praktijkdiploma Loonadministratie. Jij leert met deze cursus administratie werkelijk alles over salarisadministratie. Na afronding kun je ervoor kiezen om je praktijkdiploma te behalen. Jij mag dan met trots de titel Rsa (Registered Salaris Administrateur) dragen.

Is boekhouden meer jouw ding? No problem! Dan kies je uit één van de drie Boekhouden cursussen van BuddyWise. Begin met de basiskennis of verfris je ‘boekhoud smarts’ met de cursus Boekhouden Basiskennis. Of leer je computer in te zetten voor efficiënt boekhouden met de cursus Exact Online Boekhouden. Heb je de basiskennis onder de knie? Dan wordt het tijd dat je een erkend diploma gaat halen met de cursus Praktijkdiploma Boekhouden.

Jij hebt natuurlijk nog veel meer keuze aan administratieve cursussen. Bekijk alle cursussen van BuddyWise en kies een cursus administratie die precies aansluit bij jouw ambities.

Welke cursus administratie kies jij?

Liggen jouw roots in de financiële wereld? Zijn cijfertjes echt jouw ding? Dan zit jij met een administratie opleiding helemaal goed! Cijfers rule the world. En werkgevers staan voor jou in de rij. Nice! Een cursus administratie van BuddyWise is your way to success. Want Buddy geeft jou de kickstart die je nodig hebt. In je eigen tempo en op jouw manier.

Welke administratie cursus kies jij? Volg jouw passie en ambities en sleep jouw dream job binnen. Ligt moderne bedrijfsadministratie jou? Of is office management echt jouw ding? Alles kan met BuddyWise!

Check de gratis proeflessen en zet de volgende stap in jouw carrière. Profiteer van de flexibiliteit van online leren en probeer de perfecte administratie cursus voor jou nu 15 dagen kosteloos uit. Your future starts now!

Samen een cursus administratie

Wat maakt administratie leren fun? Samen leren natuurlijk! Learning Apart Together: dat is wat BuddyWise zo bijzonder maakt. Jij leert in Plaza, jouw online leeromgeving. Hier vind je niet alleen je lesstof, maar ook je study buddies. Samen met je klasgenoten leer je van elkaar, bespreek je de lessen en motiveer je elkaar. Meteen mooi meegenomen: je bouwt gelijk een netwerk op van mensen die net als jij in de administratie sector werken. Dat is handig!

Vind jij het leuker om met je collega's, vrienden of familie te leren? Dat kan natuurlijk ook! Nodig zelf jouw study buddies uit en leer samen met een cursus naar keuze. Een secretaresse cursus voor jou en een cursus Receptionist(e) voor je bestie? Het maakt niet uit wat jullie studeren, zolang je het maar samen doet. Dat maakt leren leuk! En zowel jij als je friend krijgen een mooie korting. Leer samen en bespaar. Dat is een goede deal!

Welke administratie cursus kies jij? Bekijk onze administratie cursussen en ontdek de mogelijkheden!